Rönnvik

Rönnvikin viinitila moninkertaisti kävijämääränsä panostamalla verkkoon

Suomen suurin viinitila Rönnvik sijaitsee Pälkäneellä, Laitikkalan makukylässä. Rönnvik ja Harva Marketing aloittivat yhteistyön vuonna 2016. Ennen yhteistyön aloitusta haasteena oli heikko tunnettuus - monet eivät tienneet Rönnvikin olemassaolosta, sijainnista, maukkaista viineistä ja monipuolisista palveluista yksittäisille vierailijoille ja ryhmille. Nyt Rönnvik houkuttelee vierailijoita niin omilla verkkosivuillaan kuin sosiaalisen median kanavissakin. Rönnvikin viinitila moninkertaisti kävijämääränsä panostamalla verkkoon }}

Rönnvik muut kuvat105

Ratkaisumme - pieni voi olla iso verkossa

Yhteistyömme alkoi workshopista, jossa tulimme siihen tulokseen, että pienikin voi olla markkinoinnillisesti iso, kunhan se valjastaa verkkotekemisen ja sosiaalisen median hyödykseen. Halusimme myös nostaa muiden samalla alueella toimivien yrittäjien kanssa tehdyn yhteismarkkinoinnin strategisempaan rooliin. Kaikilla Laitikkalan Makukylän yrittäjillä on yhteinen tavoite: mahdollisimman suuren kävijämäärän houkuttelu alueelle ja kuluttamaan paikallisten tuottajien ja yrittäjien tuotteita.

Rönnvikissä muutosmatka aloitettiin yrityksen sisältä, omista ihmisistä. Halu, tahto ja yhteinen tavoite löytyivät perheyrityksessä nopeasti, ja Rönnvikin kymmenvuotinen historia, tulevaisuuden visio ja bränditarina työstettiin Harvan ammattilaisten avulla ensin sisäisesti samaistuttavaksi ja lopuksi sinetöitiin brändikirjaan.

ronnvik-brand-book-cover.jpg ronnvik-brand-book-pages.jpg

Harva työnsi meidät liikkeelle projektissa, jota olimme jo pitkään miettineet. Olemme saaneet kehuja sekä selkeästä sivustosta että Kamrer VSOP:n ilmeestä, jota on uudistettu perinteitä kunnioittaen.

  • Juho Rönni, Rönnvikin omistaja toisessa polvessa

Toimivat sivut houkuttelevat ottamaan yhteyttä - tai tulemaan paikan päälle

Rönnvikin sijainti lähellä useita suuria kaupunkeja sekä monipuoliset palvelut niin yksityisasiakkaille, matkailijoille kuin yritysryhmille nostettiin sisältöstrategian keskiöön. Kullekin ydinkohderyhmälle kuuluvat palvelut tuotteistettiin selkeämmin ja verkkosivuston rakenne suunniteltiin tukemaan palveluiden markkinointia kehittämällä sivuston rakennetta, käyttöliittymää ja tietohierarkiaa. Sivuston kehittyneen optimoinnin ansiosta oikeat ostajat päätyivät halutuille alasivuille, joiden ohjausta call-to-actioniin - käytännössä tarjouspyyntöön tai lisätietopyyntöön - parannettiin.

Erityisen tärkeää on myös houkutella kävijöitä paikan päälle tutustumaan Rönnvikiin ja vierailemaan sen Tallikahvilassa ja Viinipuodissa. Verkkosivujen kehitystyö onkin jatkunut ja Harva on aloittanut myös ajankohtaisen tekstisisällön tuottamisen Rönnvikille. Sisältöä hyödynnetään myös postituslistalle liittyneille lähtevissä uutiskirjeissä ja sen avulla houkutellaan esimerkiksi lapsiperheitä tai historiasta kiinnostuneita vierailulle.

 


Ensimmäisiksi kehitysprojekteiksi valikoimme nopeiten tuloksia tuottavat kokonaisuudet: verkkolöydettävyyden parantaminen sekä Kamrerin visuaalisen identiteetin uudistaminen. Olihan Kamrer juuri saanut paikan Alkon hyllyssä!

  • Ville Teikko, Harvan luova johtaja

Muutosten myötä sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet valtavasti tuoden niin yhteydenottoja kuin suoria vierailijoita. Sesonkien väliset erot myynnissä ovat kaventuneet. Kohdistetulla markkinointitekemisellä on pystytty tavoittamaan tehokkaasti erilaisia kävijäryhmiä äitienpäiväaterian nautiskelijoista taiteenystäviin ja firmojen Tyky-päivien järjestäjiin.

Harvan avulla Rönnvik on myös aktivoitunut Facebookissa ja Instagramissa. Ajankohtaiset päivitykset kauniine kuvineen houkuttelevat kotimaanmatkailijoita vierailulle Laitikkalaan.

Harvan kynästä ovat myös muutamien Rönnvikin juomien visuaaliset ilmeet, uusimpina hiilihapotetut miedot viinit Kamreerin Morsian ja Kamreerin Kulta. Oletko sinä jo käynyt makumatkalla Rönnvikissä, Laitikkalan Makukylässä? 

36418798_2153191998027497_234205889500807168_o

Tarvitsetko yrityksellesi tehokasta digimarkkinointia, brändi-ilmeen tai tuloksellista markkinointia myynnin tueksi? Ota yhteyttä ja käydään tavoitteesi tarkemmin läpi maksuttomassa, 30 minuutin mittaisessa konsultaatiossa. 

Varaa 30 minuutin maksuton markkinointikonsultaatio  Saat vinkkejä ja ideoita yrityksesi markkinointiin. Varaa juttutuokio