Risenta

Lokaalisti Risentan näköistä materiaalia

Vuonna 1940 perustetulla Risentalla on kattava valikoima terveellisiä elintarvikkeita pavuista puuroihin. Risenta on terveellisen ruoan edelläkävijä, ja jakaa ahkarasti mm. gluteenittomia kasvisruokareseptejä sivuillaan. Yhteistyö Harvan kanssa alkoi joitain vuosia sitten myyntisivun suunnittelusta. Sivu piti saada sovitettua suomalaiseen käyttöön ruotsalaisen emotoimiston tekemän ilmeen perusteella tyyleineen ja fontteineen. Tästä projektista lähtien Harva on vastannut Risentan materiaalituotannosta. Lokaalisti Risentan näköistä materiaalia

Myyntimateriaaleja digistä printtiinYhteistyö Harvan kanssa on helppoa! Niina tuntee Risentan jo hyvin ja hoksaa puolesta sanasta, mitä haetaan. 

  • Sonja Paajanen, Paulig

Myyntisivuja on tullut tehtäväksi lisää, ja niiden ohella Harva on taittanut reseptivihkoja, lehtimainoksia, pukukaappijulisteita kuntokeskuksiin sekä POS-materiaaleja kuten halstereita, kylttejä ja roll-uppeja myymälöihin. 

Risenta helpotti myyntiedustajiensa työtä siirtymällä paperisista myyntiesitteistä osin digitaalisiin, joita myyjät voivat esitellä padeiltaan. Oma esittelyslidensa löytyy mm. myymälämateriaaleille. Tämäkin hyvä ja ekologinen käytäntö tuli Ruotsista, mutta Suomen esittelykalvoista haluttiin silti tehdä omantyyliset. Tässä Harva oli mukana. 

Molemminpuoleinen luottamus ja joustavuus auttavat pääsemään parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Risentan kanssa on aina ilo työskennellä.

  • Niina Teikko, graafinen suunnittelija

Lokaalisti ja ripeästi

Materiaalien tekeminen Suomessa varmistaa niiden sopimisen paikalliseen kulttuuriin, käyttötarkoitukseen ja estetiikkaan, sekä estää käännösprosessissa usein tapahtuvien ikävien kirjoitusvirheiden jäämisen materiaaleihin. Toimiva yhteistyö ja molemminpuolinen luottamus mahdollistavat myös tarvittaessa nopean reagoimisen uusiin materiaalitarpeisiin tai materiaalien muokkaukseen. 

Image uploaded from iOS-1
Image uploaded from iOS (1)
risenta-ipad-myyntimateriaali-reseptit
Risenta