Harva Marketing Blogi | Työkaluja ja teoriaa

5 vinkkiä uuden liiketoiminnan kehittämiseen

15.4.2020 15:52:44 | Kirjoittanut Tero Ylönen
Aiheet: Ideoita ja näkemyksiä, Työkaluja ja teoriaa, konsepti, suunnittelu, ympäristö, liiketoimintamallit

Olemme saaneet lukea jo aika monta erilaista top-listaa kriisin ajan parhaista liiketoimintamalleista ja erilaisista bisnesvinkeistä. Pohdin Harvan lisäksi useiden kasvuyritysten hallituksissa toimivana työkseni liiketoiminta- ja ansaintamalleja päivittäin ja olen viimeisen kuukauden ajan pyrkinyt aktiivisesti selvittämään, mitä nyt on tapahtumassa siinä määrin, kun sitä vielä on mahdollista hahmottaa.
Lue lisää ›

Etätyöskentely vähentää tartuntojen riskiä

3.3.2020 11:16:28 | Kirjoittanut Jukka Hurme
Aiheet: Työkaluja ja teoriaa, kulttuuri, harva marketing, työyhteisö, harvalainen, etätyö, Tapamme toimia

Koronavirus on ollut helmikuun suurin puheenaihe, eikä syyttä. Epidemia on ihmishenkien menetyksen lisäksi saanut bisnesmaailman sekaisin, ja muun muassa mobiilialan suurtapahtuma Mobile World Congress Barcelonassa päätettiin perua tänä vuonna.
Lue lisää ›

Sopiiko Pinterest markkinointikanavana yritykselleni?

17.2.2017 13:23:00 | Kirjoittanut Ida-Maria Otonkorpi
Aiheet: Ideoita ja näkemyksiä, Työkaluja ja teoriaa

Muistatko vielä perinteiset haavekartat ja korkkitaulut? Pinterest on niiden digitaalinen korvike. Se on sosiaalisen median palvelu, jossa digitaalisissa muodoissa olevia julkaisuja julkaistaan mielenkiinnonkohteiden mukaan eri teemaisille tauluille. Ne on mahdollista pitää yksityisinä ideoinnin, suunnittelun ja muistamisen välineinä tai jakaa koko maailman nähtäväksi keräten seuraajia.
Lue lisää ›

7 vinkkiä, joilla parannat sähköpostimarkkinointia

17.12.2015 21:39:28 | Kirjoittanut Ville Teikko
Aiheet: Ideoita ja näkemyksiä, Työkaluja ja teoriaa, Sisältömarkkinointi, Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on muuttunut merkittävästi vuosien saatossa ja perinteiset tavat lähettää massapostituksia eivät enää toimi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sähköposti olisi eilisen juttu – päinvastoin. Vuosi toisensa jälkeen sen on todettu tuovan ylivoimaisesti eniten myyntiä verrattiinpa sitä mihin tahansa muuhun kanavaan. 
Lue lisää ›

Pinterest toimii verkkokaupan markkinointikanavana

1.12.2015 11:31:55 | Kirjoittanut Maiju Missokia
Aiheet: Ideoita ja näkemyksiä, Työkaluja ja teoriaa

Onko yrityksesi jo Pinterestissä? Jos ei, niin nyt viimeistään on hyvä ryhtyä luomaan visuaalisia myyntikuvia ja -kuvauksia. Asiakkaat ovat jo siellä ja Pinterest tekee jatkuvasti työtä sen eteen, että ostaminen tapahtuisi yksinkertaisesti ja helposti.
Lue lisää ›

Toimistonomadismin suosio lisääntyy

10.11.2014 9:00:28 | Kirjoittanut Päivi Lehtonen
Aiheet: Työkaluja ja teoriaa

Olen kertonut monelle tutulleni, että meillä on ollut tapana siirtää toimisto kerran pari vuodessa ulkomaille ja ensimmäisen kerran tämä tapahtui vuonna 2009. Reissussa on tyypillisesti oltu viikko tai pari, mutta viimeisimpänä Berliinissä vuonna 2014 meillä oli toimisto 7 kuukautta. Kutsumme tätä työnteon kulttuuria toimistonomadismiksi tarkentaen konseptiamme Workcation -termillä. Kyse ei ole perinteisestä etätyöntekemisestä, vaan toimistonomadismissa korostuu ydintiimin lähteminen maailmalle yhdessä yhteisönä eläen.
Lue lisää ›