Karjala-turnaus 2011

Kiekkokansa valtasi Hartwall Areenan Karjala-turnauksen merkeissä marraskuun puolivälissä. Expression oli mukana isänpäiväviikonlopun peleissä yhdessä Nikonin kanssa kuvaten Leijonafaneja Green Screenin edessä.

Käytävillä riitti erätaukojen aikana kuhinaa, kun kuvanhimoiset kiekkofanit parveilivat Nikonin osastolla. Kuvauksen aiheena oli myös lätkäpiireissä suursuosion saanut I Am a Lion, Green Screen –taikaa parhaimmillaan. Kuvattavana käyneet kiekkofanit saivat valmiin kuvan heti matkaansa kiitos Hewlett-Packardin monitoimilaitteiden. Valmiin kuvan pääsi myös lataamaan itselleen netistä.

Osastolla vieraili kiekkokansaa laidasta laitaan. Kuvassa kävivät niin katsojat kuin Areenan henkilökuntakin. Erien aikana promoottoreita hauskuutti HockeyBird, katso video jutun lopusta! Viiden ottelun aikana valmiita kuvia tuli noin 600 kappaletta, eli suosio oli suuri. Hartwall Areena ja jääkiekkoaiheiset tapahtumat ylipäätään ovat loistava paikka tehdä promootiota, meininki on leppoisaa ja erätauolla on hyvin aikaa osallistua vaikka mihin!

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!

Päivi Lehtonen

Päivi Lehtonen

Harvan kapteeni, valmentaja ja kaikkien sparrauskaveri aka Managing Director, joka vannoo vuorovaikutuksen nimeen, ajattelee asiakkaita ja löytää aina ratkaisun. Bloggaa mielellään ihmisistä, työelämästä, urasta, johtajuudesta, markkinoinnin johtamisesta sekä onnistumisista ja oppimisesta.