<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound- eli houkuttelumarkkinointi

Saatko luvan markkinoida asiakkaallesi?

Tee haluttua sisältöä ja asiakas tulee sinun luoksesi

Inbound-markkinointi on suomennettu mm. houkuttelumarkkinoinniksi ja suostumusmarkkinoinniksi. Keskiössä on markkinoinnin suunta: potentiaalinen asiakas ottaa itse yhteyttä markkinoijaan, esimerkiksi etsiessään tietoa kiinnostavasta aiheesta tai ratkaisua ongelmaansa. Olennaisin ero perinteiseen esimerkiksi median tekemään outbound-markkinointiin on, että inbound-markkinoinnissa asiakas antaa sinulle luvan markkinoida.

Löydytkö?

Ollaksesi potentiaalinen ratkaisu asiakkaasi ongelmaan tai tarpeeseen sinun täytyy olla helposti löydettävissä. Hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta kannattaa tehdä huolella ja avuntarvitsija ohjata suoraan ratkaisua käsittelevälle laskeutumissivulle. 

Kiinnostatko?

Kannattaa tarjota ensiapu asiakkaan ongelmaan ilmaiseksi blogin, oppaan, videon, webinaarin tai vaikka aamiaistapahtuman muodossa. Samalla vakuutat olevasi aiheen asiantuntija. 

Ohjaatko ostamaan?

Ilmaiseksi tarjoamasi ensiapu harvoin ratkaisee asiakkaan koko tarvetta. Markkinoinnin automaation avulla voit johdattaa kiinnostuneet suoraan ostamaan tai lämpimäksi liidiksi myyntitiimillesi. Harva Marketing on HubSpot-automaatioalustan virallinen kumppani Suomessa.

Lue myös nämä

5 asiaa, jotka markkinoinnin automatisoijan täytyy tehdä

5 asiaa, jotka markkinoinnin automatisoijan täytyy tehdä

Markkinoinnin automaatioon siirryttäessä keskitytään usein työkalun valintaan. Nämä viisi tehtävää ovat kuitenkin ohjelmiston valintaakin tärkeämpiä.

Lue lisää ›
Kasvuhakkerointi kasvattaa brändiäsi viraalisti

Kasvuhakkerointi kasvattaa brändiäsi viraalisti

Kasvuhakkerointi eli growth hacking on trendikäs termi, jonka takana on hyviä periaatteita. Tekemisen keskiössä on aina myynti.

Lue lisää ›
Liidienhankinnasta markkinoinnin automaatioon – Näin pääset alkuun

Liidienhankinnasta markkinoinnin automaatioon – Näin pääset alkuun

Liidien hankinta verkosta on turhaa jos et hyödynnä niitä aktiivisesti. Näin aloitat liidien hoidon markkinoinnin automaation avulla ilman suuria investointeja.

Lue lisää ›
tilaa-mailchimp.jpg

Houkuttele asiakkaat luoksesi

Anna inbound-markkinoinnin tukea myyntiäsi.

Harva Marketing toteuttaa monenlaista houkuttelumarkkinointia. Olemme mm. HubSpotin virallinen kumppani Suomessa. Tehokkaampi markkinointi on vain yhteydenoton päässä!

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä inbound-markkinointi vaatii markkinoijalta?
Voimme miettiä yhdessä, minkälaisiin ongelmiin ja tarpeisiin potentiaalinen asiakkaasi etsii ratkaisua. Voit ulkoistaa meille halutessasi kaiken tekemisen sisällöntuottamisesta liidien soittamiseen. Sinun tehtäväksesi jää olla oman alasi asiantuntija - ja palvella uudet asiakkaasi.
Mitä inbound-markkinointi maksaa?

Yksinkertaisimmillaan inbound-markkinointi voi olla asiantuntijablogijuttu, joka saa asiakkaat soittamaan sinulle. Näin kävi esimerkiksi fysioterapeutille, joka kirjoitti kinesioteippauksesta. Meidän kauttamme palveluna ostettuna kustannus olisi muutaman satasen sisältäen hakukoneoptimoidun artikkelin kirjoituksen ja siihen liittyvät sosiaalisen median postaukset. Toisessa ääripäässä on useita erilaisia laskeutumissivuja ja runsaasti hyödyllistä materiaalia sisältävä verkkosivusto, jossa potentiaalisen asiakkaan jokaista liikettä seurataan ja analysoidaan, johdattaen häntä yhä lähemmäs ostotapahtumaa. Materiaalin määrästä riippuen kustannus voi olla muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin.