Markkinoinnin ulkoistaminen

Kokonaisvaltaista kokemusta, osaamista ja tavoitteellisuutta markkinointiin? Toimimme useiden yritysten ulkoistettuna markkinointitiiminä ja autamme mielellämme myös sinua.

HarvaHub-Video2-edit-with-subs-optimized

Koko tiimi käyttöösi

Ulkoistamalla markkinoinnin saat käyttöösi kaiken osaamisen, mitä suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitaan. Voit tarvittaessa hankkia myös ulkoistetun markkinointipäällikön, joka kehittää ja haastaa yrityksesi markkinointirutiineja. Harvan markkinointipäällikkö voi toimia markkinoinnin edustajana jopa johtoryhmätasolla.

Tehokas ratkaisu

Markkinointi muuttuu jatkuvasti ja painopisteet vaihtelevat liiketoiminnan kehityksen, markkina- ja kilpailutilanteen mukaan. Hankkimalla markkinoinnin palveluna saat järkevällä hinnalla käyttöösi tarvittavat osaajat ja investoit vain tehtyyn työhön. Tiedät koko ajan mistä ja minkä verran maksat, ja budjettia voidaan skaalata nopeallakin jaksolla.

Rohkeita näkemyksiä

Ulkoistuspalvelussa isossa roolissa on avoin kommunikaatio ja luottamus. Tehtävänämme on huolehtia, että pääsemme yhdessä luomiimme tavoitteisiin ja tuloksiin - vaati se sitten pienten yksityiskohtien tai isompien linjojen hiomista. Tulosta tehdään yhdessä, ja tiedämme, että jatkuva parantaminen ja perusteltu haastaminen ovat hyväksi kehitys- ja kasvuhaluisille yrityksille. 

Markkinointipalvelun hyödyt

  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi
  • Saat käyttöösi kokonaisen markkinointitiimin, jonka eri alueiden osaamista voit hyödyntää tarpeen mukaan
  • Säästät kustannuksissa, koska investoit vain tehtyyn työhön
  • Saat uusia ideoita ja ulkopuolista näkemystä markkinointistrategiaasi ja markkinoinnin budjetointiin
  • Saat käyttöösi tiedon uusimmista markkinoinnin ja mainonnan teknologioista
  • Markkinoinnistasi huolehditaan, vaikka olet lomalla
  • Vähennät taloudellisia riskejä, eikä sinun ei tarvitse kouluttaa henkilöstöäsi

Haluatko analyysin markkinointisi tilasta? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.