Omen by HP -kiertue huipentuu Kamppiin

Harva jatkaa systemaattista linjaansa HP:n markkinoinnissa. Myös vuonna 2018 tapahtumamarkkinointi on merkittävässä roolissa. Joulukiertue huipentuu Kauppakeskus Kamppiin, jonka valtaavat OMEN by HP ja Finnish Esports League.

Omen by HP -kiertue huipentuu Kamppiin

OMEN by HP järjestää yhdessä Finnish Esports Leaguen kanssa esportsin täyteisen pitkän viikonlopun Kampissa Helsingissä 29.11.–4.12. Tapahtumassa pelattavia otteluita näytetään myös FEL:in Twitch-kanavalla.

Harvan suunnittelema ja toteuttama OMEN by HP -tapahtumakiertue huipentuu marras-joulukuun vaihteessa, kun Kampin keskusympyrään rakentuu esports-areena joulun punaisissa väreissään. Torstaina 29.11. luvassa on vapaata pelaamista maineesta ja palkinnoista. Toisena päivänä pelataan mm. Fortnitea Lassi ”Belaeu” Kallion seurassa. Lauantaina on tarjolla mm. Overwatch-megahaaste, jota tähdittävät Team Gigantin huippupelaaja ja itse Eemeli ”Woomera” Ikonen. Omen by HP:n markkinointi kytkeytyy vahvasti esportsiin.
Pekka Virmalainen, HP Client Success Manager, Harva

HP:lla ja Harvalla on pitkä yhteinen historia, sillä Harva ja Harvan edeltäjä ovat toteuttaneet HP:n Suomen markkinoinnin tai osia siitä jo vuosien ajan. Yhteistyö on laajentunut muutamista promootioista kokonaisvaltaiseksi markkinointikumppanuudeksi vuosien saatossa.

Suomen myyntiluvut kasvavat näyttävästi, ja markkinaosuutta on onnistuttu ottamaan halutuissa segmenteissä. On ollut ilo olla todistamassa HP-brändin jo pidempään jatkunutta nousukiitoa. Kun promootiokiertueet, somekampanjat ja myyntikenttä ovat meidän vastuullamme, pystymme varmistamaan, että globaalin brändimarkkinoinnin linjat ja lokaalit kampanjat jalkautuvat kanavasta riippumatta.
- Pekka Virmalainen, HP:n asiakaspäällikkö syyskuusta 2018 lähtien 

Näyttävät kuluttajakohtaamiset kauppakeskuksissa ovat jo perinteeksi muodostunut tapa jalkautua ihmisten pariin. HP:n joulukiertue on aiemminkin huipentunut Kampin kauppakeskukseen, jossa tavoitetaan valtava ihmismassa. Lisäksi kiertue on vieraillut mm. Jumbossa, Itiksessä ja Lempäälän Ideaparkissa.

Kiertueella on esiintynyt lukuisia nimekkäitä artisteja, leikitty VR:llä, pelattu pokeria, suoritettu jättikokoisen läppärin antamia tehtäviä sekä viimeisimpänä mittelöity esports-turnauksissa. Toimivaa konseptia muokataan sesongista ja tuoteryhmästä riippuen sekä kerättyyn dataan perustuen. Lue lisää HP-yhteistyöstä. 

omen by hp2

 

omen by hp