o.b.

o.b. -promokiertueella rohkaistiin naisia toteuttamaan itseään

Tuttu o.b.-tamponibrändi toi markkinoille uuden parannellun tamponin ja halusi rohkaista nuoria naisia tekemään hauskoja asioita myös kuukautisten aikana. Harva oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa kauppakeskuskiertueen. 

Johnson & Johnsonin o.b. -tamponibrändi on tuttu monelle sukupolvelle. Alkukesän 2018 kampanjassa markkinoitiin uutta ominaisuuksiltaan, muotoilultaan ja pakkauksiltaan paranneltua tamponia. Kampanjan pääviestinä oli rohkaista nuoria naisia toteuttamaan itseään - myös kuukautisten aikana. Do it without hesitation! 

Tuotejakelua ja Tubettajia

Harva toteutti o.b.:lle kiertueen kuudessa eri kauppakeskuksessa, joiksi valittiin Itis, Sello, Iso Omena ja Tampereen uusi Ratina. Kauppakeskusten valinta on Harvalle tuttu prosessi. sillä toteutamme vuosittain satoja promootioita myös kauppakeskuksissa ja tunnemme kauppakeskusten profiilit ja mahdollisuudet syvällisesti. 

Promootion pääpaino oli tuotejakelussa ja tamponeita jaettiin jopa yli 6 000 kappaletta päivässä. Samanaikaisesti F2F-toimenpiteiden kanssa kampanjasta pyöri mm. TV-mainoksia sekä tehtiin Tubettaja-yhteistyötä. Kaksi kampanjan YouTube-tähteä, Ilona ja Jasminsofi, olivat myös mukana promootioissa ensimmäisenä viikonloppuna Turussa ja Kampisssa. Tubettajayhteistyöllä varmistettiin, että promootioihin paikan päälle saadaan brändin ydinkohderyhmää, tubettajiakin ahkerasti seuraavia nuoria naisia ja tyttöjä. 

Tubettajien rooli ei ollut vain osallistua promootioihin, vaan he olivat etukäteen snapanneet ja jakaneet insta storieseja kiertueella mukana olostaan. Tubettajat  vierailivat promootiopisteellä kahdesti päivässä noin tunnin ajan, ja kuluttajat pääsivät myös valokuviin tubettajatähtien kanssa.  

Kiertue oli hieno esimerkki asiakkaan ja eri kumppanien yhteistyöstä. Harva suunnitteli promootiokokonaisuuden ja -toteutuksen, kun taas vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut yritys hoiti tubettajayhteistyön. 
- Ilona Kymäläinen, Harva Marketing

O.b. Turku Ilona ja Jasminsofie

 

Tykkäsitkö tästä? Jaa juttu!

Aiheet:

Promootiot