Lumikiertue Day 5: Ylläs Sport Resort

Kiertueen viidettä päivää Ylläksellä kuvaa parhaiten lause täällä kuvatusta Napapiirin Sankarit -elokuvasta: "Täs oli pari muuttujaa". Tarkoituksena oli leiriytyä päiväksi erittäin vilkkaalle gondolihissin ala-asemalle, kuten vuosi sitten, mutta kovasta tuulesta johtuen gondoli ei liikahtanutkaan koko päivänä. Paikoin jopa 45 metriä sekunnissa puhaltanut tuuli sulki useita muitakin hissejä ja pakotti promootioryhmämme soveltamaan käsikirjoitusta rankalla kädellä.

Lumipesuseinästä päätimme luopua heti, sillä kolme metriä korkeat vesivaneriseinät eivät vankasta rakenteestaan huolimatta ole puuskittaisessa tuulessa turvalliset. Green screen -kuvauskangas jouduttiin lyhyen kokeilun jälkeen siirtämään sisätiloihin, ja pian sen jälkeen, kaiuttimen kaaduttua tuulenpuuskassa, lämpimään aulaan löysi tiensä myös äänentoisto. Lopulta koko tapahtuma pyöri täyttä häkää Hesburgerin aulassa. SuomiPOPin soidessa green screen -kuvaukseen muodostui välillä jonoa ja CTRL+ Energiatabletit tekivät kauppansa hissijonoissa. Ei siis ihan alkuperäisen käsikirjoituksen mukainen, mutta lopulta kuitenkin onnistunut promopäivä. Päivän kruunasi pari tuntia laskuaikaa, jonka jokainen Expressionisti käytti hanakasti hyödykseen jäätävästä tuulesta huolimatta. Maisemat olivat etenkin auringon laskiessa upeita, vaikkei ihan huipulle tänään päässytkään.

Toivottavasti kiertueen viimeinen päivä huomenna Äkäslompolon puolella on hieman tyynempi. Meillä on vielä jäljellä runsaasti CTRL+ Energiatabletteja, Airlift-suusuihkeita ja kiertueelle kamerat lainanneen Sonyn pipoja - Tervetuloa hakemaan omasi!

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!

Päivi Salminen

Päivi Salminen

Harvan raikkaan kaupallisesti ajatteleva Marketing Planner, joka on toiminut markkinointialalla yli 15 vuotta. Takana tuhansia kaupallisia promootioita sekä toteuttajana, suunnittelijana että ostajana.