Luovia brändikohtaamisia tapahtumiin, digiin ja retail-ympäristöihin

Brändikohtaamisten ammattilainen

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan brändikohtaamisia ja yhdistämme ratkaisuissamme offline- ja online-kanavat yli 15 vuoden kokemuksella Suomesta ja Pohjoismaista. Luova-, digi- ja sisältötiimimme työskentelevät saumattomasti yhteen ja auttavat asiakkaitamme viemään brändin, tuotteet ja palvelut oikeisiin kanaviin oikeaan aikaan. 

Huippuosaajatiimimme varmistaa, että ostajapolut, brändisisällöt ja markkinointiviestinnän toteutukset ovat sisällöllisesti, teknisesti että visuaalisesti optimoituja. Ratkaisumme perustuvat syvälliseen asiakasymmärrykseen, uusimpaan dataan ja jatkuvan parantamisen työmalliin. 

Autamme sekä strategisessa suunnittelussa, konseptoinnissa että monikanavaisissa toteutuksissa ja jakelussa. 

5

Toimintamaata

25

M

liikevaihto 2024

30

vuoden kokemus

4500

+

ammattilaista

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstämme?

Unilever

Suosittelemme erittäin mielellämme yhteistyökumppaniamme WaveCrestiä. Lähes seitsemän vuotta kestäneen yhteistyömme aikana emme ole pettyneet heidän sitoutumiseensa ja osaamiseensa. Unilever South Central Europen ja WaveCrestin välinen kumppanuus on osoittautunut menestyksekkääksi, ja kumppanimme avulla toteutimme myös yhden haastavimmista kokonaishankkeistamme. WaveCrestin tiimi on tarjonnut meille tukea, joustavuutta ja positiivista asennetta koko yhteistyön ajan. He ovat johdonmukaisesti asettaneet etusijalle juuri meille sopivat ratkaisut.  WaveCrest on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppaninamme, ja perustuen kokemuksiimme suosittelemme WaveCrestin tiimiä yhteistyökumppaniksi markkinointiin!"

Unilever, Procurement Officer Marketing Materials & Services, Monica Iacob

Harman

"Olemme työskennelleet WaveCrestin ja heidän kehittämänsä retail-alusta SaleMaten kanssa syyskuusta 2019 lähtien ja näemme selkeästi kenttämyyntitiimin ja datan tuoman arvon. On hienoa, että go-to-market -suunnitelmiamme noudatetaan yksityiskohtaisesti! Yhteistyön myötä teemme nopeammin ja enemmän tärkeitä asioita, minkä lisäksi toiminnan suunnittelusta ja seurannasta on tullut vaivatonta. Myös reagointiajat ovat lyhentyneet merkittävästi. Meidän koko markkinapaikkaa, tuotteita, myymäläasennuksia, tiimiä ja kaikkea myyntitoimintaa hallitaan käytännöllisesti SaleMatella. Vuorovaikutus tiimin kanssa on saumatonta!"

Harman Lifestyle Division EMEA, Head of Marketing, Nordics & Netherlands, Cristina Cecilia Mostert

Nestle

"WaveCrestin toiminta ja yhteistyö on ollut johdonmukaista ja tehokasta mukaan lukien  brändisisällöt, brändin myynninedistämisen ja visuaalisen tuotteistamisen. WaveCrest on osoittanut olevansa luotettava kumppani, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluja! WaveCrest on toiminut erittäin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti koko yhteistyömme ajan ja suosittelemme heitä  vilpittömästi!"

Nestle, Business Execution Manager, Cristian Doxan

Pepsi

"Kumppanuus WaveCrestin kanssa on ollut poikkeuksellisen pätevää ja ammattitaitoista. He ovat tehneet sen mitä ovat luvanneet, ja enemmänkin!  Voin varauksetta suositella WaveCrestin palveluja ja tiimejä, sillä hei ovat erittäin omistautunut yhteistyökumppani myynninedistämis-, mainos- ja menekinedistämisprojekteissamme."

PEPSICO, Trade Marketing Manager for Beverages, Adriana Cosma

Philips

"Kumppanuussuhteemme WaveCrestin kanssa on erittäin toimiva ja on rakentunut pitkän ajan kuluessa. Yhheistyössä olemme luoneet pitkälle hion toimintamallin ja kehittäneet tekemistämme vuosi vuosilta. Olemme onnistuneet varmistamaan myös merkittävät paikallisen lokaatiot myymälöissä! Yhteistyö WaveCrestin kanssa on ollut tehokasta ja aktiivista. Aina kun olemme tarvinneet kehitysapua tai esimerkiksi muutoksia raportointiin, WaveCrestin tiimi on ollut valmiina tukemaan meitä.  WaveCrest on osaava kumppani myynninedistämis- ja menekinedistämishankkeissa!"

Philips, Customer Marketing Lead, Trade Shopper Channel Manager, Sabin Minea 

Tervetuloa aallonharjalle

WaveCrestillä on 360-lähestymistapa markkinointiin, ja siksi joukko monenlaisia asiantuntijoita. Työllistämme osaajia liiketoimintajohtajista graafisiin suunnittelijoihin, kasvuhakkereista projektikoordinaattoreihin. Vaikka toimimme useissa maissa, olemme yksi tiimi, jolla on yhteinen visio.

Työpaikat

Toimistomme

Copenhagen

WaveCrest Denmark
Toldbodgade 18, ST. TH.
1253 Copenhagen
Denmark

Stockholm

WaveCrest Sweden AB
Org. no: 556682-2663
Hornsbruksgatan 23 B
117 34 Stockholm
Sweden

Oslo

WaveCrest Norway
Tordenskiolds gate 2
0160 Oslo
Norway

Helsinki

WaveCrest Finland
Valimotie 21
00380 Helsinki
Finland

Tampere

WaveCrest Finland
Hämeenkatu 17 A 56
33200 Tampere
Finland

Bucharest

WaveCrest Romania
Kiseleff 55b
vila 3 
Bucuresti
Romania

London

WaveCrest England
Upcoming information 

Dublin

WaveCrest Ireland
Upcoming information