Huomio! Riisiä torilla!

 

Riisiä jakoon narinkkatorilla. Expressionisti Suvi näyttää mallia!

Riisiä turuilla ja toreilla!

Ja nyt ei ole kyse kahden ihmisen välisestä liitosta ja sitä juhlistavasta riisisateesta tai massiivisesta kaupunkipulujen ruokintaprojektista!

Expressionistit on päästetty irti Tammerkosken sillalla tapahtumaan mukanaan mieletön määrä Uncle Ben’s:in Pitkäjyväistä kuituriisiä. Paketteja on tarkoitus jakaa uskomaton 12 500 kappaleen määrä. Hyvällä sykkeellä, nopeilla jaloilla ja positiivisella asenteella tämä tehtävä sujuu leikiten Expressionisteiltamme.

Mistä on kyse?

Kokonaisuudessaan tuotejakelu on massiivinen, tavoitteenamme on jakaa 60 000 pakettia riisiä Helsingin, Turun ja Tampereen alueella. Uusia jakelupäiviä on vielä tulossa Helsinkiin 10.7 rautatientorille, sekä Turkuun 12.7 Yliopistonkadulle. Jotta kunnianhimoinen tavoitteemme toteutuu, ja saamme kaikki paketit jaettua, on promoottoriemme oltava nopeita, voimakkaita ja asenteeltaan rautaisen positiivisia.

Pieni piilomainonta tälle tilaisuudelle sallittakoon; hakekaahan kaikki omat pakettinne, jotka vaan kynnelle kykenette! Tänään tuotejakelukiertuetta jatkaa tempaus Tampereen keskustorilla klo 12-20.

Jaettava tuote jättikoossa!

Narinkkatorilla tapahtuman lanseeraus

Tulikaste jakelulle saatiin 3.7. Helsingin narinkkatorilla, missä riisiä jaettiin ohikulkijoille valtava määrä. Jakelu suoritetaan brändätystä merikontista joka toimii tuotteiden varastona. Vastaan tulleet haasteet ratkaistiin yllä listatuilla ominaisuuksilla. Expressionistiemme taitoja ja fysiikkaa koeteltiin monella tapaa, sillä riisin siirtely vaatii voimaa ja päättäväisyyttä, roskien siistiminen nopeutta ja tuotteen jakaminen pettämätöntä positiivisuutta ja innokkuutta. Omat Expressionistimme täyttivät mallikkaasti kaikki ominaisuudet, mistä promootiosuunnitelijamme on haltioissaan.

Homma toimii!

On hienoa seurata miten hommat toimii ja miten pienellä teolla saadaan sekä ohikulkijat että asiakas tyytyväiseksi. Narinkkatorilla väkeä kerääntyi jonoiksi asti ja kontista puretut paketit menivät kuin kuumille kiville. Jokainen sai oman riisipakettinsa ja jatkoi tyytyväisenä matkaa. Eikä vain ilmaisnäytteen johdosta, vaan myös miellyttävän Expressionistin kohtaamisen vuoksi. Tämänkin jakelun suosiosta saamme taas kerran kiittää huippuunsa hioutuneita Expressionistejamme! Toimisto kiittää ja kumartaa!

Expressionistit työntouhussa!

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!

Päivi Lehtonen

Päivi Lehtonen

Harvan kapteeni, valmentaja ja kaikkien sparrauskaveri aka Managing Director, joka vannoo vuorovaikutuksen nimeen, ajattelee asiakkaita ja löytää aina ratkaisun. Bloggaa mielellään ihmisistä, työelämästä, urasta, johtajuudesta, markkinoinnin johtamisesta sekä onnistumisista ja oppimisesta.