<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avoimet työpaikat

Töihin Harvalle osaksi huikeaa Harva-perhettä?

Harvan intohimo ja erityisosaamista on digimarkkinointi ja kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset. Yli 10 vuoden kokemuksella tiedämme, että myynnin ja bränditunnettuuden kasvu sekä lopulta liiketoiminnan menestys syntyy vaikuttavista kohtaamisista - digitaalisesti kasvokkain, ja tämän menestyksen rakentamiseen tarvitsemme huipputiimin.

Me Harvalla etsimme jatkuvasti uusia osaajia mahtavaan tiimiimme, joka kasvaa vauhdikkaasti erityisesti digitaalisen markkinoinnin liiketoiminnan puolelta. Uskomme rekrytoinneissa oikeanlaisten ihmisten löytämiseen ja heille juuri oikeanlaisen paikan tarjoamiseen, joten oli meillä sitten avoin paikka tai ei, otamme aina mielellämme hakemuksia vastaan. 

Harvan vakituisten promootio- ja digimarkkinoinnin liiketoiminta-alueiden työntekijöiden lisäksi etsimme jatkuvasti osa-aikaisia promoottoreita, menekinedistäjiä, myyntiedustajia ja myymälämarkkinoinnin osaajia kasvavaan tiimiimme eri puolella Suomea. Toteutamme lukuisille asiakkaillemme myymäläpinnassa ja tapahtumissa toteutettavia kohtaamisia, promootioita, maistatuksia, tapahtumia ja myymälämarkkinointia. Harvan osa-aikaiset promoottorit ja menekinedistäjät pääsevät työskentelemään kansainvälisesti tunnettujen brändien parissa monipuolisissa tehtävissä ympäri Suomen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus. Harva-perhe saattaa etsiä juuri sinua!

 

promootioblogi-1

Miksi töihin Harvalle? 

Harvan työntekijänä saat kokemusta työelämässä arvostetuista taidoista kuten asiakaspalvelusta, vuorovaikutusosaamisesta ja myynnistä sekä pääset luomaan verkostoitumismahdollisuuksia. Meillä voit työskennellä useammassa projektissa yhtä aikaa. Harvan kautta hankittua työkokemusta ja koulutusta arvostetaan laaja-alaisesti työelämässä, minkä lisäksi pääset tutustumaan mielenkiintoisiin yrityksiin ja inspiroiviin kollegoihin. Moni promoottorina uralleen startannut työntekijä on löytänyt kauttamme myös pysyvämpiä töitä tai seuraavan stepin työelämässä kun taas digimarkkinoinnin osaajamme ovat kasvaneet Harvalla alansa kovimmiksi osaajiksi.

Myyntiedustaja - Hanko, Helsinki, Espoo, Vantaa, Imatra

Hei aktiivinen myyntiedustaja!

Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteista myyntiedustajaa. Asiakaskäyntisi sijoittuvat pääsääntöisesti rauta-alan myymälöihin Hanko-PKS-Imatra -alueelle, painottuen pääkaupunkiseutuun.

Kansainvälisen asiakkaamme yrityskulttuuria leimaa yrittäjähenkinen ajattelu ja jatkuva valmius muutokseen. Sitoutuminen kestävään kehitykseen on aina ollut tärkeä tekijä asiakkaamme menestyksen kannalta. Työympäristön moninaisuus, joka tulee esiin myös työntekijöiden mieltymyksissä, taidoissa ja osaamisessa, on asiakkaamme tärkeä arvo ja kilpailuetu. Siksi työntekijöiden henkilökohtaista kehitystä tuetaan jatkuvasti.

Tarjoamme:

 • Tiiviin yhteistyön asiakkaan kanssa
 • Asiakkaan vahvan tuen työssä menestymiseen
 • Kiinteän tuntipalkan ja matkakulut
 • Joustavan aikataulun työntekoon
 • Hyvät välineet ja materiaalit työntekoon
 • Selkeät tavoitteet kausikohtaisesti, joihin päästäksesi saat itse suunnitella aikataulusi

Oletko:

 1. autollinen
 2. myyntihenkinen
 3. ja tuloshakuinen?

Jos vastasit kyllä, kannattaa hakea pikaisesti! Paikka täytetään heti potentiaalisen kaverin löydyttyä!


Lisätietoa hakemisesta:

Työpaikkaa haetaan rekrytointilomakkeella ja halutessasi ansioluettelolla, jotka voit lähettää lomakkeemme kautta.

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tiimiimme. Muistathan mainita myös harrastuksista, koulusta ja luottamustoimista!

Hakuaika päättyy 30.8.2018.

Hae tehtävää rekrytointilomakkeellamme.

Sähkölaitemyyjä - Oulu, Espoo, Vantaa, Tampere, Raisio

Etsimme ensisijaisesti viikonloppumyyjiä Bauhauseihin:

 • Espoo
 • Vantaa
 • Oulu
 • Raisio
 • Tampere

Tehtävä soveltuu erityisen hyvin hyvin opiskelijoille tai lisätöitä etsivälle. Työ on osa-aikaista ja työvuorot ajoittuvat lauantaille viikkotuntien ollen noin 6-7,5h.

