Virtuaalitapahtumat

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat erinomainen keino tukea myyntiä ja markkinointia.

Kerro meille tarpeistasi

Miksi Harva WaveCrest on oikea kumppani virtuaalitapahtuman toteutuksessa

Meillä on tapahtuma-alalta yhteensä yli 100 vuotta kokemusta, minkä lisäksi elämme ja hengitämme digitaalisessa maailmassa. Rakennamme tuotantotiimin aina asiakkaan tarpeiden mukaan hyödyntäen omia markkinoinnin, verkkoteknologian ja graafisen suunnittelun asiantuntijoitamme. Tarvittaessa tukeudumme laajaan ja luotettavaan verkostoomme toteuttaaksemme asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet.

Jo 10 vuotta virtuaalitapahtumia

Olemme järjestäneet virtuaalitapahtumia jo kauan ennen koronapandemian seurauksena syntynyttä virtuaalitapahtumabuumia. Ensimmäisiä järjestämiämme virtuaalitapahtumia ovat olleet striimatut urheilukilpailut sekä kevyet webinaarit. Joukostamme löytyy myös elektronisen urheilun harrastajia, jotka ovat seuranneet katsojina sekä olleet mukana järjestämässä erilaisia kilpaturnauksia jo 10 vuoden ajan. 

Apua tapahtumatuotannon jokaiseen vaiheeseen

Olemme auttaneet asiakkaitamme tapahtumasuunnitelman työstössä ja olleet mukana muokkaamassa jo tehdystä suunnitelmasta toteutuskelpoisen. Olemme luoneet tapahtumien kuva- ja äänimaailmoja ja hankkineet oikeanlaisen laitteiston, jolla tapahtuma on voitu toteuttaa suunnitelman mukaisesti. Olemme suunnitelleet tapahtumien dramaturgiaa ja kirjoittaneet tapahtumien käsikirjoituksia. Olemme myös keränneet tapahtumien tuloksia ja analysoineet niitä asiakkaitamme varten.

Mieluiten olemme kuitenkin mukana tapahtumaprojektin alusta loppuun saakka, koska silloin pystymme tarjoamaan osaamistamme projektin jokaisessa vaiheessa.

tapahtumamuotoiluopas-mockup

Ovatko tapahtumat osa markkinointianne?

Onko suunnitelmissanne osallistua tapahtumaan tai järjestää sellainen itse? Lue oppaastamme tuoreet vinkit tapahtumamuotoiluun ajassa, jossa etä- ja lähitapahtumat yhdistyvät.

Lataa maksuton opas

Haluatko, että alkaa tapahtumaan?

Jätä meille yhteystietosi, niin laitetaan pyörät pyörimään!