Sisältömarkkinointi

Luomme sisältöjä, jotka puhuttelevat oikeaa kohderyhmää ja tulevat vastaan oikealla hetkellä, oikeassa mediassa.

Varaa maksuton konsultaatio <>

Sisältömarkkinointi pähkinänkuoressa

Asiakkaille arvokas ja heitä palveleva sisältö on inbound-markkinoinnin kulmakivi. Ammattimaisesti suunniteltu ja tuotettu sisältö palvelee asiakasta ostopolun kaikissa vaiheissa: huomion herättämisessä, kiinnostuksen rakentamisessa, ostohalun kehittämisessä ja päätöksen tekemisessä. Yritys ilman sisältömarkkinointia on kuin mykkä torikauppias ilman tuotekylttejä – kukaan ei näe, ei kuule eikä tiedä, mitä sinulla on myytävänä tai miksi sinulta kannattaisi ostaa yhtään mitään.

Selvitetään oikea sisältömuoto

Meidän tehtävämme Harva WaveCrestillä on auttaa sinua hahmottamaan, mistä mediasta kohderyhmäsi tavoitetaan ja millainen sisältö heitä puhuttelee. Olemme tehneet markkinointia lähes kaikilla aloilla ja analysoineet tuhansien markkinointikampanjoiden tuloksia, minkä vuoksi tunnemme myös sisältömarkkinoinnin sudenkuopat.

Sisältöjä ovat kaikenlaiset tekstit, kuvat, äänitallenteet ja videot, joiden avulla on tarkoitus esimerkiksi kehittää yrityksen brändiä tai tehostaa myyntiä. Tämän päivän yleisimpiä sisältömarkkinoinnin tehokeinoja yrityspuolella ovat erilaiset asiantuntijablogit ja brändivideot. Kuluttajapuolella käytetään edelleen myös paljon kuvia ja hyödynnetään vahvasti vaikuttajamarkkinointia.

Sisällön tulee palvella asiakasta

Sisältö voi palvella asiakasta monella tapaa, esimerkiksi viihdyttämällä tai opettamalla. Oikein suunniteltu ja kohdennettu sisältö palvelee asiakasta hänen ostopolkunsa oikeassa vaiheessa. Jos asiakkaasi ei vielä omista tuotettasi, ei hän myöskään tarvitse vinkkejä sen käyttöön – ja kun hän omistaa tuotteesi, hän ei enää halua nähdä mainoksia vastaavista tuotteistasi.

Optimoidaan sisältöä datan pohjalta

Mikä tahansa markkinointikanava on hyödytön, mikäli sen täytteeksi ei ole oikeanlaista sisältöä. Pelkkä esillä oleminen ei palvele sen enempää viestin lähettäjää kuin sen vastaanottajaakaan. 

Sosiaalista mediaa varten tuotettua tai siellä syntynyttä sisältöä nähdään yhä useammin muissakin markkinointikanavissa. Sosiaalisen median strategiaa ei voi irrottaa muusta markkinoinnista. 

Markkinointitarkoitukseen tehty sisältö ei saisi olla laadultaan muuta kyseisen median sisältöä huonompaa, päin vastoin. Natiivimainonta-artikkelin pitää käytännössä tarjota kiinnostavampaa asiaa kuin toimituksellisen sisällön ja YouTube-mainoksen pitää olla puhuttelevampi kuin videon, minkä yhteydessä se näytetään.

Täytä lomake niin kerromme, millainen sisältö tekisi teidän markkinoinnista parempaa!