Virtuaalitapahtumat

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat erinomainen keino tukea myyntiä ja markkinointia.

Kerro meille tarpeistasi

Miksi Harva olisi oikea kumppani virtuaalitapahtuman toteutuksessa?

Meillä Harvalaisilla on tapahtuma-alalta yhteensä yli 100 vuotta kokemusta, jonka lisäksi elämme ja hengitämme digitaalisessa maailmassa. Rakennamme tuotantotiimin aina asiakkaan tarpeiden mukaan hyödyntäen meidän omia markkinoinnin, verkkoteknologian ja graafisen suunnittelun asiantuntijoita. Tarvittaessa tukeudumme laajaan ja luotettavaan verkostoomme toteuttaaksemme asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet.

Tarjoamme apua tapahtumatuotannon jokaiseen vaiheeseen

Olemme auttaneet asiakkaitamme tapahtumasuunnitelman työstössä ja olleet mukana muokkaamassa jo tehdystä suunnitelmasta toteutuskelpoisen. Olemme luoneet tapahtumien kuva- ja äänimaailmoja ja hankkineet oikeanlaisen laitteiston, jolla tapahtuma on voitu toteuttaa suunnitelman mukaisesti. Olemme suunnitelleet tapahtumien dramaturgiaa ja kirjoittaneet tapahtumien käsikirjoituksia. Olemme myös keränneet tapahtumien tuloksia ja analysoineet niitä asiakkaitamme varten.

Mieluiten olemme kuitenkin mukana tapahtumaprojektin alusta loppuun saakka, koska silloin pystymme tarjoamaan osaamistamme projektin jokaisessa vaiheessa.

Haluatko, että alkaa tapahtumaan?

Jätä meille yhteystietosi, niin laitetaan pyörät pyörimään!