Digitaalinen markkinointi

Tekemistä, jolla on tarkoitus

Autamme sinua tavoittamaan asiakkaasi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeilla sisällöillä. Keskitymme tekemiseen, joka tuottaa mitattavia tuloksia ja kasvattaa liiketoimintaasi. 

Avaran Matkalla kotiin -kampanja tavoitti ensimmäisen 3 kk aikana verkossa yli puoli miljoonaa suomalaista.

  • Ilona Kymäläinen, Harvan asiakkuusjohtaja

Strategiat ja analytiikka

Olemme strateginen kumppani joka ymmärtää liiketoiminnan tavoitteet ja auttaa saavuttamaan ne mitattavilla toimenpiteillä. 

Suunnittelu ja konseptit

Hyviin tuloksiin tarvitaan ideoita jotka jäävät mieleen sekä ratkaisuja joita on ilo käyttää ja kokea ja jotka helpottavat asiakkaasi elämää.

Some ja inbound-markkinointi

Meillä on pitkä kokemus sosiaalisen median hallinnasta ja sisällöntuotannosta. Olemme myös HubSpotin sertifioitu partneri Suomessa.

Harvalla on parhaat tekijät

Osaamme myös tehdä mistä puhumme, kaikkia Harvanlaisia yhdistää vahva käytännön osaaminen ja pystymme toteuttamaan talon sisällä lähes kaiken päivittäiseen markkinointiin tarvittavat käytännön toimenpiteet sisällöntuotannosta verkkosivujen kehittämiseen.

Oman tiimimme lisäksi teemme yhteistyötä suomen parhaiden video- ja valokuvaajien kanssa ja voimme auttaa sinua rakentamaan eri kokoisissa tuotannoissa henkilökuvauksista ja case esittelyistä tunteita herättäviin mainosfilmeihin.

Workshopit ja koulutukset

Workshopit ovat tehokas tapa uudistaa yrityksen strategista markkinointia ja brändiviestintää, tai kouluttaa omaa henkilöstöä käytännön markkinointiin.

Kampanjat ja lanseeraukset

Olipa kyse taktisesta myyntikampanjasta, brändi- tai tuotelanseerauksesta, autamme sinua luomaan loistavan tarinan joka tavoittaa asiakkaasi juuri oikeissa kanavissa.

Verkkosivujen kehitys

Toimivat verkkosivut elävät osana yrityksen muuta markkinointia. Jatkuvan kehityksen avulla parannamme sivustosi käyttökokemusta ja suoraa vaikutusta myyntiin.

Valokuva- ja videotuotanto

Tunnemme laajan verkoston kuvaajia, joiden kanssa olemme toteuttaneet useita video- ja valokuvatuotantoja aina TV-tason mainosfilmeihin.

Some ja sisällöntuotanto

Hoidamme sosiaalisen median kanavien hallinnan puolestasi. Tarvittaessa tuotamme myös sisällöt blogiin, verkkosivuille tai muihin markkinoinnin materiaaleihin.

Mainonta ja verkkonäkyvyys

Hallitsemme Facebookin ja Googlen mainostyökalut, sekä verkkosivuston optimoinnin hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.