Hakukoneoptimointi ja -mainonta

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein yksittäinen myynnin ja markkinoinnin kanava. Löytääkö niitä kukaan?

Myynti ja tunnettuus kasvuun

Digiajan ostopäätökset syntyvät yhä nopeammin suoraan verkosta käsin. Täten onkin tärkeää, että yrityksesi on löydettävissä, kun asiakas sitä eniten toivoo. Internetin käyttäjistä lähes 90 % käyttää hakukoneita hakiessaan tietoa eri yrityksistä, tuotteista ja palveluista. Harva Marketing on Googlen virallinen partneri, joka auttaa sinua erottumaan eri hakuverkostoissa, kun potentiaalinen asiakas etsii yritystäsi tai sen tarjoamaa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) tarkoitetaan eri optimoinnin toimenpiteitä, joiden tavoitteena on vaikuttaa verkkosivun löydettävyyteen ja näkyvyyteen hakukoneissa. Optimoinnin tarkoituksena on parantaa verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa. Onnistuneen hakukoneoptimoinnin avulla sivuston kävijämäärät saadaan nousuun maksetun mainonnan sijaan löydettävyyden, kiinnostavuuden ja luotettavuuden avulla. 

Hakukonemainonta

Hakukonemainonnassa (SEM) yritykselläsi on täysi kontrolli mainontaan käytettävästä rahamäärästä, mainosten sisällöistä sekä niiden sijaintipaikoista. Google-mainonta perustuu huolellisesti valittuihin avainsanoihin, joiden mukaan mainokset sijoittuvat hakukoneessa tietylle sijalle. Maksat mainoksista vain silloin, kun kiinnostunut asiakas etenee määrittämällesi sivustolle mainoksesi kautta. Yksinkertaisimmillaan tehokas Google-mainonta on yhdistelmä oikeita asianmukaisia avainsanoja ja kiinnostavia mainostekstejä, höystettynä konversio-optimoidulla laskeutumissivustolla. 

Peruspakettimme palvelut

  • Avainsanatutkimus (orgaaninen ja maksettu mainonta)
  • Verkkosivuston auditointi
  • Kilpailijoiden avainsanakartoitus
  • Verkkosivujen optimointi ja sisältöjen kehitys
  • Adwords kampanjarakenteiden luonti tai korjaus
  • Mainosten luominen (Hakuverkostot, Display-mainonta, Youtube-videomainonta,  mobiilimainonta, konversio-optimointi, remarketing)
  • Kansainväliset kampanjat
  • Viikoittainen monitorointi, optimointi ja kehittäminen
  • Kattava raportointi

Lue myös nämä

Hakukone­optimoinnin yleisimmät tekniset puutteet

Hakukone­optimoinnin yleisimmät tekniset puutteet

Mitkä ovat hakukoneoptimoinnin yleisimmät tekniset puutteet? Tässä blogissa avaamme yleisimmät SEO-virheet ja mitä ne tarkoittavat selkosuomella.

Lue lisää ›
Mobiilioptimointi - miten edistän sivujeni mobiilivalmiutta?

Mobiilioptimointi - miten edistän sivujeni mobiilivalmiutta?

Etkö tiedä mistä aloittaa mobiilioptimointi? Neuvomme ja opastamme sinut mobiilisuunnittelun ja mobiilivalmiuden äärelle.

Lue lisää ›
Mitkä tekijät todella vaikuttavat hakukonesijoituksiin?

Mitkä tekijät todella vaikuttavat hakukonesijoituksiin?

Hakukonenäkyvyyteen vaikuttavia tekijöitä on jopa yli 200, mutta vain osa niistä vaikuttaa merkittävästi ja suoranaan verkkosivujen hakukonesijoituksiin.

Lue lisää ›
tilaa-mailchimp.jpg

Anna hakijoiden löytää sinut

Laitamme hakukoneoptimointisi kuntoon ja kartoitamme -mainonnan tarpeen.

Hakukoneoptimoinnin onnistumiseen vaikuttaa sadat eri tekijät ja optimoinnin aloittaminen voi tuntua hankalalta. Mistä siis aloittaa ja miten? Googlen kouluttama digitiimimme on valmis auttamaan! Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Kauanko kestää, ennen kuin tuloksia alkaa näkyä?

Näet hakukonemarkkinoinnin tulokset heti ensimmäisestä päivästä alkaen - viimeistään, kun hakukonemainonta on aloitettu. Voit halutessasi reaaliajassa seurata, kuinka hyvin mainoksesi toimivat ja paljonko asiakkaita siirtyy niiden kautta tai orgaanisesti sivustollesi. Näet myös ensimmäisten viikkojen aikana, kuinka paljon hakukonemarkkinointi lisää yrityksesi sivustoliikennettä ja myyntiä. Teemme toiveidenne mukaan kattavan raportoinnin, josta sinun on helppo seurata hakukonemarkkinoinnin vaikutuksia ja tuloksia.

Mistä maksan?

Hakukonemainonta perustuu klikkiperusteiseen hinnoittelumalliin, jossa maksat ainoastaan asiakkaista, jotka klikkaavat mainostasi. Saat itse päättää, kuinka paljon olet valmis maksamaan kuukausittain hakukonemainonnasta. Hakukonemarkkinointimme on täysin räätälöity palvelu juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Emme pyri laskuttamaan sinulta yhtään enempää, kuin on todella tarve. Ota yhteyttä ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan hakukonemarkkinointisuunnitelman kohti loistavia tuloksia.