Kuvia täyden kympin kekkereiltä

Markkinointitoimisto Expressionin kymppisynttäreitä juhlittiin perjantaina 27.3.2015 Helsingin Kulttuurikeskus Korjaamolla. Kiitos päivän maagisen hulvattomista juonnoista kuuluu koomikko-taikuri Joni Pakaselle.

Kuvia täyden kympin kekkereiltä

Kulttuurikeskus Korjaamon Vaunusali hehkui positiivista energiaa huippupuhujien inspiroimana.

Markkinointitoimiston toimitusjohtaja Tuomas Kurki ja planning director Päivi Lehtonen avasivat Inspiraatiopäivän tervetulosanoillaan.

Päivän ensimmäisenä puhujana lavalle nousi energiaa huokunut media- ja viihdealan moniosaaja Katja Ståhl.

Katjan puheenvuoro oli lennokas omiin kokemuksiin perustuva tarina siitä, mitä unelmien seuraaminen voi hauskimmillaan opettaa ja olla. Meillä oli ilo saada Katja Ståhl kymppisynttäreiden kunniaksi myös blogimme vieraskirjoittajaksi, joten käyhän lukemassa lisää Katjan hulvattomia tarinoita blogimme viesraskynästä!

Joni Pakasen timanttinen tilannekomiikka piti Vaunusalin vieraskaartin hymyn korvissa läpi kymmentuntisen Inspiraatiopäivän.

Kiitos Expressionin kymppisynttäreiden ja Inspiraatiopäivän ikuistamisesta kuuluu huippukuvaajille Lari Järnefeltille ja Mikko Ovaskalle.

Expressionin perustajajäseniin lukeutuvat Päivi Salminen (vas), Tero Ylönen ja Päivi Lehtonen nousivat stagelle kertomaan siitä, miten Expression sai kymmenen vuotta sitten alkunsa 22.3.2005.

Inspiraatiopäivä oli täynnä iloisia kohtaamisia, uusiin ihmisiin tutustumisia, ajatusten ja kokemusten vaihtoa sekä positiivista energiaa hehkuvaa yhdessäoloa.

Toisena puhujana lavalle asteli reippain askelein start up-yrittäjä Simo T. Suoheimo Ambronite Oy:stä kertomaan seikkailuiden merkityksestä elämässä ja bisneksessä.

Simon puheenvuoro oli täynnä energiaa ja värikkäitä kertomuksia Siperian junamatkalla, Lapin tuntureilla ja Nepalissa koetusta seikkailuista.

Simon energia ja innostus uusia asioita ja ihmisiä kohtaan ei jäänyt kenellekään epäselväksi. Simo vinkki uusien ideoiden syntyyn olikin hypätä rohkeasti avantoon ja omalle epämukavuusalueelleen, ja lähteä kohti uusia seikkailuita!
 
Mitä juhlajärjestelyistä olisikaan tullut ilman Expressionin harjoittelija Sari Urpalaisen apua. Kiitokset Sarille avusta juhlavieraiden vastaanottamisessa ja emännöinnissä!

 
Illan seuraavana puhujana lavalle nousi positiivisesta jalanjäljestä puhunut, raikkaan bisnestvistin omaava designer Jussi Virtanen.

Jussi kertoi koskettavia oman elämän esimerkkejä tilanteista, joissa itsensä ylittäminen ja positiivinen asennoituminen ovat johtaneet ainutkertaisiin kohtaamisiin uusien ihmisten kanssa, ja jättäneet sekä itselle että muille osapuolille positiviisen muiston. Inspiraatiopäivän kuvauspisteellä kävi hulina, kun hymyt ja hulvattomat ilmeet välkkyivät kameran salamavaloissa läpi päivän.
 

 
Stagella esittäytyi myös Expressionin myyntirattaita pyörittävä "Big Wheels"-tiimi.
 

 
Vaikka Vaunusali hehkuikin positiivista energiaa läpi päivän, välillä oli hyvä muistaa käydä tankkaamassa energiaa myös maukkaita välipaloja notkuvan buffetin puolella.
 

 
Kuka olisikaan parempi henkilö kertomaan siitä, miten harrastuksesta tehdään ammatti, kuin ympäri maailmaa trikkaamassa kiertänyt Veli-Matti "Vellu" Saarela.

 
Päivän puhujaosuuden Vellu malttoi olla stagella ilman suurempia hyppimisiä, mutta Inspiraatiopäivän taittuessa illaksi Vellu nähtiin lavalla myös trikkausryhmä Uniton kanssa upean trikkausesityksen merkeissä.

 
Yleisistä juhlatilaisuusetiketeistä poiketen Expressionin Inpiraatiopäivässä somettaminen oli sallittua, tai pikemmin jopa suositeltavaa. Inspiraatiopäivän ympärille olikin rakennettu useita hauskoja somekilpailuita #expressionidea hastagin ympärille, ja nopea sormisimmat somettajat palkittiin ahkerasta kuvien jakamisesta.

 
Lavalla käväisi esittäytymässä myös Expressionin HR-tiimi, joka on ainakin promoottoreille työvuorobookausten myötä varmasti se tutuin ja näkyvin taho Expressionin organisaatiota.

 
Stagella esittäytyivät myös Expressionin teknisestä ja visuaalisesta puolesta vastaavat Mika Kujapelto ja...

