<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Me Harvalla etsimme jatkuvasti uusia promoottoreita, työharjoittelijoita ja markkinoinnin osaajia kasvavaan tiimiimme Helsinkiin ja Tampereelle. Täältä löydät reaaliajassa päivittyvät avoimet työpaikkamme. Lue lisää ja hae!

Myyntiedustaja

Harva työllistää lukuisia osa-aikaisia ja täysipäiväisiä myyntiedustajia, jotka huolehtivat asiakasyritystemme myynnistä alueellisesti eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä etsimme osa-aikaisia edustajia kodinelektroniikan sekä keittiö- ja rakennustarvikkeiden pariin pääkaupunkiseudulle ja Ouluun.

Myyntiedustajan tehtävä on itsenäistä ja vastuullista, sillä myyntiedustajat suunnittelevat aikataulunsa ja myymäläkäyntinsä itse asiakkaan antaman käyntiohjelman mukaisesti. Työtehtäviisi myyntiedustajana voi kuulua mm. tuotevalikoiman ja tilausten hallintaa sekä myynnin kehittämistä. Lisäksi jälleenmyyntiketjujen, osastopäälliköiden ja myyjien kouluttaminen ovat tärkeä osa myyntiedustajien tehtäviä.

Tehtävissä kiinteä tuntipalkka ja lisäksi palkitsemme työntekijöitämme erityisonnistumisista. Myyntiedustajana tarvitset oman auton, jolla pääset joustavasti liikkumaan. Oman auton käytöstä korvataan kilometrikorvaukset.  

Arvostamme myyntiedustajissamme rohkeaa ja myynnillistä asennetta, jolla jäät positiivisesti mieleen myymäläkäynneillä. Mikäli olet kaupallisesti ajatteleva, asiakaspalveluhenkinen ja kunnianhimoinen tekijätyyppi, voit olla etsimämme jälleenmyyntikentän ammattilainen.

Kuulostaako hyvältä? Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja jätä hakemus, niin voit olla seuraava myyntiedustajamme.

Hae tehtävää heti ja myy osaamisesi ja asenteesi meille 31.5.2017 mennessä. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen hanna.korpea@harvamarketing.fi


Lisätiedot ja yhteys arkisin 9-17.

Hanna Korpela

Promotion Manager

+358 50 328 6616

hanna.korpela@harvamarketing.fi

Markkinoinnin työharjoittelija

Markkinoinnin työharjoittelija

Etsimme Helsingin toimistollemme Vallilaan harjoittelijaa monipuolisiin markkinointitehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme markkinointi-, myynti-, viestintä- ja henkilöstönhallintatehtäviin. Suosimme viiden kuukauden harjoittelua tekeviä, koska monipuolisiin tehtäviin perehdyttäminen muutamaksi kuukaudeksi ei ole järkevää. Tärkeää on osata ottaa ohjeita vastaan ja toteuttaa tehokkaasti annettuja toimeksiantoja.

Harjoittelussa korostuu itsenäinen, vastuullinen ja rohkea suhtautumistapa. Hyvät kirjalliset ja suulliset taidot ovat tehtävässä menestymisen ehto.

Harjoittelu voidaan aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Palkkauksesta sovitaan tapauskohtaisesti harjoittelun laajuuden ja työn kuvan perusteella. Toimistotyön lisäksi on mahdollista tehdä erikseen tuntipalkattuja promootio-/menekinedistämiskeikkoja. Meille on myös tehty useita opinnäytetöitä, joten mikäli olet vailla aihetta ja ideoita, niistä keskustelemme myös mieluusti harjoittelun aikana.

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeemme kautta!

Promoottori

Promoottori

Oletko etsimämme energinen ja sosiaalinen promoottori? Teetkö töitä hymy suupielessä voittamattomalla ja myyntihenkisellä asenteella? Etsimme vahvistuksia pääkaupunkiseudun promootiotiimeihimme. Tiedossa on näytejakeluita, messupromootioita, maistatuksia, myyntipromootioita ja tapahtumia.

Promoottorin työ on keikkaluonteista ja painottuu usein iltoihin sekä viikonloppuihin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi markkinoinnin tai tapahtumatuotannon opiskelijalle, joka haluaa oman alan työkokemusta tunnettujen kansainvälisten brändien parissa perinteisten palveluammattien sijaan tai lisäksi.

Arvostamme kaupallista ja reipasta otetta työntekoon. Koulutus ja kokemus ei ole kaikki kaikessa, vaan asenne ratkaisee. Yrityksemme tarjoaa ahkeruutensa ja innostuksensa näyttäneille kyvyille monipuolisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeemme kautta!