Myyntiedustajat ja menekinedistäjät

Joustoa ja tehokkuutta myyntikentälle.

Harkitsetko organisaation uudelleenjärjestämistä tai ulkoistamista?

Harvan valtakunnallinen organisaatio mahdollistaa määräaikaisen projektimyynnin, lomittamisen tai esimerkiksi uusien myyntialueiden testaamisen. Tämän lisäksi teemme valtakunnanlaajuisesti menekinedistämistä eri asiakkaille.

Omistautuneet myyntiedustajat

Harva työllistää lukuisia täysipäiväisiä myyntiedustajia, jotka huolehtivat asiakasyritystemme myynnistä alueellisesti eri puolilla Suomea. Työnohjaus ja -johto sovitaan tapauskohtaisesti riippuen asiakasorganisaatiomme toimintamallista.

Kokeneet menekinedistäjät

Meiltä kannattaa kysyä myös erilaisia organisointivaihtoehtoja ulkoistetulle menekinedistäjäverkostolle. Käymme säännöllisesti etenkin K-ryhmä myymälöissä hoitamassa hyllytyksiä ja kampanjoita.

Vuokraa resurssi 

Tarvitsetko täyspäiväisen työntekijän tai -tekijöitä, mutta omista verkostoistasi ei niitä löydy? Tarvittaessa toteutamme myös rekrytoinnin täsmähakuna määriteltyyn tehtävään. Olemme välittäneet myyntiammattilaisia jo 30 vuoden ajan.

Kaipaatko myyntiedustukseen tai menekinedistämiseen vauhtia?

Usein kysyttyä

Miten myyntiedustus ja menekinedistäminen hinnoitellaan?

Myyntiedustajan voi saada kauttamme tuntiperusteisesti tai kiinteällä kuukausihinnalla. Kustannus riippuu myyntiedustajan vaaditusta profiilista ja työmäärästä. Täysipäiväisen myyntiedustajan kohdalla vaihtoehtoina on palkkaaminen yritykseenne tai työn ostaminen palveluna Harvalta. Myös työntekijän liikkumiseen paikasta toiseen on useita vaihtoehtoja. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja ratkaisuvaihtoehdot!