...Ville Teikko, sekä..
...uunituore projektijohtajamme Tiina Rättö.

Myös Unify Productionin väki nautti seminaarista.Inpiraatiopäivän puhujista lavalle asteli seuraavaksi SYKE- ja Kimmo-sarjojen käsikirjoittaja Petja Peltomaa.
Hurmaava Petja puhuikin intuition merkityksestä tarinan kerronnassa, ja kertoi koskettavan tarinan siitä, mitä hyvien tarinoiden ja inspiraation syntyminen ovat hänen kohdallaan vaatinut.

Joni Pakaselta eivät ässät loppuneet hihasta, vaan puheenvuorojen väliset juonnot pitivät yleisön aktiivisena pitkästä ja asiarikkaasta päivästä huolimatta.

Ylösen veljesten työpanos on näkynyt vahvasti Expressionin toiminnassa läpi vuosien, Teron (vas) osalta johtoportaassa ja toiminnan kehittämisessä, Henrin osalta kenttäpäällikkönä.

 
Expressionin Tansanian projektissa mukana olleet sometoimist VLOCIn somemanagerit Ida-Maria Otonkorpi (vas) ja Annariina Tolvanen sekä Expressionin International Business Manager Päivi Salminen nousivat stagelle kertomaan promootio- ja somemanagerointikokemuksistaan Tansanian Dar es Salaamissa.
 
 
 
Inspiraatiopäivä päätettiin kansainvälisessä hengessä, kun stagelle asteli maailmaa nähnyt seikkailija ja vaikuttaja Arman Alizad.
Arman vangitsi Vaunusalin yleisön huomion ainutkertaisilla kertomuksillaan vastoinkäymisistä, uteliaisuudesta, rohkeudesta ja seikkailunhalusta.
 
Tuntemattomasta vaatturista maailman kuumottavimmissa paikoissa seikkailleeksi mediavaikuttajaksi nousseen Arman Alizadin puheenvuoro huokui hurjista tarinoista huolimatta ennen kaikkea nöyryyttä ja aitoutta. Arman tiivisti inspiroivan puheensa teesiin rohkeudesta: "Rohkeus ei ole pelon puuttumista. Rohkeus on sitä, että joku asia on tärkeämpää kuin pelko."
 
 
Suuri kiitos Armanille innostavavasta ja silmiäavaavasta puheenvuorosta, ja värikkäitä tulevia seikkailuita!
 
Inspiraatiopäivän päätyttyä Vaunusalin stagen valloitti vuorovaikutusvalmennuksen asiantuntija Olli Vainio Valento Oy:stä. Kiitos Ollille inspiroivasta Tähtimatkalla-valmennuksesta. Ollia lainaten: "Ole rohkea! Tee täysillä! Ankkuroi omat tähtesi!"
 
 
Raitiovainumuseona toimivat Korjaamon tilat toimivat erinomaisena kuvausmiljöönä.
 
Expressionin perustajat ikuistivat kymppisynttäritunnelmat Armanin kanssa.

 
Joni Pakaselta eivät kortit loppuneet kesken päivän.
 
Inspiraatiopäivän päätyttyä Korjaamon Vaunusali muuttui hetkessä cocktailtilaisuudeksi. Kymppisynttäreiden iltajuhlan nousi lavalle avaamaan juhlapuheellaan toinen Expressionin perustajista, Tero Ylönen.

 
Juhlapuheen jälkeen Vaunusalin tunnelma muuttui entistä maagisemmaksi, kun Taikuri Joni Pakanen otti juontamisen sijaan lavan haltuun uskomattomine taikatemppuineen.
Illan aikana nähtiin muun muassa rubikin kuution ratkaiseminen yhdellä kädellä alle 20 sekunnissa sekä useita muita taikapölyn huuruisia temppuja.
 
 
Myös yleisö sai osansa taikatempuista.
 
Päivän taituttua iltaan paikalle saapui töistä vapautunutta uutta vieraskaartia, ja Vaunusalin täytti energinen expressioneista, juhlapuhujista, asiakkaista ja muista kutsuvieraista soljuva puheensorina.
 
 
Vauhtia Korjaamon energiseen iltaan toi entiseltään trikkausryhmä Uniton lennokas esitys.

 
Maailmallakin mainetta niittänyt Unito nähdään pääsiäisenä myös Tamperetalossa ainutkertaisessa trikkausspektaakkeli Parsifalissa.
 
 
 
Päivän henkeen kuului tietenkin myös selfie-piste, jossa myös Unito kävi illan päätteeksi ikuistamassa juhlafiilikset.
 
Korjaamon illan hämärtyessä stagelle hyppäsi livebändi Shout, joka sai viimeistenkin juhlavieraiden tanssijalan vipattamaan.
 
 
 
Expressionin kymppisynttäreitä juhlittiin Shoutin ja DJ Chicon tahtiin aina yön pikkutunneille saakka, jonka jälkeen Korjaamon Vaunusali hiljeni, ja Expressionin värikäs kymmenvuotinen historia oli jälleen yhtä ikimuistoista päivää rikkaampi.Expression kiittää kaikkia mukana olleita juhlioita. Tehdään tästä vuosikymmenestä yhdessä vielä ikimuistoisempi kuin edellisestä!