Hakukoneoptimointi

Hakukoneissa näkyvät verkkosivut ovat yrityksesi tärkein yksittäinen myynnin ja markkinoinnin kanava.

Varaa maksuton konsultaatio <>

Hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) tarkoitetaan toimenpiteitä, joiden tavoitteena on vaikuttaa verkkosivun löydettävyyteen ja näkyvyyteen hakukoneissa. Optimoinnin tarkoituksena on parantaa verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa. Onnistuneen hakukoneoptimoinnin avulla sivuston kävijämäärät saadaan nousuun löydettävyyden, sivuston toimivuuden, kiinnostavuuden sekä luotettavuuden avulla.

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää

Nykypäivän ostopäätöksiä tehdään yhä useammin verkossa, jossa tuotteita ja palveluita etsitään hakukoneilla. Myynnin kannalta on äärimmäisen tärkeää, että verkkosivustosi näkyy hakukoneissa ensimmäisten joukossa, koska sivustoklikkaukset laskevat radikaalisti jo ensimmäisen kymmenen sivustolinkin kohdalla.

Avainsanatutkimus ja verkkosivuauditointi

Tarjoamme asiakkaillemme avainsanatutkimusta ja verkkosivuauditointia, joissa selvitetään verkkosivustolla korostuvat avainsanat ja miten hakukoneet lukevat sivustoa. Auditoinnin pohjalta annamme kehitysehdotuksia ja asiakkaan tarpeen mukaan autamme myös toimenpiteiden toteuttamisessa. Lopputuloksena on asiakkaalle soveltuva ratkaisu, jossa kehitystarpeet on organisoitu jatkuvaksi tekemiseksi tai selkeäksi projektiksi osa-alue kerrallaan.

Mikä tekisi teidän hakukonemarkkinoinnistanne parempaa? Keskustellaan!