Markkinointi- ja myyntimateriaalit

Tyylikkäät materiaalit antavat oikean viestin

Digiä tai printtiä, tai jotain ihan muuta

Kun haluat viestiä yrityksestäsi, materiaalin täytyy olla tyylikästä, erottuvaa ja mieleenjäävää. Oli kyse sitten käyntikortista, Facebook-mainoksesta tai shop-in-shopista, suunnittelemme ja toteutamme brändisi arvoiset markkinointi- ja myyntimateriaalit. Kunnioitamme graafista ohjeistoasi - tai luomme sinulle ilmeen ohjeistoineen. 

Digitaaliset

Interaktiivinen kuvasto, Instagram-mainos tai digitaalinen onnenpyörä. On mahdollisuuksien tuhlaamista viedä vanha printtimateriaali sellaisenaan digitaaliseksi. Sähköiset kanavat ja toteutustavat eivät kuitenkaan saa olla syy tehdä huolimattomasti tai brändi-ilmeen ohi. 

Printit

Vaikka digitaalisen sisällön kuluttaminen kasvaa jatkuvasti, moni printtituote puolustaa paikkaansa perustellusti. Teemme ulkomainosjulisteet, käyntikortit, esitteet ja sidosryhmälehdet vankalla kokemuksella. Meillä on pitkä asiakassuhde useiden painotalojen kanssa.

Myymälämateriaalit ja lahjat

Meillä on pitkä kokemus markkinointimateriaalien suunnittelusta myymäläympäristöön. Teemme toimivat hyllynpäädyt tai vaikka kokonaisen shop-in-shopin, ja saat meiltä myös materiaalien ylöslaiton - valtakunnallisesti. Autamme sinua myös etsimään ja brändäämään halutut give-away materiaalit.

Lue myös nämä

5 vinkkiä myymälänäkyvyyteen

5 vinkkiä myymälänäkyvyyteen

Merkittävä osa brändivalinnoista tehdään vasta myymälässä. Lue tärkeimmät vinkit, miten näyt myymälässä oikealla tavalla.

Lue lisää ›
Miksi visuaalinen ilme on pk-yritykselle tärkeä kilpailutekijä?

Miksi visuaalinen ilme on pk-yritykselle tärkeä kilpailutekijä?

Visuaalinen ilme, brändiin yhdistettävät mielikuvat ja erottuminen ovat yritykselle strategisesti tärkeää pääomaa.

Lue lisää ›
Visuaalisuus on elinehto toimivalle sisältömarkkinoinnille

Visuaalisuus on elinehto toimivalle sisältömarkkinoinnille

Seuraamme somen ja digitaalisen alan uusia tuulia, jotta sinun ei tarvitsisi. Tämän viikon pääaiheena sisältömarkkinoinnin visuaalisuus.

Lue lisää ›
tilaa-mailchimp.jpg

Laitetaan materiaalisi kuntoon

Harva tekee aidosti tyylikkäitä myynti- ja markkinointimateriaaleja.

Olipa kyseessä sitten interaktiivinen digijulkaisu tai perinteinen paperiesite, me teemme ilahduttavan tyylikästä jälkeä. Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi!

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä materiaalituotanto maksaa?
Materiaalien suunnittelu hinnoitellaan tuntiperusteisesti. Harvan AD:t ja graafikot ovat raudanlujia ammattilaisia, joilta ei kulu turhaa aikaa ihmettelyyn. Meillä on myös pitkät asiakassuhteet niin painotalojen kuin liikelahjatoimittajienkin kanssa, joten saamme materiaalien tuotannolle varmasti parhaat hinnat.