HP Finland

Promootioita ja tapahtumia digitaalisella tvistillä

HP:n tavoitteena Suomen markkinoilla on ollut brändiin liittyvien mielikuvien uusiminen. Samalla tavoitteena on ollut myynnillisyyden lisääminen kaikessa tekemisessä. Kaupan kasvattamisessa tärkeää ovat jälleenmyyjätoimenpiteet, kuten Harvan kehittämä HP Show ja HP Big Bang -koulutus- ja sitouttamiskonseptit. Näiden lisäksi tärkeää on muistaa kuluttajille suunnatut myyntipromootiot ja somessa toteutetut brändi- ja aktivointikampanjat. Hyvänä esimerkkinä näistä kampanjoista ovat Harvan toteuttamat HP Värikiertue ja HP Kesäkiertue.

Harva suunnitteli ja toteutti HP Värikiertue -konseptin Avaimet käteen- periaatteella: kaikki kiertueen materiaalit verkossa kampanjasivulla ja Facebookissa sekä paikanpäällä promootiossa olivat harvalaisten käsialaa. Konseptiin kuului myös Harvan promoottorien toteuttamat myyntipromootiot eri myymälöissä.

Harva on tehnyt 10 vuoden ajan meidän markkinointia ja myyntiä. Homma yksinkertaisesti toimii, ja tulokset puhuvat puolestaan.

  • Aukusti Nisula, Trade Marketing Manager, HP Finland Oy

Promootioista yhä kokonaisvaltaisemmaksi markkinoinniksi

Harva on vastannut HP:n myyntipromootioista, menekinedistämisestä ja jälleenmyyjätoimenpiteistä pian kymmenen vuoden ajan. Harva ja HP ovat vähitellen laajentaneet yhteistyötään brändimarkkinointiin, kuluttajakonseptien suunnitteluun ja kaikkikanavaisten markkinointikampanjoiden toteutuksiin.

HP priorisoi myynnilliset tavoitteet kaikessa tekemisessään ja jokaiseen toimenpiteeseen kuuluu myynnillinen elementti. Henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja somessa sitouttamiseen satsataan jatkuvasti enemmän.

  • Henrik Sippel, Harvan toimitusjohtaja

Rohkeita kokeiluja – HP, Unilever ja Kilroy HP Kesäkiertueella

Jouluna 2014 Harva toi HP:n brändikumppaneiksi kaksi tunnettua elämyksiä ja herkkuja tarjoavaa brändiä: Unileverin Kingis-jäätelöt sekä matkatoimisto KILROYn. HP Kesäkiertueelle haluttiin erityisesti mukaan brändit, jotka yhdistetään lämpöön, aurinkoon ja vapaa-aikaan. KILROY Travels ja Kingis sopivat tähän lokeroon täydellisesti. Kampanjaa varten Harva suunnitteli lämminhenkisen kesätarinan, jossa jokaisella yhteistyöbrändillä on oma luonteva paikkansa. Brändättyä sisältöä tuotettiin ja julkaistiin kunkin toimijan omissa sosiaalisen median kanavissa.

Suomessa tehdään valitettavan vähän yhteismarkkinointikonsepteja. Pisteet rohkeudesta KILROYlle ja Kingikselle, joiden brand managerit lähtivät luomaan uudenlaista kokonaisuutta.

  • Päivi Lehtonen, Harvan suunnittelujohtaja

 

 

Tilaa maksuton markkinointikonsultaatio

 

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!