Sisällöntuotanto

Verkkosivujen suunnittelu, sosiaalinen media ja sisällöntuotanto kulkevat aina käsi kädessä.

Kuluttajat janoavat elämän näköistä ja inspiroivaa sisältöä

Mikä tahansa markkinointikanava sosiaalinen media mukaan lukien on hyödytön, mikäli sen täytteeksi ei ole sopivaa sisältöä. Kanavia ei voi ylläpitää ilman sisältöä. Sosiaalisessa mediassa toimivat erilaiset sisällöt kuin muissa markkinointikanavissa. Tämä ei ole peruste irroittaa sosiaalisen median strategiaa muusta markkinoinnista.

Tarina

Kuluttajat janoavat elämän näköistä, arkista, helpottavaa, hyödyttävää ja inspiroivaa sisältöä, johon voi samaistua, ja joka aiheuttaa tunnereaktioita. Tunnereaktioita puolestaan synnytetään modernin tarinankerronnan avulla, eli kuvin ja videoin.

Sisällön optimointi

Sisällön tulee olla myös kanava- ja laiteoptimoitua, ja viestin tulee olla selkeä, jotta se erottuu sosiaalisen median sisältötulvasta. 

Kuva- ja videotuotanto

Sisällöntuotantopalvelumme kattavat kuva- ja videotuotannon lisäksi podcastit sekä hakukoneoptimoidun tekstisisällön tuotannon.

Lue myös nämä

Liidien generointi verkkosivuilla helposti HubSpotin LeadFlown avulla

Liidien generointi verkkosivuilla helposti HubSpotin LeadFlown avulla

Liidien generointi omilta verkkosivuilta ei aina ole yhtä vaikeaa miltä se kuulostaa. Alkuun pääsee helposti ilmaisillakin työkaluilla. Tässä blogissa opit, miten aloitat liidien hankinnan muutamassa minuutissa HubSpotin LeadFlown avulla.

Lue lisää ›
Kuinka myydä blogilla myymättä mitään?

Kuinka myydä blogilla myymättä mitään?

Sisältömarkkinointi on ollut kuuma puheenaihe jo pitkään. Kuinka siis saadaan blogi myynnin tueksi ja kuinka sisältömarkkinointi lopulta konvertoituu?

Lue lisää ›
Miksi sisältömarkkinoinnilla on paljon annettavaa rekrytoinnille?

Miksi sisältömarkkinoinnilla on paljon annettavaa rekrytoinnille?

Sisältömarkkinointi on ajattelu-ja toimintatapa, jota kannattaa soveltaa rekrytointimarkkinoinnissa aktiivisten työnhakijoiden määrän ollessa yhä pienempi.

Lue lisää ›
GettyImages-506819406_super.jpg

Aloitetaanko yhdessä brändisi tarinan luominen?

Varaa aika konsultointiin, jossa kerromme erilaisista vaihtoehdoista, kartoitamme tavoitteet sekä luomme suunnitelman sisällöntuotantosi organisointiin.

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä sisällöntuotanto maksaa?

Sisällöntuotanto hinnoitellaan suunnittelutyön osalta tuntiperusteisesti. Kuva- ja videotuotannossa tarvitaan lisäksi kalustoa, kuvauspaikkoja, näyttelijöitä tai malleja jne. Käytämme kuva- ja videotuotantoon useita erittäin hyviksi havaittuja kumppaneita, joiden kanssa meillä on sopimushinnat.

Olemme tehneet sisällöntuotantoa muutaman satasen hintaisesta blogijutusta kymmenien tuhansien hintaiseen brändivideoon. Teemme mielellämme tarjouksen tarkkaan tarpeeseen, tai kerromme, mihin budjettisi kannattaisi käyttää optimaalisen sisällön saamiseksi.

Mitä muuta minun pitäisi huomioida?

Tapahtuman tai kiertueen suunnittelu kannattaa aloittaa kohderyhmästä ja tavoitteista. Mitä haluat kohderyhmäsi tekevän brändisi kanssa?

Esimarkkinointiin ja mahdolliseen kutsuprosessiin kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä esimerkiksi yritystapahtumaa varten täytyy yleensä lähettää vähintään neljä kierrosta kutsuja. 

Kannattaa myös miettiä, voisiko tapahtumasi monistua verkkoon, niin että nekin, jotka eivät pääse fyysisesti paikan päälle, voisivat osallistua siihen jollain tapaa.

Jälkimarkkinoinnin tulisi olla osallistavaa ja aktivoivaa. Muistathan myös kerätä palautetta!