Promootiot ja näytejakelut

Vuosikymmenten kokemus ja yli 600 promoottorin verkosto takaavat onnistuneen promootiotapahtuman.

Täytä promootiolomake

Suomen monipuolisin promootiotoimisto

Sunnyone Promotionin oston myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Suomen monipuolisimman promootiotarjonnan sekä livenä että virtuaalisesti. Autamme asiakkaitamme promootion tavoitteiden suunittelussa, toteutuksessa ja tulosten mittaamisessa. Kokonaisvaltaisena markkinointitoimistona tarjoamme myös näkemystämme siihen, millaisia sisältöpalveluita, materiaalituotantoja ja digitaalisia aktivointeja itse promootioon, maistatukseen tai näytejakeluun kannattaisi yhdistää.

Vuosikymmenten kokemus

Ensimmäiset promootiot olemme tehneet vuonna 2005 ja kuluneen 16 vuoden aikana olemme toteuttaneet kymmeniä tuhansia yksittäisiä promootioita ja näytejakeluita retail- ja B2B-asiakkaillemme lähes kaikilla toimialoilla. Toimintamme on valtakunnallista ja myös yhteispohjoismaiset ja EMEA-alueen projektit ovat meillä hanskassa kansainvälisten asiakkaidemme myötä.

600 promoottorin verkosto

Meiltä saat promoottoreita ympäri Suomea: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Tampere, Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta ja Jyväskylä. Toimimme usean vuoden kokemuksella myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarjoten asiakkaillemme vakituisia ja osa-aikaisia työntekijöitä tuotemyyntiin ja -esittelyyn. 

Tehdäänkö teille onnistunut promootio?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä.