Markkinoinnin automaatio

Laita markkinointi tuottamaan liidejä myynnille

Automaatioalusta kasvattaa myyntiäsi

Markkinoinnin tehtävähän pitäisi olla kasvattaa myyntiä, eikö niin? Markkinoinnin automaation avulla voit joko johdattaa kiinnostuneet suoraan ostamaan, tai tuottaa lämpimiä liidejä myyntitiimisi tarpeisiin. Harva Marketing on HubSpot-automaatioalustan virallinen kumppani Suomessa. 
HubSpot on markkinoiden kokonaisvaltaisin, parhaaksi todettu automaatioalusta. HubSpot tarjoaa ilmaiseksi nykyisten verkkosivujesi siirron alustalleen. HubSpotin avulla sivujesi sisällön hallinta on helppoa. Lisäksi luot helposti laskeutumissivut ja blogikirjoitukset sekä sosiaalisen median postaukset ja mainokset. Kattava analytiikka auttaa seuraamaan onnistumisia.
Kattavien markkinointityökalujen lisäksi HubSpotissa on maksuton CRM-järjestelmä. Tarjouskannan ja myynnin lisäksi voit seurata, mitä asiakkaasi verkkosivuillasi tekevät. Voit myös yhdistää HubSpot Salesin sähköpostiisi, tallentaa yhteydenpidon automaattisesti ja seurata lähettämiesi sähköpostien avaamista.
HubSpot on erinomainen työkalu, mutta saadaksesi sen toimimaan, tarvitset sisältöä. Me autamme sinua paitsi itse työkalun kanssa, myös relevantin sisällön tuottamisessa. Kun tarjoat avun tarvitsijalle oikeanlaista ratkaisua juuri oikealla hetkellä, hän haluaa varmasti ostaa sinulta!

Lue myös nämä

5 asiaa, jotka markkinoinnin automatisoijan täytyy tehdä

5 asiaa, jotka markkinoinnin automatisoijan täytyy tehdä

Markkinoinnin automaatioon siirryttäessä keskitytään usein työkalun valintaan. Nämä viisi tehtävää ovat kuitenkin ohjelmiston valintaakin tärkeämpiä.

Lue lisää ›
Kasvuhakkerointi kasvattaa brändiäsi viraalisti

Kasvuhakkerointi kasvattaa brändiäsi viraalisti

Kasvuhakkerointi eli growth hacking on trendikäs termi, jonka takana on hyviä periaatteita. Tekemisen keskiössä on aina myynti.

Lue lisää ›
Liidienhankinnasta markkinoinnin automaatioon – Näin pääset alkuun

Liidienhankinnasta markkinoinnin automaatioon – Näin pääset alkuun

Liidien hankinta verkosta on turhaa jos et hyödynnä niitä aktiivisesti. Näin aloitat liidien hoidon markkinoinnin automaation avulla ilman suuria investointeja.

Lue lisää ›
tilaa-mailchimp.jpg

HubSpot käyttöön

Anna markkinoinnin automaation tukea myyntiäsi.

Harva Marketing on HubSpotin virallinen kumppani Suomessa. Me autamme palvelun käyttöönotossa ja tarvittavan sisällön tuottamisessa. Tehokkaampi markkinointi on vain yhteydenoton päässä!

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Käytän verkkosivuihin julkaisujärjestelmää, miksi vaihtaisin sen HubSpotiin?

HubSpot on koko verkkotoiminnan hallinnointiin tarkoitettu alusta eli niinsanottu content optimisation system, COS. Julkaisualustat kuten WordPress ovat content management system CMS:iä. Julkaisualustallakin voi tehdä näyttävät verkkosivut, mutta ei sen enempää. HubSpotin avulla hallinnoidaan nykyisiä ja tulevia asiakkuuksia ja ohjataan heidän käyttäytymistään tuottamanne verkkosisällön parissa. Oikein käytettynä HubSpot tuo teille joko suoraa kauppaa tai vähintäänkin lämpimiä liidejä myynnin käyttöön.

Nykyisten verkkosivujesi siirtäminen HubSpot-automaatioalustalle hoituu ilman lisäkustannuksia HubSpotin toimesta, eli jos olette tyytyväisiä nykyisiin sivuihinne, sivu-uudistusta ei tarvitse tehdä.