Menekinedistäminen

Tuotteiden esillepanolla myymälässä on tutkitusti merkittävä vaikutus myyntiin sekä pysyvien että vaihtuvien hylly- ja kampanjapaikkojen osalta.

Säännöllinen esillepanosta huolehtiminen kasvattaa myyntiä merkittävästi

Systemaattinen ja säännöllinen hyllytys, kampanjoiden pystytys, hyllyremontit ja markkinointi- ja POS-materiaalien täydennys kuuluvat Harvan merchandising-palveluihin. Volyymi, kierto-ohjelma ja yksityiskohtaiset toimenpiteet sovitetaan tuotteen, tarpeen ja volyymin mukaan tarvittaessa kausittain tai sesongeittain. Tuotteiden esillepanolla myymälässä on tutkitusti merkittävä vaikutus myyntiin sekä pysyvien että vaihtuvien hylly- ja kampanjapaikkojen osalta. Säännöllinen esillepanosta huolehtiminen tilanteeseen sovitetulla frekvenssillä kasvattaa myyntiä merkittävästi enemmän kuin aiheuttaa kustannuksia. 

Viikoittaiset käynnit

Käymme viikoittain suurimmassa osassa suurimpia vähittäiskaupan myymälöitä koko Suomen kattaen. Pystymme useimmiten vähentämään merkittävästi kulukorvausten osuutta kokonaiskustannuksista verrattuna in house -organisaatioihin.

Reaaliaikainen raportointi

Tehdyn työn lisäksi saat valokuvin varustetun reaaliaikaisen ja räätälöitävän mahdollisuuden työn seuraamiseen ja myymälöiden sekä hyllytilanteen valvomiseen.  

Saumatonta tiimityötä

Merchandising-organisaatiomme toimii läheisessä yhteistyössä joko asiakkaan oman tai Harvan palveluna tuotetun myyntiorganisaation kanssa pyrkien saumattomaan yhteistyöhön asiakkuuden hoidon, sisäänmyynnin ja kulloinkin ajankohtaisten markkinointitoimenpiteiden kanssa.

Lue myös nämä

5 vinkkiä myymälänäkyvyyteen

5 vinkkiä myymälänäkyvyyteen

Merkittävä osa brändivalinnoista tehdään vasta myymälässä. Lue tärkeimmät vinkit, miten näyt myymälässä oikealla tavalla.

Lue lisää ›
Myyntituloksia menekinedistämisen avulla

Myyntituloksia menekinedistämisen avulla

2/3 ostopäätöksistä tehdään myymälöissä, joten tuotteiden esillepanolla, myyntipisteen toimivuudella ja moderneilla merchandising-palveluilla on suuri merkitys.

Lue lisää ›
Blogisarjan osa 1: Päivä menekinedistäjän saappaissa

Blogisarjan osa 1: Päivä menekinedistäjän saappaissa

Blogisarjan osa 1: Päivä menekinedistäjän saappaissa

Lue lisää ›
Cm-Joensuu-Keskusta1-300x225.jpg

Laitetaanko hyllyt kuntoon?

Varaa aika konsultointiin, jossa kerromme erilaisista vaihtoehdoista, kartoitamme tavoitteesi sekä luomme suunnitelman toimenpiteiden toteuttamiseen.

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä menekinedistäminen maksaa?
Menekinedistäminen hinnoitellaan joko tunti- tai käyntiperusteisesti. Jatkuvissa, valtakunnallisissa toteutuksissa käytetään aina menekinedistäjiä mahdollisimman läheltä myymälää, milloin matkakulujen osuus jää pieneksi tai se voidaan sisällyttää tuntihintaan.