<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Me Harvalla etsimme jatkuvasti uusia promoottoreita, työharjoittelijoita ja markkinoinnin osaajia kasvavaan tiimiimme eri puolella Suomea. Täältä löydät reaaliajassa päivittyvät avoimet työpaikkamme. Lue lisää ja hae!

Sähkölaitemyyjä

Etsimme asiakkaallemme innokkaita ja asiakaspalveluhenkisiä sähkölaitemyyjiä kaikkiin Bauhauseihin lauantaisin klo 10-16. Edellytämme sinulta myynti- ja/tai asiakaspalvelukokemusta ja myyntihenkisyyttä. Koulutamme sinut tuotteisiin! 

Bauhausit löytyvät Espoosta, Vantaalta, Turusta, Tampereelta ja Oulussa.

Haethan tehtävää rekrytointilomakkeellamme.

Kosmetiikkakonsulentti

Etsimme osa-aikaisia kosmetiikkakonsulentteja lokakuusta 2017 alkaen, monelle eri paikkakunnalle. Kosmetiikkakonsulenttina pääset tekemään töitä erilaisten kansainvälisten kosmetiikka-alan brändien parissa.

Työ on keikkaluontoista ja sopii hyvin muun työn ohelle. Työmäärä vaihtelee 1-4 päivään kuussa riippuen sesongista.

Paikkakunnat: Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Turku, Oulu.

Sinulta löytyy positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta sekä aikaisempaa kokemusta myynti-, promootio tai asiakaspalvelutyöstä. Aikaisempi myyntikokemus ja kosmetologin tai maskeeraajan tutkinto katsotaan eduksi.
Jos näet itsesi meidän myyntitiimissämme, lähetä hakemus osoitteeseen
hanna.korpela@harvamarketing.fi

Sopivat hakijat voivat tehdä myös muita promootiokeikkoja!

Lisätiedot ja yhteys arkisin 9-17.

Hanna Korpela

Promotion Manager

+358 50 328 6616

hanna.korpela@harvamarketing.fi

Markkinoinnin työharjoittelija

Markkinoinnin työharjoittelija

Etsimme Helsingin toimistollemme Vallilaan harjoittelijaa monipuolisiin markkinointitehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme markkinointi-, myynti-, viestintä- ja henkilöstönhallintatehtäviin. Suosimme viiden kuukauden harjoittelua tekeviä, koska monipuolisiin tehtäviin perehdyttäminen pariksi kuukaudeksi ei ole järkevää. Tärkeää on osata ottaa ohjeita vastaan ja toteuttaa tehokkaasti annettuja toimeksiantoja.

Harjoittelussa korostuu itsenäinen, vastuullinen ja rohkea suhtautumistapa. Hyvät kirjalliset ja suulliset taidot ovat tehtävässä menestymisen ehto.

Harjoittelu voidaan aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Palkkauksesta sovitaan tapauskohtaisesti harjoittelun laajuuden ja työnkuvan perusteella. Toimistotyön lisäksi on mahdollista tehdä erikseen tuntipalkattuja promootio-/menekinedistämiskeikkoja. Meille on myös tehty useita opinnäytetöitä, joten mikäli olet vailla aihetta ja ideoita, niistä keskustelemme myös mieluusti harjoittelun aikana.

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeemme kautta!

Promoottori

Promoottori

Oletko etsimämme energinen ja sosiaalinen promoottori? Teetkö töitä hymy suupielessä voittamattomalla ja myyntihenkisellä asenteella? Etsimme vahvistuksia pääkaupunkiseudun promootiotiimeihimme. Tiedossa on näytejakeluita, messupromootioita, maistatuksia, myyntipromootioita ja tapahtumia.

Promoottorin työ on keikkaluonteista ja painottuu usein iltoihin sekä viikonloppuihin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi markkinoinnin tai tapahtumatuotannon opiskelijalle, joka haluaa oman alan työkokemusta tunnettujen kansainvälisten brändien parissa perinteisten palveluammattien sijaan tai lisäksi.

Arvostamme kaupallista ja reipasta otetta työntekoon. Koulutus ja kokemus ei ole kaikki kaikessa, vaan asenne ratkaisee. Yrityksemme tarjoaa ahkeruutensa ja innostuksensa näyttäneille kyvyille monipuolisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeemme kautta!