Harva Marketing Blogi | Kampanjat

Näin markkinoit rekrytointikampanjasi

18.5.2017 21:57:01 | Kirjoittanut Ida-Maria Otonkorpi
Aiheet: Kampanjat, Employer Branding

Työnantaja-työnhakijamarkkinat ovat kiepsahtaneet ympäri joo muutama vuosi sitten. Siinä missä työnantajataho määräsi aikaisemmin kaapin paikan työnhaussa ja työnhakijat pelasivat työnantajan pelisääntöjen mukaan, ovat työmarkkinoiden ohjakset enemmän työnhakijoiden käsissä. Kilpailu oman alan osaajista kiihtyy ja sitä myötä myös rekrytointi on murroksessa.
Lue lisää ›

Mittaa markkinoinnin tehokkuus kampanjatagien avulla

22.3.2017 22:51:26 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Analytiikka, Digitaalinen Markkinointi, Kampanjat

Tarkoituksemme on johdattaa sinut askel askeleelta parametrien ja avainsanojen ytimeen. Mitä ne ovat? Miksi tarvitsemme niitä, ja kuinka pystymme käyttämään niitä? Viime viikolla toimme esille promootion monet kasvot; verkon ja kasvokkain kohtaamisten tärkeyden osana promootiota, sekä promootion tulosten mittaamisen jalon taidon. Tämä artikkeli on tarkoitettu step by step -tyyppiseksi  ohjenuoraksi, jossa käsittelemme sitä, kuinka yksityiskohtaisella tasolla markkinoinnin mittaaminen voidaan toteuttaa verkossa ja näin seurata eri kampanjoiden ja promootioiden tuottamia tuloksia.
Lue lisää ›

Konseptin salaisuus - Näin rakennat tuloksellisen kampanjan

26.1.2017 14:47:39 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Ideoita ja näkemyksiä, Caset ja palvelut, Sisältömarkkinointi, Kampanjat, konsepti

Markkinointisuunnittelussa käytetään sanaa konsepti mitä moninaisimmissa asiayhteyksissä. Kiistellään onko konsepti sama asia kun kampanja tai sisältösuunnitelma. Voiko minimaalisen pienellä markkinointikampanjalla olla konsepti vai pitäisikö edes olla?
Lue lisää ›

Viisi askelta tehokkaaseen kampanjaan

29.11.2016 23:19:49 | Kirjoittanut Ville Teikko
Aiheet: Sosiaalinen media, Analytiikka, Digitaalinen Markkinointi, Kampanjat

 Onnistunut kampanja on monen asian summa, liian monella tekeminen on kuitenkin erillisiä toimenpiteitä ripoteltuna sinne tänne. Käymme nyt läpi viisi tärkeintä elementtiä onnistuneen kampanjan toteutuksessa.
Lue lisää ›