Myyntiedustajat

Joustoa myyntiorganisaation ylläpitoon

Harkitsetko organisaation uudelleenjärjestämistä tai ulkoistamista?

Harvan valtakunnallinen organisaatio mahdollistaa määräaikaisen projektimyynnin, lomittamisen tai esimerkiksi uusien myyntialueiden testaamisen. Halutessasi saat kauttamme myös kokonaisen tiimin täysipäiväisiä myynnin ammattilaisia.  

Omistautuneet myyntiedustajat

Harva työllistää lukuisia täysipäiväisiä myyntiedustajia, jotka huolehtivat asiakasyritystemme myynnistä alueellisesti eri puolilla Suomea. Työnohjaus ja -johto sovitaan tapauskohtaisesti riippuen asiakasorganisaatiomme toimintamallista.

Myyntiprosessi kuntoon

Meiltä kannattaa kysyä myös erilaisia organisointivaihtoehtoja ulkoistetun myynnin toteutukselle kertarysäyksellä tai vaiheittain. Kauttamme voit saada kaiken kylmästä soitosta jälkimarkkinointiin.

Dedikoidut työntekijät

Tarvitsetko täyspäiväisen työntekijän tai -tekijöitä, mutta omista verkostoistasi ei niitä löydy? Tarvittaessa järjestämme myös rekrytoinnin täsmähakuna yhdessä määriteltyyn tehtävään.

Lue myös nämä

Onko sinulla asiakaskohtaamissuunnitelma dokumentoituna?

Onko sinulla asiakaskohtaamissuunnitelma dokumentoituna?

Vaikka verkkoympäristö on tärkeä, ei F2F-kohtaamisia kannata unohtaa. Onko sinulla jo asiakaskohtaamissuunnitelma?

Lue lisää ›
Kuka siellä Kajaanissakaan kohta enää käy?

Kuka siellä Kajaanissakaan kohta enää käy?

Myyntiorganisaation ulkoistus. Joustava mahdollisuus ylläpitää arvokkaita kasvokkain kohtaamisia kustannustehokkaasti.

Lue lisää ›
GettyImages-538362804_super.jpg

Kaipaatko uutta edustusta myyntiinne?

Varaa aika konsultointiin, jossa kerromme erilaisista vaihtoehdoista, kartoitamme tavoitteesi sekä luomme suunnitelman toimenpiteiden toteuttamiseen.

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä myyntiedustaja maksaa?
Myyntiedustajan voi saada kauttamme tuntiperusteisesti tai kiinteällä kuukausihinnalla. Kustannus riippuu myyntiedustajan vaaditusta profiilista ja työmäärästä. Täysipäiväisen myyntiedustajan kohdalla vaihtoehtoina on palkkaaminen yritykseenne tai työn ostaminen palveluna Harvalta. Myös työntekijän liikkumiseen paikasta toiseen on useita vaihtoehtoja. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja ratkaisuvaihtoehdot!