Työtehtäviisi kuuluvat:

 • Tuotteiden myynti
 • Asiakkaiden avustaminen Bosch-sähkötyökalujen ja niiden tarvikkeiden valinnassa ja vertailussa
 • Asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja vuorovaikutus
 • Hyllyjen ja esittelypisteen järjestyksestä huolehtiminen työvuorojen aikana
 • Hyvien myymäläsuhteiden ylläpitäminen

Työpisteesi sijaitsee myymälässä sähkötyökalujen ja rakentamisen parissa Bosch-osastolla. 

Hae heti tehtävää rekrytointilomakkeella!

Etsimämme henkilö on:

 • Ulospäinsuuntautunut
 • Positiivinen
 • Hyvä ihmisten kanssa

Lisätietoa hakemisesta

Työpaikkaa haetaan rekrytointilomakkeella ja halutessasi ansioluettelolla, jotka voit lähettää rekrytointilomakkeemme kautta. Kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tiimiimme. Muistathan mainita myös harrastuksista, koulusta ja luottamustoimista saamasi kokemuksen ja opin. 

Hakuaika päättyy 1.9.2018

Hae tehtävää rekrytointilomakkeellamme.

Kosmetiikkakonsulentti - Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Turku, Oulu

Etsimme osa-aikaisia kosmetiikkakonsulentteja monelle eri paikkakunnalle! Kosmetiikka-osaajana pääset tekemään töitä erilaisten kansainvälisten brändien parissa.

Työ on keikkaluontoista ja sopii hyvin muun työn ohelle tai lisätyöksi. Työmäärä vaihtelee 1-4 päivään kuussa riippuen sesongista.

Paikkakunnat: Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Turku, Oulu.

Ketä etsimme?

 • Löytyykö sinulta positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta?
 • Oletko tehnyt aiemmin esimerkiksi promootio- tai asiakaspalvelutyötä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä?
 • Arvostamme myös aiempaa myyntikokemusta tai kosmetologin tai maskeeraajan tutkintoa, mutta ne eivät ole pakollisia. 

Hae heti tehtävää rekrytointilomakkeella!


Harvalla kosmetiikkakonsulentit voivat tehdä töitä myös muille asiakkaillemme! Kerromme mielellämme lisää muista projekteistamme. 

Lisätiedot ja yhteys arkisin 9-17.  

Hanna Korpela

Promotion Manager

+358 50 328 6616

hanna.korpela@harvamarketing.fi

Promoottori - useita eri projekteja

Olisitko sinä Harvan huippupromoottori?

Oletko energinen ja sosiaalinen tekijä, joka innostuu myynnistä ja markkinoinnista?

Teetkö töitä hymy suupielessä voittamattomalla ja ihmisläheisellä asenteella?

Pystytkö tekemään keikkatyötä tai etsitkö lisätyöprojekteja? 

Mikäli vastaisit kyllä, niin hae meille töihin rekrytointilomakkeemme kautta! 

promoottorit-irobotEtsimme jatkuvasti vahvistuksia pääkaupunkiseudun promootiotiimeihimme. Työtehtäväsi voi olla:

 • näytejakelu
 • messupromootiot
 • maistatukset
 • myyntipromootiot
 • tapahtumat
 • juonnot

Promoottorin työ on keikka- ja projektiluonteista ja painottuu usein iltoihin sekä viikonloppuihin, koska silloin kuluttajat ovat liikkeellä ja tavoitettavissa. 

Työ sopii hyvin esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun tai tapahtumatuotannon opiskelijalle, joka haluaa oman alan työkokemusta tunnettujen kansainvälisten brändien parissa.

Arvostamme myynnillistä otetta ja reipasta tekemisen meininkiä työntekoon! Aiempi koulutus ja kokemus juuri kyseisestä työstä ei ole ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee monessa tapauksessa. Me tarjoamme sinulle mahdollisuudet oppia ja kehittyä huipuksi!

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeemme kautta!

Miksi Harvalle töihin? 

Harva on markkinointi- ja myynninedistämisalan toimija, jolla on asiakkainaan arvostettuja ja tunnettuja brändejä. Harvan työntekijänä saat kokemusta työelämässä arvostetuista taidoista kuten asiakaspalvelusta, vuorovaikutusosaamisesta ja myynnistä sekä pääset luomaan verkostoitumismahdollisuuksia. Meillä voit työskennellä useammassa projektissa yhtä aikaa.

Harvan kautta hankittua työkokemusta ja koulutusta arvostetaan laaja-alaisesti työelämässä, minkä lisäksi pääset tutustumaan mielenkiintoisiin yrityksiin ja inspiroiviin kollegoihin. Moni promoottorina startannut työntekijä on löytänyt kauttamme myös pysyvämpiä töitä tai seuraavan stepin työelämässä!