Harva Marketing Blogi | Ihmiset

Tapahtuma-alalla tapahtuu - Harva kasvattaa

11.9.2020 15:40:46 | Kirjoittanut Tia Kemppinen
Aiheet: Ihmiset, promootio

Olen Tia Kemppinen, toimistolla tunnetaan myös “Kemppiksenä”. Olen työskennellyt Harvan edeltäjällä Expressionilla promoottorina vuodesta 2012 alkaen. Kuten monilla muillakin tällä alalla toimiville, myös meillä kevään koronatilanne iski rajusti. Ikäväkseni tämä on siis viimeinen blogikirjoitukseni Harvan leirissä tältä erää. 
Lue lisää ›

Lisi Lavonen nauttii yhä päivittäistavarakaupan teatterista

6.11.2019 23:05:52 | Kirjoittanut Päivi Salminen
Aiheet: Ihmiset, Promootiot, Myynninedistäminen, menekinedistäminen, harvalainen

Myynninedistämistyöt mielletään usein nuorten hommiksi, mutta totuus ei ole ollenkaan niin mustavalkoinen. Harva Marketingin kronologisesti ansioitunein työntekijä on 77 vuoden ikään ehtinyt Lisi Lavonen, joka on työskennellyt jo Harvan edeltäjällä Tessalla vuodesta 2005 lähtien. 
Lue lisää ›

Kesäillan mietteitä ja hyvää lomaa

9.7.2019 1:13:24 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Ihmiset, johtaminen, kasvu

Ilta hämärtyy vähitellen yöksi, ja istun suuren ja mahtavan tähtitaivaan alla katsellen naapurin katon yläpuolelta oikealle loittonevia lentokoneita. Aasian lautta on jälleen lähtenyt liikenteeseen moottorinjylinästä päätellen. Satoja suomesta, suomalaisuudesta ja Suomen luonnosta häkeltyneitä ihmisiä palaa joukottain koteihinsa eri puolille Aasiaa, missä raikas ilma ja linnunlaulun kuuleminen vasten hiljaisena sykkivää metsän huminaa eivät ole itsestäänselvyyksiä. Vaahtera kahisee, kissa mouruaa kauempana, naapurin liiketunnistemella syttyvät valot ovat vaimenneet. Kädessäni höyryää kuppi kuumaa kahvia. Kuten äitini ja äitini äiti (rauha hänen sielulleen) sanoisi: rauhankahvit.
Lue lisää ›

Promoottorit vanhalla toimistolla fiilistelemässä tulevaa

25.7.2018 10:56:24 | Kirjoittanut Tia Kemppinen
Aiheet: Ihmiset, Promootiot

Harvassa on kevään ja kesän aikana tapahtunut paljon ja uudet tuulet puhaltavat. Uusia työntekijöitä niin kentällä kuin toimistollamme, uusi toimari ja viime viikolla myös uusi upea toimisto! Mutta palataan hetkeksi vielä toukokuun loppuun ja muistellaan vanhaa Helsingin toimistoamme promoottoreidemme näkökulmasta.
Lue lisää ›

My internship with Harva - Pamela from Chile

21.4.2017 16:53:43 | Kirjoittanut Vieras
Aiheet: Ihmiset

Hi everyone!   I'm Pamela. I'm 26-year-old advertising person. I have lived in Helsinki for three years now. I came here for love as I met my husband in Chile who back then was doing his exchange studies in Santiago. If i hadn't met my husband I would have never had an opportunity to visit this far away country and to be honest I had no idea where Finland was located in the map. ( Sorry for my ignorance as there are a lot of Finland-fans in Chile, but most of them listen to heavy metal).
Lue lisää ›

From Bangkok to Helsinki – Matthew's design internship report

29.4.2016 15:00:00 | Kirjoittanut Vieras
Aiheet: Ihmiset

In the summer of 2015, I decided to visit Helsinki, Finland for leisure and to attend the Helsinki Design Festival that was taking place. I was a final year as a Graphic Design student and wanted to obtain experience here after completing my degree; Helsinki had an awesome design scene.
Lue lisää ›

HPsters, Mindventure, Parsifal, Broncolor - Lauri Laukkanen vie suomalaista valokuvausta maailmalle

30.4.2015 13:24:00 |
Aiheet: Ihmiset

Expressionistit ovat tehneet valokuvaaja Lauri Laukkasen kanssa yhteistyötä jo parin vuoden ajan. Lauri on jäänyt mieleemme intensiivisesti ja näkemyksellisesti työhönsä suhtautuvana talenttina. Lauri on onnistunut vangitsemaan AD Ville Teikon lennokkaat visiot upeasti useaan kampanjaan. Viimeisimpiä yhteisiä projektejamme ovat HP Suomen HPsters-sisältömarkkinointikonsepti, Valmennustoimisto Sitomon Mindventure-valmennusbrändi sekä Parsifal2015-trikkaustapahtuman pääkuvat Veli-Matti Saarelasta tiimeineen.
Lue lisää ›

Kuvia täyden kympin kekkereiltä

1.4.2015 2:53:44 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Ihmiset

Markkinointitoimisto Expressionin kymppisynttäreitä juhlittiin perjantaina 27.3.2015 Helsingin Kulttuurikeskus Korjaamolla. Kiitos päivän maagisen hulvattomista juonnoista kuuluu koomikko-taikuri Joni Pakaselle.
Lue lisää ›

Expressionilta terve! Ehditkö kanssani ihan minuutin?

5.2.2015 15:47:46 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Ihmiset

Nimeni on siis Niko ja olen 24-vuotias markkinoinnin opiskelija. Tieni Helsinkiin juontaa juurensa Hyvinkäältä, jossa synnyin ja kävin nuoruusvuoteni koulut. Myöhemmällä iällä liiketalous alkoi alana kiinnostaa, ja muutinkin opintojeni perässä Helsinkiin, aluksi Pasilaan, sitten Lauttasaareen, ja nyt viimeisimmät näköhavainnot minusta voi tehdä Helsingin Maunulassa, jossa jaan tyttöystäväni kanssa pienoisen kaksion.
Lue lisää ›

Tamk sai sosiaalisen median managerin

3.2.2015 22:00:11 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Ihmiset

Oppilaitosmarkkinointi on meille Expressionissa tuttua, sillä olemme tehneet muunmuassa Tampereen Teknillisen oppilaitoksen Porin yksikön hakumarkkinointia jo kolmen vuoden ajan. Tuon ajanjakson aikana hakijamäärä on moninkertaistettu ja kaikki aloituspaikat saatu täytettyä - jopa moninkertaisesti. Ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi ensimmäisen yhteisen vuotemme aikana kaksinumeroisella luvulla, ja nyt vuoden 2015 verkkosivujen uudistamisprojektin sekä sosiaalisen median käyttöönoton jälkeen luvut tulevat osoittamaan taas ylöspäin. Porin TTY:n Facebook-sivu on juuri avattu ja some-kanavan kampanjoinnista ja sisällön julkaisemisesta sekä osallistavista toimenpiteistä vastaa jatkossa Expressionin some manager, community manager eli some manageri. Rakkaalla some managerilla on monta nimeä.
Lue lisää ›