Mistä on Expressionin promoottorit tehty?

Promoottorin työ herättää ihmisissä monenlaisia ajatuksia ja mielikuvia. Varoitus: promoottorin työ on juuri sitä, ja paljon enemmänkin. Promoottoritoimiston työ on niin monipuolista, että sitä on mahdotonta lokeroida yhteen muottiin. Jos kaipaat hauskaa, vaihtelevaa työtä tiimissä, josta ei puutu tekemisen meininkiä, promoottorin työ Expressionilla on tarkoitettu juuri sinulle - etsitpä sitten pysyvää pestiä tai kesätyötä. Rekrytointi on käynnissä jatkuvasti, ja verkostomme kasvaa.

Mistä on Expressionin promoottorit tehty?

Hyvä promotyöntekijä on kuin viini: paranee vanhetessaan. Tämä tarkoittaa sitä, että promootiotyössä kokemus on eduksi. Mitä enemmän promoottori on tehnyt promootiotyötä, sitä varmempi hän on asiastaan. Kokemus ei kuitenkaan ole työn edellytys, sillä promoottorit koulutetaan projektikohtaisesti työtehtävään. Koulutus on perinpohjainen, eikä kenenkään tarvitse lähteä kentälle epätietoisena siitä, mitä työtehtäviin kuuluu  -oli kyseessä sitten vaikkapa ensimmäinen työ.

Mistä muusta promoottorit on tehty? Positiivisesta asenteesta, ripauksesta huumoria, aktiivisesta työyhteisöstä, luovuudesta sekä raudanlujista hermoista -  hymyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Nämä ovat seikkoja, jotka olen itse huomannut promootiokeikoilla tuotteita esitellessäni tai ilmaisnäytteitä jakaessani. PR-työpäivät ovat täynnä erilaisia sattumia, joihin on syytä suhtautua pilke silmäkulmassa, positiivisella asenteella.Työskentelykin sujuu silloin paljon hauskemmin! Kyseisissä tilanteissa saatetaan koetella hermojakin, joten on hyvä, jos tällaisiin tilanteisiin osaa suhtautua rauhallisesti, mutta tilanteen vaatiessa toimia nopeasti ja löytää tilanteeseen jonkinlainen ratkaisu. Promootiotyö on usein asiakaspalvelua, ja se kannattaa pitää mielessä koko promootiopäivän ajan. Myös hymyileminen on tärkeää: se luo positiivista energiaa koko päiväksi sekä promoottorille itselleen että lähellä oleville ihmisille, ja tekee promoottorista helposti lähestyttävän.

Promoottorin työ on Expressionilla melko joustavaa. Työt voi sovittaa omaan aikatauluun sopivaksi, ja esimerkiksi opiskelun ohella työskentelykin onnistuu. Itse olen tehnyt promootiokeikkoja muiden töiden ohessa. Myös urakehitys on mahdollista Expressionilla; kaikki Expressionin perustajista ovat aloittaneet promoottoreina, ja promoottorista voi ylentyä esimerkiksi promootiotiimin vastaavaksi. Kaikki on itsestään kiinni.

Expressionilla on paljon mielenkiintoisia asiakkaita ja projekteja. HP teki Back to School ja Follow the x2– kampanjat kesällä 2014  Expressionin kanssa. Kyseinen kampanja sisälsi kiertueen, jossa esiintyi Krista Siegfrids. Kesällä 2014 järjestettiin myös If-kiertue, joka tehtiin yhteistyössä If-vakuutusyhtiön kanssa. Olin mukana kyseisessä projektissa, ja kiersimme ympäri Suomea esitellen K-Plussakortin ja If-vakuutusyhtiön uutta yhteistyökampanjaa. Expressionin asiakkaana on myös esimerkiksi Neutrogena, jonka kanssa Expression on toteuttanut lukuisia kampanjoita, tästä esimerkkinä I love me-messut joilla olin jakamassa Neutrogenan ilmaisnäytteitä. Promootiopäivät ovat olleet kiireisiä, hauskoja ja täynnä erilaisia kohtaamisia ihmisten kanssa.

Kiteytettynä voi siis sanoa, että promoottorin työ on erittäin vaihtelevaa. Se on osa sitä, miksi pidän promoottorin työstä. Jokainen päivä on erilainen. Oli työ sitten ilmaisnäytteiden jakelemista, tuote-esittelyä, puhtaasti asiakaspalvelua tai myymistä, promootiossa viihtyy varmasti hyvin. Tähän vaikuttavat tietenkin osaltaan mahtavat työkaverit. Uskon myös, että promootiotyöstä on hyötyä tulevaisuudessakin. Työssä oppii monenlaista, minä olen esimerkiksi oppinut erilaisia asiakaspalvelutaitoja, erilaisia työskentelytapoja sekä ratkaisemaan ongelmatilanteita nopeasti. Promootiot ovat myös monipuolisia, joten niitä arvostetaan varmasti CV:ssäkin. Expression siis tarjoaa promoottereille mielenkiintoista, monipuolista työtä, josta on varmasti hyötyä myöhemminkin. Itse olen todennut stereotypiat promootiotyöstä vääriksi, ja olen nauttinut työstä. Tärkeintä on, että työtä haluaa tehdä aidosti täydestä sydämestään.

Kiinnostuitko työstä? Jätä hakemuksesi tai kysy lisää.

Ota yhteyttä