Elizabeth Arden

Elizabeth Ardenin myynninedistämistä

Elizabeth Ardenin myynninedistämistä

Sveitsistä käsin toimiva yritys tarvitsi osaavan henkilökunnan Suomen tavarataloihin ja lentokentälle

Elizabeth Arden on kosmetiikkayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Genevessä. Sieltä hoidetaan Helsinki-Vantaan lentokentällä tapahtuva myynti. Suomeen sijoitettu Business Developer on vastuussa tavarataloissa tapahtuvasta myynnistä. Omia myyntikonsulentteja heillä ei ole.

Omia työntekijöitä vai Harvan ammattimyyjiä?

Elizabeth Arden toivoi asiantuntevaa apua palkatessaan työntekijöitä Suomen markkinoille. Yritys tarvitsi neuvoa ja ohjeistusta palkkaamiseen ja palkanmaksuun liittyvissä asioissa, koska Genevestä käsin tuntui haastavalta perehtyä Suomen työntekijöitä koskeviin veroihin, vakuutuksiin ja lakeihin.

Elizabeth Arden valitsi kumppanikseen Harva Marketing Oy:n, koska Harvalla on monen vuoden kokemus kosmetiikkakonsulenttien palkkaamisesta sekä kosmetiikkatuotteiden myynnistä. Harvan laajasta verkostosta löytyi sopiva henkilö, jolla oli kosmetologitutkinto sekä usean vuoden kokemus myyntityöstä. Arden vastasi kyseisen henkilön tuotekoulutuksesta ja kohteli konsulenttia kuin omaa työntekijäänsä. Harva kuitenkin hoiti yhteydet konsulenttiin sekä ohjeistuksen, palkanmaksun ja hallinnoinnin. Näin Elizabeth Arden sai nopeasti ja helposti joustavan täysiaikaisen työntekijän tiimiinsä niin pitkäksi aikaa kuin he toivoivat.

Lisähenkilökuntaa joustavasti

Lisäksi Elizabeth Arden palkkaa Harvan kautta lisähenkilökuntaa kun siihen on tarvetta. Työntekijöitä palkataan usein miehittämään myyntikampanjoita sekä tavarataloissa että lentokentällä.

P3133527.jpg

Sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin

Kuukausimyynnit lentokentällä kasvoivat +50% edellisvuoteen verrattuna kun osaava konsulentti piti sarjasta huolta, joten investointi promoottoriin kannattaa!

Kuukausimyynnit lentokentällä kasvoivat +50 % edellisvuoteen verrattuna kun osaava konsulentti piti sarjasta huolta.

  • Sabina Hollmén, Asiakkuusjohtaja, Harva Marketing Oy