Avara

Pitkäaikainen ja monipuolinen markkinoinnin kumppanuus

Avara on yksi Suomen johtavista vuokra-asuntojen tarjoajista ja asuinkiinteistösijoitusten sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiöistä. Harva Marketing on ollut pitkäaikaisena Avaran markkinoinnin kumppanina tuomassa suomalaisia vuokra-asujia ja Avara-koteja yhteen jo vuodesta 2015 lähtien.

Pitkäaikainen ja monipuolinen markkinoinnin kumppanuus }}

Avara on yksi Harvan pitkäaikaisimmista asiakkaista, ja olemmekin päässeet kokemaan vuosien varrella valtavan muutoksen ja kehityksen sekä Avaran markkinoinnissa että suomalaisessa vuokra-asumisessa. Yhteistyö on pitänyt sisällään monipuolisesti kaikkia markkinointitoimistopalvelujamme strategiasta, brändisuunnittelusta ja konseptoinnista aina digitaalisen markkinoinnin ja digitaalisen asiakaskokemuksen suunnitteluun ja toteutukseen. 

Paljon onkin vuosien varrella muuttunut; olemme ottaneet käytäntöön uusia tekemisen malleja, strategioita ja ideoita, suunnitelleet ja rakentaneet uusia verkkosivuja ja digitaalisia ympäristöjä, uudistaneet Avaran visuaalisen ilmeen ja kirkastaneet brändiä sekä luoneet tuhansia sisältöjä ja satoja mainoskampanjoita. 

Kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppanuus onkin tuonut markkinointipäällikön lisäksi kaikki Harvan eri markkinoinnin osa-alueiden asiantuntijat Avaran jokaviikkoiseen käyttöön. Avoin kommunikaatio ja vankka luottamus on mahdollistanut yhdessä luotuihin tavoitteisiin ja tuloksiin pääsemisen.

Tuotetut palvelut

 • Kokonaisvaltaiset markkinoinnin strategiat
 • Ulkoistettu markkinointipäällikkö
 • Brändin rakennus ja konseptisuunnittelu
 • Visuaalinen identiteetti ja graafinen suunnittelu
 • Verkkosivusuunnittelu ja -toteutus
 • HubSpot-käyttöönotto
 • Mainoskampanjointi ja hakukonemarkkinointi
 • Sisällöntuotanto ja materiaalituotanto
 • Verkkoanalytiikka ja jatkuva raportointi
 • Promootiot ja tapahtumat
 • Markkinointi palveluna 

Tulokset

Vuosien mittaan Avaran tunnettuus vuokra-asuntojen tarjoajana on kasvanut merkittävästi. Brändin identiteetti on kehittynyt helposti lähestyttävämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi Avaran ollen nykyään yksi houkuttelevimmista vuokra-asuntojen tarjoajista Suomessa.

Avaran vuokra-asumisen palveluita on nyt helpompi käyttää, ymmärtää ja löytää. Verkkosivustojen kävijämäärät ovat lähes kaksikertaistuneet viimeisten 4 vuoden aikana. Samaan aikaan tiimimme on saavuttanut liiketoiminnan kannalta tärkeimmät tavoitteet ja vuokrahakemusten määrät ovat kasvaneet merkittävästi eri toimenpiteiden seurauksena. Myös digitaalisten ympäristöjen kehitys on noussut uudelle tasolle kokonaisvaltaisen HubSpot-käyttöönoton seurauksena tehden asiakaskokemuksesta yhä saumattomampaa ja tehokkaampaa.

Avaran ja Harvan pitkäaikaisen kokonaisvaltaisen yhteistyön avulla vuokra-asunnot löytävät uudet onnelliset asukkaansa myös jatkossa.

 

Haluatko tietää lisää Harvan markkinoinnin kumppanuudesta ja markkinoinnin ulkoistamisesta? Varaa maksuton juttutuokio, niin keskustellaan lisää teidän tarpeistanne!

Varaa 30 minuutin maksuton markkinointikonsultaatio Saat vinkkejä ja ideoita yrityksesi markkinointiin. Varaa juttutuokio

Kysy lisää kumppanuudesta