<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Promootiot, menekinedistäminen ja tapahtumat

Kaupalliset kohtaamiset kasvokkain

Asiakkaan kohtaaminen kasvokkain on edelleen vaikuttavin tapa markkinoida. Kauppa syntyy varmimmin, kun kohtaaminen tapahtuu lähellä ostopaikkaa. Harva osaa yhdistää face-to-face-kohtaamiset saumattomasti digitaaliseen markkinointiin.

Harva on tehnyt 10 vuoden ajan meidän markkinointia ja myyntiä.

Homma yksinkertaisesti toimii ja tulokset puhuvat puolestaan.

  • Aukusti Nisula, Trade Marketing Manager, HP Finland Oy

Myyntipromootiot

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä tuhansia erilaisia promootiopäiviä. Maanlaajuinen, 400 hengen myynninedistämiskenttämme osaa kohdata ihmiset oikeissa paikoissa oikeaan aikaan.

Tutustu palveluihin ›

Menekinedistäminen

80 % ostopäätöksistä tehdään ostopaikalla. Menekinedistäjämme huolehtivat, että tuotteesi löytyy myymälästä ja on houkuttelevasti esillä.

Tutustu palveluihin ›

Tapahtumat

Tapahtuma on paras keino sitouttaa tärkeät kohderyhmät. Olemme tuottaneet elämyksiä niin lyhyemmissä tuotelanseerauksissa kuin iltabileisiin huipentuvissa koko päivän tapahtumissa.

Tutustu palveluihin ›

Harva osaa kohdata asiakkaasi

Harva Marketing voi auttaa yritystäsi yksittäisissä markkinointitarpeissanne, mutta erityisosaamistamme on myynninedistämisen yhdistäminen osaksi yrityksenne myyntiä ja markkinointia strategisella tasolla. Rakastamme numeroita, joten mittaaminen ja raportointi ovat aina tärkeässä roolissa.  

Lentokenttä­­promootiot

Tyylikkäät kohtaamiset auloissa, loungeissa ja myymälöissä

Kampanjaylöslaitot

 Kasaamme kampanjasi nopeasti ja tehokkaasti myymälöihin kaikkialla Suomessa

Jälleenmyyjä­koulutukset

Koulutamme jämysi joko myymälässä tai erillisessä tapahtumassa