Digimarkkinoinnin superosaaja Susa Pajari vahvistaa Harvan digitiimiä

Jo pienestä pitäen markkinointialalle halunnut Susa Pajari on määrätietoisesti edennyt urallaan kohti uusia haasteita. Susalta sujuu digimarkkinoinnin kaikki osa-alueet, mutta silti hän on innoissaan päästessään Harvalle oppimaan ja kokemaan uutta. Työyhteisössä Susaa motivoi kaikista eniten toisten arvostaminen ja pienetkin kiitokset.

Digimarkkinoinnin superosaaja Susa Pajari vahvistaa Harvan digitiimiä }}

Kesän 2021 loppupuolella haastattelin juuri Harvalla aloittanutta Susa Pajaria. Paljasjalkaiseksi tamperelaiseksi itseään kutsuva Susa on asunut koko elämänsä Tampereella. Vapaa-ajallaan hän kertoo olevansa kulinaristi ja kiertävänsä mielellään hyviä ravintoloita Tampereella ja muualla Suomessa. Maukkaan ruuan vastapainoksi Susa kuitenkin panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hyötyliikunnan, lenkkeilyn ja saliharjoittelun muodossa. Vapaa-aikaa kuluu myös “varalapsien” eli 2- ja 5-vuotiaiden kummityttöjen kanssa.

Moi Susa! Kertoisitko millainen koulutus- ja työtausta sinulla on ja miksi hait alunperin kyseisiin paikkoihin?

Tämä on sinänsä hauska juttu, koska olen pienestä pitäen sanonut, että haluan tehdä töitä mainostoimistossa. Nuorena hain sitten ammattikouluun opiskelemaan graafista suunnittelua ja valmistuttuani hakeuduin suoraan työelämään, koska tiesin oppivani lisää parhaiten töitä tekemällä. Aloitin työt AD-assistenttina ja kuluneen kahdeksan vuoden aikana työtehtäväni ovat laajentuneet kaikkeen digimarkkinointiin liittyvään.

Ennen Harvalle tuloa olen ollut töissä kolmessa mainos- ja markkinointitoimistossa, joista viimeisimmässä viihdyin kuusi vuotta. Pari vuotta sitten suoritin myös markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon työn ohessa.

No sinulla on ollut selkeät suunnitelmat jo lapsesta saakka! Millaista työtä tulit Harvalle tekemään?

Harvalle minut palkattiin Digital Marketing Specialistiksi eli työtehtäviini kuuluu digitaalisten markkinointistrategioiden suunnittelua, markkinoinnin toimenpiteitä laidasta laitaan ja toki myös graafisten elementtien suunnittelua ja toteutusta. Toimenkuva sopii minulle täydellisesti, sillä pääsen hyödyntämään kaikkea osaamistani.

Kuulostaa loogiselta. Entä onko sinulla joitain tavoitteita työelämässä tai vapaa-ajalla?

Työelämässä pääsin taas yhden pienen tavoitteen eteenpäin, kun minut rekrytoitiin Harvalle. Harvalla odotan erityisesti sitä, että pääsen tekemään töitä isompien asiakkuuksien parissa. Sen lisäksi odotan innolla pääseväni tutustumaan myös Harvan tapahtumapuoleen, koska tapahtumatuotanto on minulle täysin vieras toimiala. Yleisesti ottaen minun tavoitteeni on kehittää itseäni jatkuvasti, niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.

Yksi vapaa-ajan haaveistani olisi viettää syntymäpäiväni uudenvuodenaattona New Yorkissa ja päästä katsomaan legendaarinen pallon pudotus (Ball Drop) Times Squarella. Lisäksi haluaisin päästä taas matkustelemaan, mutta odotetaan nyt ensin, että tämä korona saadaan hoidettua.

Eiköhän tuo haave vielä toteudu! Seuraavaksi kysymys arvoista eli mitä sinä arvostat työyhteisössä ja työpaikalla?

Minun mielestäni on erittäin tärkeää, että jokaiselle annetaan tilaa kasvaa ja tehdä oikeita asioita. Jokaisella pitää olla vastuu omasta tekemisestä, mutta työpaikalla pitää myös saada apua tarvittaessa.

Mielestäni viihtyisän työyhteisön peruskivi on ehdottomasti toisten arvostaminen, niin ihmisenä kuin osaajana. Lisäksi on rikkaus, jos työyhteisössä saa ja uskaltaa heittää vapaasti tyhmiäkin ideoita.

Itse työssä rahaakin enemmän minua itseäni motivoi kiitoksen saaminen – oli kyseessä sitten pieni tai suuri asia.

Mahtavia ajatuksia!

Sitten viimeinen kysymys: jos pääsisit järjestämään juuri sinunlaisesi pikkujoulubileet, millaiset ne olisivat?

No itse tykkään järjestää yllätyksiä, joten alkuun varmaan huijaisin muita, että mitä me oltaisiin oikeasti tekemässä.

Oikeasti ohjelmassa olisi sitten ehdottomasti jotain hyvään ruokaan liittyvää, esimerkiksi illallinen pimeässä. Myös tympeät tarjoilijat -konsepti voisi olla ihan hauska.

Bileet voitaisiin järjestää vaikka Tampereen Torni-hotellin Sky-baarissa ja siellä voitaisiin viettää koko ilta. Pikkujouluissa jonkinlainen pukukoodi olisi ihan kiva – ei siis mitään ylipukeutumista vaan sellainen smart casual. Ohjelman ja syömisen jälkeen ilta jatkuisi rennosti kollegoiden ja skumppalasin kanssa.

Ja ehdottomasti pieniä pikkujoululahjoja pitäisi olla ja niitä voitaisiin jakaa siten, että jokainen tuo lahjan ja lahjan saajat arvotaan!