Myyntipromootioilla myynti kasvuun

Myyntitaitoinen promoottori voi nostaa myyntiäsi jopa 200%

Myyntipromootioilla kasvatat suoraan myyntiäsi!

Miksi tyytyisit pelkkään esittelyyn?

Ammattimyyjät

Kuka vain ulospäinsuuntautunut, tuotteeseen koulutettu henkilö pystyy esittelemään sen, mutta myymiseen tarvitaan ammattilainen. Ammattimyyjä osaa kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella asiakkaan tarpeet. Ammattilainen ei koskaan alennu tyrkyttämään.

Oikea myyntipaikka 

Olemme myyneet tavaroita ja palveluita kauppakeskuksien käytävillä, sisällä myymälöissä, pop up -storeissa, messuilla, lentokentällä, laivoilla ja tapahtumissa, joten keksimme varmasti oikean myyntipaikan tuotteellesi! Myytävän tavaran ei välttämättä tarvitse olla paikan päällä. Olemme myyneet esimerkiksi autoja ja tietokoneita jälkitoimituksella.

Mitattavuus ja jatkot

Mikä olisikaan parempi mittari, kuin aikaansaatu myynti? Lisäksi seuraamme muita kiinnostuneita, keräämme liidejä ja teemme tuotetta tutuksi oikean kohderyhmän edustajille. Myyntiputki voi jatkua vaikkapa verkossa.

tilaa-mailchimp.jpg

Aletaanko myymään?

Avullamme saat tuotteesi tai palvelusi myynnin nousuun nopeasti ja helposti.

Varaa aika konsultointiin, jossa kartoitamme tavoitteet sekä luomme suunnitelman myyntipromootioille.

Varaa tapaaminen

Usein kysyttyä

Mitä palvelu maksaa?

Myyntipromootiot hinnoitellaan tuntiperusteisesti. Promootiotyötunnin keskihinta on 35 €/h + ALV. Hintaan vaikuttaa promootiotuntien määrä sekä mahdollisesti tarvittavat lisäpalvelut, kuten promootiopaikan vuokraus, kassajärjestelmä, logistiikkapalvelut, promootiovaatteet jne.

Keitä Harvan myyntipromoottorit ovat?
Harva Marketingilla on valtakunnallisesti yhteensä 400 promoottoria. He ovat pääsääntöisesti nuoria aikuisia, miehiä ja naisia, valtaosin kaupallisen alan opiskelijoita. Kaikilla heistä on kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. 
Mitä muuta minun pitäisi huomioida?

Ammattitaitoisten myyjien lisäksi tarvitaan:

  • Paikka, missä myydä.
  • Logistiikka: Myytävä tavara voi olla paikan päällä tai muualla sijaitsevassa varastossa, josta se kuljetetaan suoraan ostajan kotiin.
  • Kassajärjestelmä.
  • Promootiovaatteet tai vähintään ohjeistus, minkälaisissa vaatteissa myyjien toivotaan työskentelevän.

Kaikki nämä saat halutessasi meiltä!