Poleranking - Uutissivusta maailman suosituimmaksi lajiyhteisöksi

2010-luvun alussa tankotanssin suosio räjähti maailmanlaajuisesti. Laji tuli monissa maissa koko kansan tietoisuuteen mm. television Talent-kilpailuista ja nuoret naiset (ja miehetkin) jonottivat tankotanssitunneille. Kansainvälisiä tankotanssikilpailuja putkahteli sinne ja tänne, maailmanmestaruuskisojakin usealtakin taholta. Kilpailujen tuloksia oli vain mahdoton löytää mistään, ellei itse henkilökohtaisesti sattunut olemaan paikalla tai tuntemaan jotain kisaajista. Poleranking-Facebook-sivu perustettiin alunperin 2011 vastaamaan tähän ongelmaan: Yksinkertaisesti kertomaan tankotanssimaailman kuulumisia kiinnostuneille.

Poleranking -  Uutissivusta maailman suosituimmaksi lajiyhteisöksi Lanseeraus

Poleranking Facebook-sivu avattiin täysin harrastuspohjalta ja aivan nollabudjetilla. Seuraavana vuonna avattiin myös Poleranking.com-sivusto, jossa aluksi oli myös keskustelupalsta. Se ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, tankotanssijat olivat jo löytäneet erilaiset Facebook-sivut ja -ryhmät keskustelupaikoikseen ja hyvä niin.

Pole Ranking

Tavoitteet

Poleranking on keskittynyt tankotanssikisojen livestreamaamiseen, videointiin ja alan uusien tuulien haisteluun ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Tankotanssikisoja ei vieläkään käytännössä koskaan televisioida, vaikka harrastajia on miljoonittain. Polerankingin livestreameja seuraa usein yli 10 000 katsojaa, ja Polerankingin Youtube-videoita on katsottu yli 7 miljoonaa kertaa. Facebook-faneja on kertynyt orgaanisesti 38 000 ja Instagramiin laitetut 50 kuvaa ovat onnistuneet keräämään jo 2300 seuraajaa. Ennen kaikkea Poleranking on tankotanssijoiden suosiossa. Tankotanssijat suorastaan rakastavat Polerankingia, joka tuo upeat tankotanssitähdet ja kaukaiset kilpailut jokaisen ulottuville.

Miten projekti jatkuu?

Poleranking somemanager jatkaa tankotanssiuutisten jakamista kasvavalle harrastajakunnalle. Toiset ovat viemässä tankotanssia olympialaisiin, toiset ennemminkin palaamassa strippiklubityyliin. Poleranking toivottaa kaikki tankotanssijat tervetulleiksi ja pyrkii pitämään hyvähenkistä yhteisöä kasassa omalta osaltaan.

Varaa 30 minuutin maksuton markkinointikonsultaatio  Saat vinkkejä ja ideoita yrityksesi markkinointiin. Varaa juttutuokio