<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekrytointi

Kiinnostaako markkinointiala?

Etsimme kehittymisintoisia, myyntityötä arvostavia ja siihen vakavasti suhtautuvia haastajia. Kartoitamme, haastattelemme ja testaamme hakijat, olipa kyseessä sisäinen haku tai täsmärekrytointi.

Löydät alta runsaasti tietoa Harvassa työskentelyyn liittyvistä teemoista.

Jätä hakemus
Fill out my online form.

Promootiotyöntekijän käyntikortti on aina henkilö itse. Etsimme meille töihin ensisijaisesti oikeanlaisia persoonia, ansioluetteloihin liikaa tuijottamatta.

 • Hanna Korpela, Promotion Manager

Tunnelmia promootioistamme

Vuoden 2015 HP värikiertueella suunnittelimme ja toteutimme Helsingin Kampissa, Lempäälän Ideaparkissa ja Turun Hansassa järjestetyt promootiotapahtumat. Ihmisiä pääsi promoottoreidemme lisäksi ilahduttamaan Kasmir, Mikael Gabriel ja JVG. Harvan Youtube-kanavalta voit käydä katsomassa fiiliksiä muista promootioistamme!

Työtehtävät

Mitä promoottori konkreettisesti tekee kentällä? -Timo 22
 • Ottaa asiakaskontakteja kentällä
 • Mahdollistaa tuotekokeilun
 • Vastaa kysymyksiin ja vastaväitteisiin
 • Klousaa kauppoja
 • Raportoi työn sujuvuudesta ja myyntimääristä
 • Edustaa asiakkaan brändiä ja tuotetta / palvelua
Mitä menekinedistäjä konkreettisesti tekee kentällä? -Sami 28
 • Pitää huolta asiakkaan tuotteiden esillepanoista ja valikoimasta
 • Kasaa kampanjamateriaalit
 • Tekee lisätilauksia
 • Luo ja ylläpitää suhteita myymälään
Kumpi on Harvalle tärkeämpää, myynti vai edustaminen? -Hannele 35
Työ on yhä vähemmän esittelyä tai edustamista, joten myynti- ja asiakaskontaktimäärät ovat tärkeitä. Promoottorin tehtävä on myydä mahdollisimman paljon tuotteita / palveluita, olivatpa ne kivennäisvesipulloja, vakuutuksia, leivänpaahtimia, televisioita tai suklaarasioita.
Missä on promoottorin työpaikka? -Sami 36
Töitä tehdään siellä, missä ostajat liikkuvat, kuten esimerkiksi tavarataloissa, messuilla, ruokakaupoissa tai elokuvateattereissa.
Miksi promoottorin pitää osata myydä? -Saku 31
Koska promootio on taloudellinen satsaus, sen pitää tuottaa rahat takaisin tilaajalleen - mielellään jo promootiopäivän aikana.
Mistä tiedän, osaanko myydä? -Bertha 19
Myyntiä syntyy sillä, että osaamme vaikuttaa ostajiin, olemme palveluhenkisiä ja kohtelemme ihmisiä kunnioittavasti. Jos hallitset nämä kolme asiaa, olet hyvä myyjä. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan nämä taidot, voit kehittyä huipuksi!
Mitä tekee tuoteasiantuntija? -Suvi-Anniina 21
Tuoteasiantuntijalta odotetaan paneutumista tuoteryhmään, toimialaan ja tuotteisiin / palveluihin. Työssä korostuu ratkaisukeskeisyys. Asiantuntija auttaa tarpeiden kartoituksessa ja tuotevertailussa sekä käsittelee vastaväitteitä ja päättää kaupan. Myös käytön opastus ja lisämyynti ovat tärkeitä.
Millaista osaamista asiantuntijalla on? -Mikael 26
 • Asiakaskontaktin luominen ja asiakkaan luottamuksen lunastaminen
 • Perusteellisen tarvekartoituksen tekeminen
 • Tuotteiden / tuoteryhmien vertailu ja sopivan tuotteen suosittelu
 • Kysymyksiin vastaaminen, vastaväitteiden käsittely
 • Kaupan päättäminen ja lisämyynti
 • Työpäivän jälkeinen raportointi
Mistä tiedän, olenko promoottori vai tuoteasiantuntija? -Tony 22
Tuoteasiantuntijoiksi valikoituu ihmisiä, joille aihepiiri on entuudestaan tuttu. Elektroniikka-, auto-, valokuvaus-, meikki- tai mobiililaiteharrastus on mainio lähtökohta asiantuntijaksi kasvamiselle. Työntekijältä odotamme paitsi tuoteosaamista ennen kaikkea vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Mitä kalliimpi, monimutkaisempi tai tuntemattomampi tuote / palvelu on, sitä enemmän persoona ja kielenkäyttö vaikuttavat myyntitilanteessa. Tuoteasiantuntijan on osattava viestiä uskottavasti.

