Tapahtumamarkkinointi

Tuloksellisia tapahtumia, jotka tukevat myyntiä ja asiakashankintaa.

Kerro meille tarpeistasi

Olemme tapahtumamarkkinoinnin asiantuntijoita

Tapahtumamarkkinoinnissa tulee keskittyä kolmeen vaiheeseen: mitä tapahtuu ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen. Näissä vaiheissa ratkaistaan, kuinka moni tulee paikalle tapahtumaasi, kuinka onnistuneesti markkinoit tapahtuman aikana ja kuinka monta konversiota saat generoitua tapahtuman jälkeen. 

360-markkinointitoimistona pystymme tarjoamaan KAIKKI tapahtuman tavoitteita tukevat viestintä-, sisältö- ja tuotantotyöt samasta paikasta. Me emme pelkästään toteuta tapahtumia, vaan autamme asiakkaitamme suunnittelemaan, tekemään ja kehittämään tuloksellista markkinointia.

Miksi Harva WaveCrest on oikea kumppani tapahtuman toteutuksessa

Meillä on tapahtuma-alalta yhteensä yli 200 vuotta kokemusta, joten tiedämme onnistuneiden tapahtumatuotantojen elementit ja sudenkuopat. Rakennamme tuotantotiimin aina asiakkaan tarpeen mukaan hyödyntäen meidän omia markkinoinnin, verkkoteknologian ja graafisen suunnittelun asiantuntijoita. Tarvittaessa pystymme myös tukeutumaan laajaan ja luotettavaan verkostoomme erikoisimmatkin toiveet toteuttaaksemme.

Tarjoamme apua tapahtumatuotannon jokaiseen vaiheeseen

Olemme auttaneet asiakkaitamme tapahtumasuunnitelman työstössä ja olleet mukana muokkaamassa jo tehdystä suunnitelmasta toteutuskelpoisen. Olemme luoneet tapahtumien kuva- ja äänimaailmoja ja hankkineet oikeanlaisen laitteiston, jolla tapahtuma on voitu toteuttaa suunnitelman mukaisesti. Olemme suunnitelleet tapahtumien dramaturgiaa ja kirjoittaneet tapahtumien käsikirjoituksia. Olemme myös keränneet tapahtumien tuloksia ja analysoineet niitä asiakkaitamme varten.

Mieluiten olemme kuitenkin mukana tapahtumaprojektin alusta loppuun saakka, koska silloin pystymme tarjoamaan osaamistamme projektin jokaisessa vaiheessa.

tapahtumamuotoiluopas-mockup

 

Ovatko tapahtumat osa markkinointianne?

Onko suunnitelmissanne osallistua tapahtumaan tai järjestää sellainen itse? Lue oppaastamme tuoreet vinkit tapahtumamuotoiluun ajassa, jossa etä- ja lähitapahtumat yhdistyvät.

Lataa maksuton opas

Haluatko, että alkaa tapahtumaan?

Jätä meille yhteystietosi, niin laitetaan pyörät pyörimään!