Harva Marketing Blogi | menekinedistäminen

Lisi Lavonen nauttii yhä päivittäistavarakaupan teatterista

6.11.2019 23:05:52 | Kirjoittanut Päivi Salminen
Aiheet: Ihmiset, Promootiot, Myynninedistäminen, menekinedistäminen, harvalainen

Myynninedistämistyöt mielletään usein nuorten hommiksi, mutta totuus ei ole ollenkaan niin mustavalkoinen. Harva Marketingin kronologisesti ansioitunein työntekijä on 77 vuoden ikään ehtinyt Lisi Lavonen, joka on työskennellyt jo Harvan edeltäjällä Tessalla vuodesta 2005 lähtien. 
Lue lisää ›

5 vinkkiä myymälänäkyvyyteen

15.12.2017 15:17:37 | Kirjoittanut Päivi Salminen
Aiheet: materiaalit, menekinedistäminen, markkinointi-ja-myyntimateriaalit

Kuluttajalle tarjolla olevien tuotteiden määrä jatkaa kasvuaan samaan aikaan kun myymäläpinta-aloja pyritään pienentämään. Lähes kaikilla aloilla myymälöistä löytyy nykyisin myös kaupan omia private label -merkkejä. Kilpailu hyllytilasta kovenee siis entisestään. Tähän kun lisätään kasvava määrä kanavia, joissa kuluttaja kohtaa mainossisältöä, ei ole ihme, että myymälässä huonosti toisistaan erottuvien brändien keskellä on usein varsin hämmentynyt asiakas. Perinteisesti on julistettu, että 70 tai jopa 80 % brändivalinnoista tehdään vasta myymälässä. Vaikka totuus olisi vain puolet siitä, on se silti painava syy brändeille huolehtia siitä, että myymäläympäristö ohjaa valitsemaan juuri heidän brändinsä.
Lue lisää ›

Myyntituloksia menekinedistämisen avulla

11.5.2017 21:14:14 | Kirjoittanut Tero Ylönen
Aiheet: Myynninedistäminen, menekinedistäminen

Vaikka markkinointi digitalisoituu ja uusia sähköisiä kanavia syntyy jatkuvasti lisää, edelleen ⅔ kuluttajien ostopäätöksistä tehdään myymälöissä. Henkilökohtaisten kohtaamisten määrän vähentyessä per ostopäätös tuotteiden esillepanon ja myyntipisteen toimivuuden merkitys kasvaa. Valveutuneiden brändien on hyvä olla tietoisia, mitä moderneilla merchandising-palveluilla voi saada aikaan ja miten niillä vaikutetaan myynnin kasvuun.
Lue lisää ›

Blogisarjan osa 1: Päivä menekinedistäjän saappaissa

21.11.2014 13:20:29 | Kirjoittanut Silja Aakko
Aiheet: Ihmiset, Caset ja palvelut, menekinedistäminen

Me Expressionin työharjoittelijat saimme eräänä päivänä loistavan idean. Toteuttaisimme blogisarjan, jossa lähdemme seuraamaan eri työntekijöidemme päivää ja selvitämme, millainen heidän työpäivänsä kulku on ja millaisia työtehtäviä siihen kuuluu. Ideana on seurata myyntipromoottorin, menekinedistäjän sekä kenttäpäällikön päivää. Kenties myöhemmin tulee lisää seurattavia kuten teamleadereita, suunnittelijoita ja toimistohenkilökuntaa.
Lue lisää ›

Merkkarin työpäivä

13.3.2013 16:34:24 | Kirjoittanut Vieras
Aiheet: Ihmiset, menekinedistäminen

Vieraskirjoittajana Expressionin Turun seudun menekinedistäjä Minna Korpela
Lue lisää ›