Tamk sai sosiaalisen median managerin

Oppilaitosmarkkinointi on meille Expressionissa tuttua, sillä olemme tehneet muunmuassa Tampereen Teknillisen oppilaitoksen Porin yksikön hakumarkkinointia jo kolmen vuoden ajan. Tuon ajanjakson aikana hakijamäärä on moninkertaistettu ja kaikki aloituspaikat saatu täytettyä - jopa moninkertaisesti. Ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi ensimmäisen yhteisen vuotemme aikana kaksinumeroisella luvulla, ja nyt vuoden 2015 verkkosivujen uudistamisprojektin sekä sosiaalisen median käyttöönoton jälkeen luvut tulevat osoittamaan taas ylöspäin. Porin TTY:n Facebook-sivu on juuri avattu ja some-kanavan kampanjoinnista ja sisällön julkaisemisesta sekä osallistavista toimenpiteistä vastaa jatkossa Expressionin some manager, community manager eli some manageri. Rakkaalla some managerilla on monta nimeä.

Tamk sai sosiaalisen median managerin

Ihaillen luin eilen Aamulehdestä, että Tamk on rekrytoinut oman sosiaalisen median managerin Essi Kannelkosken. Aiemmin Tamkin oppilaskunnan tiedottajana ja viestintäsuunnittelijana toiminut Kannelkoski aloitti täysipäiväisesti yhteisömanagerina vuoden alusta. Onneksi olkoon Essi tästä upeasta ja mielenkiintoisesta pestistäsi. On todella hienoa huomata, miten työnimike ja tehtävänkuva yleistyvät vähitellen organisaatioiden ymmärtäessä, että sosiaalinen media onkin ihan jotain muuta kuin uutisten julkaisua ja arvontoja. Nokkelien, sitouttavien ja vuorovaikutusta synnyttävien some-konseptin suunnittelu ja toteuttaminen niin, että ne yhdistyvät kaikkiin muihin tekemisiin, on erittäin tärkeässä roolissa markkinoinin ja viestinnän onnistumisessa. Me jaksamme muistuttaa asiakkaitamme omni-channel -ajattelusta, koska olemme kaikissa viimeisimmissä konsepteissamme saaneet todistaa kaikkikanavaisen tekemisen vaikutukset tehokkuuslukuihin. Voin hyvin uskoa, ettei ainakaan opiskelijakohderyhmä ole enää kovinkaan kanavaselektiivinen, vaan yhä enemmän kaikkikanavaisesti ajattelevaa joukkoa.

Mikäli innostuit some manager -palveluistamme, jotka on keskitetty VLOCI-some-tiimin alle, tai haluat toimia some managerina asiakasyrityksissämme, älä epäröi jättää meille vapaata hakemusta osoitteeseen annariina.tolvanen@vloci.com.

I own the media - ALSO Expo, live wall 2014.

Kerro kuka olet, millainen kokemus sinulla on some managerin työstä ja millaisia taitoja sinulla on sisällöntuotantoon liittyen. Kerro myös, mikäli olet moderaattori, ylläpitäjä tai sisällöntuottaja jo jollain suositulla saitilla tai verkkoyhteisössä. Halutessasi voit jakaa meille linkkisi some-tileteihisi tai portfolioosi. Säilytämme yhteystietosi tulevaisuuden varalle, sillä kuten Essi Kannelkoskikin artikkelissa totesi, sosiaalinen media alkaa saada vihdoin ansaitsemansa arvostuksen. Tämä tietää lisää töitä innokkaille ja osaaville diginatiiveille.

Muistathan että mikäli haluat tehdä promokeikkoja tai säännöllistä myynninedistämistyötä F2F, livenä ihmisten kanssa, niin voit jättää hakemuksesi promoottoriksi täällä: rekrytointi.xpression.fi

- Päivi