Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointia tavoite- ja tuloslähtöisesti oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden. Asiakkaidemme mukaan strateginen keskittäminen kannattaa!

Varaa maksuton konsultaatio <>

Markkinointitoimisto, joka tukee liiketoiminnan kasvua

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan markkinointitoimisto, vaan palvelumme nojaa kokonaisvaltaiseen markkinoinnin ymmärrykseen ja laajaan asiantuntijajoukkoon. Yli 15 vuoden kokemuksemme myynnistä, markkinoinnista, brändeistä, tapahtumista ja promootioista palvelevat asiakkaitamme markkinoinnin kaikilla osa-alueilla.

Inspiraation lähteemme löytyy asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä. Olemme tehneet markkinointia kaikilla aloilla ja luoneet markkinointikonsepteja mitä villeimmistä ideoista. Toimintamme nojaa siihen, että pystymme kerta toisensa jälkeen lunastamaan asiakkaidemme odotukset markkinointikanavasta riippumatta.

Me pystymme myös ratkaisemaan asiakkaidemme liiketoiminnan ongelmakohtia. Markkinointitoimistona ja ulkopuolisena toimijana katsomme asiakkaidemme liiketoimintaa eri näkökulmasta ja olemme erittäin taitavia havaitsemaan piilevät ongelmakohdat. Markkinointiin nojaavat ratkaisut työstämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, sillä toimintamme nojaa vahvasti yhteistyöhön ja kumppanuus-ajatteluun.

Buukkaa aika sparrailuun tai konkreettiseen tarpeeseen vaikka heti!

Vastuullisuus on ollut aina DNA:ssamme ja siitä voit lukea täältä.


Terveisin, 
Päivi Lehtonen & Harvan tiimi
044 328 82 00

Päivi Lehtonen

 

Vuonna 2021 konsernimme liikevaihto oli 3,8 milj. euroa. Vuosi 2021 ei ollut  helpoimmasta päästä, mutta saimme paljon aikaiseksi. Lanseerasimme laajennetun virtuaali- ja hybriditapahtumatarjooman, kehitimme johtamispalveluitamme ja prosessejamme sekä rekrytoimme neljä uutta myynnin, markkinoinnin ja verkkosivujen asiantuntijaa. 

Fokuksemme on kokonaisvaltaisessa markkinoinnissa, jota asiakkaamme ostavat yhä useammin jatkuvana palveluna, joka takaa paremman ennakoinnin ja resurssoinnin. Toteutamme runsaasti myös auditointi-, haltuunotto- ja kehitysprojekteja. 

Sisaryhtiömme Choice HR:n brändin alla pystymme kehittämään entistä paremmin työnantajakuvapalveluidemme ja digitaalisen hakijakokemuksen tarjoomaamme.

Harva lukuina

25

Asiantuntijaa ja ammattilaista

600

Promootiotyöntekijää

3,8 M €

Liikevaihto vuonna 2020

Kokonaisvaltainen markkinointitoimisto

Harvan tiimissä työskentelee digimarkkinoinnin asiantuntijoita, graafikoita, koodareita, luovia suunnittelijoita, promootiokoordinaattoreita, taitavia kirjoittajia, tapahtumatuottajia, videonkäsittelijöitä, sekä asiakkuus- ja projektipäälliköitä. Kokeneimmat konkarimme ovat työskennelleet markkinoinnin ja brändien parissa jo yli 20 vuotta ja verkkosivuista meiltä löytyy kokemusta jo 90-luvulta alkaen. Olipa siis tarpeesi mikä tahansa, niin me saamme kehitettyä siihen timanttisen ratkaisun.