Tapahtumat ja kiertueet

Vie brändisi kohderyhmäsi luokse

Ota tapahtumistasi kaikki hyöty irti

Ihmiset kaipaavat kohtaamisia, mihin tapahtumat antavat erinomaiset puitteet. Mikäli olet osallistumassa muiden tapahtumaan tai suunnittelet omaa tapahtumaa, sinua auttaa Harvan tapahtumamuotoiluyksikkö Harva Experience. 

Tapahtumat

Kun haluat kohderyhmäsi kohtaavan brändisi mukavassa ympäristössä voit osallistua olemassaolevaan tapahtumaan, kuten festareille tai jääkiekko-otteluun, tai luoda oman tapahtumasi. Tapahtumat toimivat erinomaisesti niin kuluttaja- kuin yritysmarkkinoinnissakin. Parhaan tuloksen tapahtumastasi saat irti yhdistämällä digin tapahtumiisi. 

Kiertueet

Kohderyhmäsi ei rajoitu ruuhka-Suomeen, joten välillä kannattaa viedä vuori Muhammedin luo. Kiertue on yksittäisiä tapahtumia suhteessa edullisempi, koska pystyt hyödyntämään samaa konseptia usealla paikkakunnalla. Suhteellinen huomioarvo on myös aina suurempi PK-seudun ulkopuolella, missä ihmiset eivät kohtaa päivittäin kymmenittäin markkinointitempauksia.

Esi- ja jälkimarkkinointi ja mittaaminen

Tapahtumajärjestelyihin kuuluu kiinteästi myös esimarkkinointi, mahdollinen tapahtuman monistaminen verkkoon sekä aktivoiva jälkimarkkinointi. Kuten kaikelle markkinoinnille, myös tapahtumaosallistumiselle tai kiertueelle pitää aina asettaa tavoite, jonka täyttymistä seurataan.

Lue myös nämä

Promoottorit vanhalla toimistolla fiilistelemässä tulevaa

Promoottorit vanhalla toimistolla fiilistelemässä tulevaa

Harva kasvaa ja avasi uuden toimiston Valimolle.

Lue lisää ›
Some on arkipäivää - kuolevatko myyntipromootiot?

Some on arkipäivää - kuolevatko myyntipromootiot?

Harva pohtii sosiaalisen median vaikutusta promootioiden käyttöön elintarvikealalla.

Lue lisää ›
Lentokenttäpromootiolla tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän, jolla on keskimäärin kaksi tuntia aikaa

Lentokenttäpromootiolla tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän, jolla on keskimäärin kaksi tuntia aikaa

Lentokenttä on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa kohtaat positiivisen, monipuolisen kohderyhmän, jolla on aikaa tutustua tuotteeseesi. Varaa lentokenttäpromootio.

Lue lisää ›
lentokentta-suunnittelu.jpg

Haluatko, että alkaa tapahtua?

Me saamme kohderyhmäsi viihtymään brändisi parissa.

Varaa aika konsultointiin, jossa kerromme erilaisista vaihtoehdoista, kartoitamme tavoitteet sekä luomme suunnitelman tapahtumallesi.

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuma tai kiertue maksaa?

Tapahtumien hintahaitari on todella laaja startaten alle tuhannen euron aamiaistapahtumasta satojen tuhansien massatapahtumiin. Kiertueiden hintaan vaikuttaa merkittävästi kiertuepaikkakuntien ja -päivien määrä. Suunnittelutyö, projektinhallinta ja tapahtumassa tarvittava työvoima hinnoitellaan tuntiperusteisesti. Kannattaakin ehkä tehdä niin päin, että kerrot meille budjettisi, ja me esittelemme erilaisia siihen sopivia toteutusvaihtoehtoja.

Mitä muuta minun pitäisi huomioida?

Tapahtuman tai kiertueen suunnittelu kannattaa aloittaa kohderyhmästä ja tavoitteista. Mitä haluat kohderyhmäsi tekevän brändisi kanssa?

Esimarkkinointiin ja mahdolliseen kutsuprosessiin kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä esimerkiksi yritystapahtumaa varten täytyy yleensä lähettää vähintään neljä kierrosta kutsuja. 

Kannattaa myös miettiä, voisiko tapahtumasi monistua verkkoon, niin että nekin, jotka eivät pääse fyysisesti paikan päälle, voisivat osallistua siihen jollain tapaa.

Jälkimarkkinoinnin tulisi olla osallistavaa ja aktivoivaa. Muistathan myös kerätä palautetta!