Hakukone­optimointi ja -mainonta

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein yksittäinen myynnin ja markkinoinnin kanava. Löytääkö niitä kukaan?

Myynti ja tunnettuus kasvuun

Digiajan ostopäätökset syntyvät yhä nopeammin suoraan verkosta käsin. Täten onkin tärkeää, että yrityksesi on löydettävissä, kun asiakas sitä eniten toivoo. Internetin käyttäjistä lähes 90 % käyttää hakukoneita hakiessaan tietoa eri yrityksistä, tuotteista ja palveluista. Harva Marketing on Googlen virallinen partneri, joka auttaa sinua erottumaan eri hakuverkostoissa, kun potentiaalinen asiakas etsii yritystäsi tai sen tarjoamaa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) tarkoitetaan eri optimoinnin toimenpiteitä, joiden tavoitteena on vaikuttaa verkkosivun löydettävyyteen ja näkyvyyteen hakukoneissa. Optimoinnin tarkoituksena on parantaa verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa. Onnistuneen hakukoneoptimoinnin avulla sivuston kävijämäärät saadaan nousuun maksetun mainonnan sijaan löydettävyyden, kiinnostavuuden ja luotettavuuden avulla. 

Hakukonemainonta

Hakukonemainonnassa (SEM) yritykselläsi on täysi kontrolli mainontaan käytettävästä rahamäärästä, mainosten sisällöistä sekä niiden sijaintipaikoista. Google-mainonta perustuu huolellisesti valittuihin avainsanoihin, joiden mukaan mainokset sijoittuvat hakukoneessa tietylle sijalle. Maksat mainoksista vain silloin, kun kiinnostunut asiakas etenee määrittämällesi sivustolle mainoksesi kautta. Yksinkertaisimmillaan tehokas Google-mainonta on yhdistelmä oikeita asianmukaisia avainsanoja ja kiinnostavia mainostekstejä, höystettynä konversio-optimoidulla laskeutumissivustolla. 

Avainsanatutkimus ja verkkosivuauditointi

 • Avainsanatutkimus (orgaaninen ja maksettu mainonta)
 • Kilpailijoiden kartoitus ja avainsanojen kartoitus
 • Verkkosivuston auditointi ja kehitysehdotukset
 • Aloitus- ja päätöstapaaminen verkossa 
 • Visuaalinen raportti 

Työkokonaisuuden hinta alkaen: 800 € + alv.
Hinnoitteluun vaikuttaa mm. sivuston laajuus, työn aikataulu ja kesto. 

Lopputulosten perusteella Harva tarjoaa asiakkaalle soveltuvan ratkaisun, jossa kehityskohteet organisoidaan jatkuvaksi tekemiseksi tai selkeäksi projektiksi osa-alue kerrallaan.

Toteutukset ja kehitys

 • Verkkosivujen optimointi ja sisältöjen kehitys
 • Google Ads -kampanjarakenteiden luonti tai korjaus
 • Mainosten luominen (Hakuverkostot, Display-mainonta, Youtube-videomainonta,  mobiilimainonta, konversio-optimointi, remarketing)
 • Kansainväliset kampanjat
 • Viikoittainen monitorointi, optimointi ja kehittäminen
 • Työlistat ja jatkuva tieto, missä mennään

Hinta alkaen:  700 € / kk
(Tässä esimerkissä hinta sisältää 5h työtä ja 1 h projektinhallintaa.)  

Mikä tekisi teidän hakukonemarkkinoinnistanne parempaa? Keskustellaan!

Usein kysyttä

Kuinka kauan kestää, että tulokset näkyvät?

Näet hakukonemarkkinoinnin tulokset heti ensimmäisestä päivästä alkaen - viimeistään, kun hakukonemainonta on aloitettu.

Voit halutessasi reaaliajassa seurata, kuinka hyvin mainoksesi toimivat ja paljonko asiakkaita siirtyy niiden kautta tai orgaanisesti sivustollesi. Näet myös ensimmäisten viikkojen aikana, kuinka paljon hakukonemarkkinointi lisää yrityksesi sivustoliikennettä ja myyntiä.

Teemme toiveidenne mukaan kattavan  ja jatkuvasti päivittyvän raportoinnin, josta sinun on helppo seurata hakukonemarkkinoinnin vaikutuksia ja tuloksia.

Mistä todella maksan?

Hakukonemainonta perustuu klikkiperusteiseen hinnoittelumalliin, jossa maksat ainoastaan asiakkaista, jotka klikkaavat mainostasi. Saat itse päättää, kuinka paljon olet valmis maksamaan kuukausittain hakukonemainonnasta.

Hakukonemarkkinointimme on täysin räätälöity palvelu juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Emme pyri laskuttamaan sinulta yhtään enempää, kuin mitä on järkevää ja perusteltua tehdä. Saat myös aina tehdyn työn ja muut kustannukset laskullesi eroteltuna.

Ota yhteyttä ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan hakukonemarkkinointiratkaisun! Ei muuta kuin yhdessä kohti loistavia tuloksia.