Lätkää ja Tapolaa Hakamettässä

Palasin kotikonnuilleni Tampereelle menneenä tiistaina puuhailemaan yhtä jos toista. Herätin pienimuotoista kummastusta Tampereen toimistolla kasatessani lätkämaalia ja teippaillessani lelumailoja. Tähän kaikkeen oli siis aivan pätevä syy, eikä vain minun päähänpistoni lähteä harjoittelemaan tulevaa talvea varten.

Syy tähän kaikkeen löytyi Hakametsän Jäähallista; Myöhemmin illalla Hakametsä täyttyi sadoista kirvespaidoista ja muutamista uskaliaista helsinkiläisistä SM-liigan saapuessa Tampereelle Tappara-HIFK – ottelun merkeissä. Tallink Siljan jäsenklubi Club One tilasi Expressionilta touhutädin kasaamaan promopistettä ja myöhemmin vetämään myös lämärikisaa ottelun ajaksi. Tietenkin ilmoittauduin vapaaehtoiseksi, kun pääsin poikkeamaan Tampereella. Espoolaistumiseni ei siis ole vielä aivan 100-prosenttista, joten pikavisiitti Tampereelle syömään mustaa makkaraa on aina mieleinen.

Lämärikisa toteutettiin pienenpienillä muovisilla lelumailoilla ja muovipalloilla. Nyt siis selvisi mihin nämä Facebookiin kuvatut Autot –leffan logoin varustellut lelumailat olivat matkalla. Lämärikisa oli ensimmäinen laatuaan, mitä Expression järjesti, joten odotimme mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Menestykseksihän se muotoutui ja jo toisen erätauon aikana Club One – ständille oli kertynyt pitkä jono lapsista, jotka odottivat pääsyään kokeilemaan lämäystaitojaan. Lasten pelatessa aikuiset pääsivät osallistumaan Tallink Siljan risteilylahjakorttiarvontaan, ja arvontalipukkeita kertyikin vino pino illan aikana.

Vaikka Tappara ottikin takkiin melko pahasti, ihmiset olivat hyvillä mielin ja ainakin promootiopisteellä liikkui vain iloisia ihmisiä. Lokakuu vetelee jo viimeisiään, mutta vielä tämän viikon aikana on odotettavissa kuulumisia muutaman muunkin, ei ehkä niin tavallisen promootion tapahtumista. Mukavaa viikonjatkoa ja kannattaa pysyä langoilla!

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!

Ilona Kymäläinen

Ilona Kymäläinen

Ilona johtaa Harvan digitaalisen markkinoinnin liiketoimintaa yhdistäen siihen saumattomasti F2F-kohtaamisbusineksestä parhaat puolet.