Työn haku

Mitkä tekijät painavat eniten työnhaussa? -Jani 22
Asenne, osaaminen, persoona ja kokemus. Lopulta asenne ratkaisee!
Haittaako, vaikkei minulla ole suosittelijaa? -Nella 24
Suosittelija on aina etu, mutta et välttämättä tarvitse suosittelijaa. Mikäli käytät suosittelijaa CV:ssäsi, huolehdi, että siitä löytyvät myös suosittelijan yhteystiedot. Voit myös todistaa osaamisesi muullakin tavalla. Valmistaudu kertomaan aiemmista kokemuksistasi ja anna konkreettisia esimerkkejä osaamisestasi!
Milloin haastatteluja pidetään? -Sami 23
Haastatteluja järjestetään keikka- ja projektitilanteen mukaisesti non-stoppina. Mikäli työt alkavat seuraavan kahden viikon sisään, soitamme sinulle jo muutaman arkipäivän kuluttua.
Voinko hakea töitä Facebookissa? -Miia 18
Hae meille näiden nettisivujen kautta laittamallasi sähköisellä lomakkeella. Emme käsittele Facebookin kautta saapuneita hakemuksia, mutta muita myynninedistämiseen tai promootioon liityviä asioita ja näkökulmia voit tiedustella sivuiltamme.
Voinko hakea töitä, vaikka minulla ei ole myyntikoulutusta? -Sanni 31
Hae vain Harvalle rohkeasti, sillä me kyllä koulutamme myyntiin! Tiesitkö, että merkittävä osa myynninedistäjistä on opiskelijoita, jotka lukevat AMK-, yliopisto- tai ammattiopistotasolla? Osalla ei ole mitään aiempaa koulutusta, mutta työkokemusta sitäkin enemmän.
Millaisia taitoja minulla pitää olla, jotta pääsen Harvalle? -Roni 22
Koska asiakkaamme ja projektimme ovat hyvin erilaisia, keikoille tarvitaan eri taidot omaavia tekijöitä. Taustasi voikin ola lähes mikä tahansa, kunhan asiakkaat, viestintä ja myynti kiinnostavat. Tärkeää on pystyä todistamaan tehokkuutensa myös käytännössä!
Miten hakemukseni käsitellään? -Eemeli 26
Saapuneisiin hakemuksiin tutustumme 3-4 viikon välein. Selkeästi täytettyjen hakulomakkeiden perusteella valitsemme osan puhelinhaastatteluun, jonka jälkeen tehtävään sopivimmat pääsevät ratkomaan myynninedistämiskentältä tuttuja haasteita ja kertomaan osaamisestaan kasvotusten.

Käytännön asiat

Mitä promootio on käytännössä? -Panu 19
Ammattipromoottorin työtehtävät ovat monipuolisia, ja meiltä saatua kokemusta ja koulutusta osataan arvostaa. Tarjolla on pääasiassa osa-aikaista ja keikkaluonteista projektityötä.
Miten promootiotyö ja emännöinti eroavat toisistaan? -Henrietta 19
Harvassa promoottori on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, ei kahvinkaataja. Meillä pelkkä hymy ei riitä, vaan arvostamme avointa, reipasta otetta sekä sitä, että annetut lupaukset pidetään.
Millaiset ihmiset työllistyvät Harvan promoottoreiksi? -Tuuli 25
Rekrytoimme aitoja persoonia, jotka ovat valmiit haasteelliseen mutta palkitsevaan myyntityöhön. Ei väliä, kumpaa sukupuolta edustat, sillä taidot ja tiedot eivät ole sidottu sukupuoleen.
Mitä saan Harvalta? -Simo 28
Me ruokimme tekijöidemme työniloa ja motivaatiota oikeudenmukaisella palkkauksella sekä tarjoamalla koulutuksia, yhdessä tekemistä, verkostoitumiskanavia ja uramahdollisuuksia. Ennen kaikkea pääset työskentelemään huippubrändien parissa!
Mihin palkkaus perustuu Harvassa? -Marita 19
Harvassa palkkaus on sidottu kokemukseen, osaamiseen ja työn sisältöön. Töitä on hyvin eritasoisia: on eri asia jakaa lentolehtisiä kuin myydä elektroniikkaratkaisuita, siksi myös korvaus vaihtelee. Molemmat tehtävät ovat asiakkaamme markkinoinnin ja myynnin kannalta tärkeitä.