Promoottorit vanhalla toimistolla fiilistelemässä tulevaa

Harvassa on kevään ja kesän aikana tapahtunut paljon ja uudet tuulet puhaltavat. Uusia työntekijöitä niin kentällä kuin toimistollamme, uusi toimari ja viime viikolla myös uusi upea toimisto! Mutta palataan hetkeksi vielä toukokuun loppuun ja muistellaan vanhaa Helsingin toimistoamme promoottoreidemme näkökulmasta.

Promoottorit vanhalla toimistolla fiilistelemässä tulevaa

Järjestimme Helsingin Kuortaneenkadun toimistollamme läksiäiset toukokuun viimeisenä päivänä. Kutsu lähetettiin kaikille pääkaupunkiseudun promoottoreillemme, ja paikalle saapui niin uusia kasvoja, kuin vanhoja tekijöitä. Läksiäisten agendalla oli rentoa yhdessäoloa, toimistollamme työskentelevien toimihenkilöiden esittelyä kenttätiimille sekä markkinointipuolemme esittäytyminen. Oli hienoa nähdä promoottoreidemme aito kiinnostus yrityksemme koko toimintaa kohtaan. Arjessa promoottoreidemme kanssa yhteistyötä teemme pääasiassa vain me F2F-tiimiläiset Hanna ja Tia.

Yhdessä toteutamme rekrytointeja, bookkaamme promoottoreita keikoille ja projekteihin, briiffaamme henkilöstön ja raportoimme keikat asiakkaille.

Monipuolista ohjelmaa ja taitojen testausta

Alkuesittelyiden jälkeen porukka jaettiin ryhmiin ja siirryttiin tietovisaan Harvasta ja toimiston henkilökunnasta. Samat ryhmät pääsivät myöhemmin kilpailemaan toisia ryhmiä vastaan joillekin jo tutussa, mutta osalle täysin tuntemattomassa tehtävässä, joka liittyi käytännön promootiotyöhön. Tehtävä oli: kenen ryhmä kasaa nopeiten maistatuspisteen? Pisteeseen kuului mikro, roll up, kasattava roskis sekä maistatuspöytä. Promoottorit antoivat myös vastahaasteen tähän liittyen minulle, Hannalle ja kenttäkoordinaattorillemme Henrille. Entisinä promoottoreina ja nykyisenä promootiopäällikkönä ja -koordinaattoreina tämä tietenkin luonnistui ja teimme porukan nopeimman ajan! Tämä on meille tuttua hommaa, sillä monesti promoottoreiden briiffejä varten kasaamme itse promopisteen, otamme siitä kuvat briiffiin ja testaamme käytännöllisyyden. Tämä on tärkeää jo siksi, että meidän tulee osata neuvoa kentällä olevia työntekijöitämme samassa hommassa.

promootiopiste-promootiopäällikkö

Mitään sen virallisempaa ohjelmaa emme läksiäisiin suunnitelleet ja loppuilta menikin yhdessä ollessa pientä purtavaa ja juotavaa nautiskellessa. Promoottorimme tekevät niin yksin kuin ryhmässä töitä ja ovat ulospäinsuuntautuneita sekä sosiaalisia persoonia, minkä pystyi näkemään iloisesta puheensopinasta. Osa työntekijöistämme on tehnyt vuosia yhdessä hommia, eivätkä keikkatyöläisten vapaaillat ja yhdessäolo työkavereiden kanssa ylimääräistä suunnittelua ja ohjelmaa edes kaipaa. Juttua riitti ja Kuortaneenkadun toimisto kuopattiin virallisesti. Seuraavat kekkerit järjestetäänkin sitten Valimolla. Virallisen osuuden päätteeksi otimme taksit alle ja suuntasimme porukalla keskustaan.

Toimisto on tärkeä kohtaamispaikka

Toimistomme on paikka, jossa promoottorimme ovat saaneet ensikosketuksen Harvaan. Työnhakija on kutsuttu työhaastatteluun, hakija astuu sisään toimistoon, näkee toimistomiljöön ja kohtaa paikalla olevat toimihenkilöt. Ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Promootiopäällikkömme Hanna Korpela haastattelee hakijat neuvotteluhuoneessa, ja koko toimistoporukka moikkaa hakijavieraita. Moni promoottoreistamme käy toimistolla noutamassa tai palauttamassa promotavaroita tai esimerkiksi lentokenttälupaa. Haluamme, että työntekijöillämme on aina tervetullut olo saapuessaan toimistollemme, olivatpa he liikkeellä työasioissa tai ihan vain käymässä kahvilla ohikulkiessaan.

Valimotiellä tavataan

Kesäkuussa muutimme tavaramme uuteen toimistoomme Valimotielle Pitäjänmäkeen. Sijaintiin vaikutti merkittävästi kulkemisen helppous, sillä kiireisen syksyn myötä toimistovierailut eivät ainakaan vähene.

Mikä parasta, muuttoapuna meillä oli huikean reippaat HP-myyntipromoottorimme. Uusi toimistomme on remontoitu juuri meitä varten, ja se on erittäin viihtyisä ja kotoisa. Sävyt ovat vaaleat ja skandinaaviset. Saamme myös uuden entistä paremman varaston käyttöömme syksyn aikana, sillä logistiikkaratkaisut ovat iso osa promootiotekemistä.

Toivomme, että mahdollisimman moni promoottoreista pääsee Valimolle käymään. Pitäähän uusi toimisto myös korkata virallisesti ja järjestämme tuparit upeille työntekijöillemme syksyn aikana. Tästä lisää myöhemmin!

harvatoimisto

Kivaa kesää!

Tia