Ideaparkin Sisustuspäivät ja Energiatehdas-tapahtuma tänään!

Kirjoittajana Annariina Tolvanen

Suomalaisten kotien tyylikkyyden ja käytännöllisyyden puolesta on ennenkin yritetty kampanjoida kerran jos toisenkin. Monet ovat innostuneet uusista raikkaista ideoista mutta toteutuksen ollessa liian kallis, kampanjointi ei ole onnistunut työntämään laajaa massaa liikkeelle. Onneksi nykyään on PlanMyRoom!

Olipa motiivina mikä tahansa shoppailuhuumasta kevätmasennukseen kansa ryntää tänä viikonloppuna pe-su 25.-27.3 kohti Suomen suurinta huonekalumaailmaa eli Ideaparkkiin. Esittelyssä on alan johtavien yritysten kevätmallistot, ja hommissa mukana tottakai Expressionin promoottorit. Tapahtumaa juontaa ihana Viivi, ja myynnistä vastaavat Ronja ja Tarja. Paikalla ollaan perjantaina ja lauantaina klo 11-16, ja sunnuntaina tapahtuma pyörii vain juontajan voimin 12-16.

Näytä suurempi kartta

Kaapelitehdas sähköistyy Energiatehtaaksi 26.3!

Expressionin ja Deeperin yhdessä tuottamaa tapahtumakonseptia pääsee testaamaan tänään myös Helsingissä, jossa rokataan hyvän asian puolesta Kaapelitehtaalla. Kyseessä on Ilmastoinfon organisoima suuri kaupunkitapahtuma, jossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa Energiarasteista Lindy Hopiin ja We Love Helsinki -DJ:hen antiin. Lavalla nähdään myös beatboxaaja Felix Zenger ja Don Johnsson Big Bandin vokalisti Tommy Lindgren. Askella kohti ruoholahtea alkaen klo 14. Energiatehdas tapahtuma osallistuu myös kansainväliseen Earth Hour -tapahtumaan klo 20.30. Palautetta tapahtumakonseptista voit antaa meille suoraan tai Ilmastoinfon sivuilla. Tervemenoa!

Näytä suurempi kartta

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!