Tuloksia tehokkaalla mittaamisella

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein yksittäinen myynnin ja markkinoinnin kanava, oikeilla mittareilla paikannat ongelmakohtia ja selvität mitkä toimenpiteet tuottavat eniten tulosta.

Perusteltua markkinointia

Autamme sinua ymmärtämään mistä verkkosivusi kävijät tulevat ja mitkä markkinoinnin toimenpiteistä johtavat haluttuihin tuloksiin. Sivustoa ja markkinointia on helppo kehittää kun tiedetään mikä toimii.

Tyypillisesti haasteena on verkkoliidien määrän lisääminen, liikenteen kasvattaminen, olemassa olevien asiakkaiden aktivointi tai lisämyynti. Asetamme mittarit tavoitteet yhdessä pohjautuen yrityksesi liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Asennamme tarvittavat työkalut joilla pystymme perinteisen analytiikan lisäksi seuraamaan sivuston käyttökokemusta ja saamme käyttäjäkohtaista dataa joka voidaan integroida muihin myynnin ja markkinoinnin työkaluihin.

Seuraamme sivustosi analytiikkaa viikottain ja käymme tulokset läpi yhdessä joka kuukausi. Kerromme mikä toimii, mitä kannattaisi parantaa ja annamme tuoreita ideoita markkinoinnin ja myynnin tehostamiseksi.

tilaa-mailchimp.jpg

Aloita markkinoinnin mittaaminen

Laitamme työkalut kuntoon ja kerromme sinulle mikä toimii ja mikä ei.

Markkinointieruot ovat kalliita hukattavaksi, oikeiden mittarien avulla tiedät mikä tuottaa tulosta ja voit kohdentaa budjettisi tuottavammin.

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä työkaluja käytätte mittaamiseen?

Käytämme Google Analyticsin lisäksi HotJar-palvelua, joka mahdollistaa erilaiset heathmapit, visuaaliset funnel näkymät, lomakkeiden ja käyttäjäsessioiden videoseurannan sekä työkalut spontaanin palautteen keräämiseen.

Käyttäjäkohtasen datan keräämiseen käytämme HubSpot Free markkinointityökalua jolla päästään seurannassa yksittäisen käyttäjän tasolle. Kerättyä dataa voidaan viedä automaattisesti myös muihin työkaluihin, jolloin sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnissa ja CRM-järjestelmässä myynnin tukena.

Kaikki edellämainitut työkalut ovat peruskäyttöön maksuttomia.

Mitä palvelu maksaa?

Markkinoinnin ja verkkosivun mittaaminen alkaen 390 € /kk. Palvelu sisältää Google Analyticisin, HotJar ja HubSpot Free työkalujen asennuksen ja täydellisen ylläpidon.

Lisäksi hoidamme WordPress sivustoille alustan ja lisäosien ja rutiinipäivitykset maksutta.

Raportoinnin yhteydessä listaamme kaikki havaitsemamme puutteet ja kehitysalueet, sekä annamme niistä konkreettiset kehitysehdotukset tunti- ja hinta-arvioineen. Painotamme kehityksessä toimenpiteitä, joilla saavutetaan suurin hyöty suhteessa työmäärään.

Päätät itse mitä alueita lähdetään kehittämään ja voit myös halutessasi tehdä kehitystyön itse tai käyttää muuta valitsemaasi toimijaa.

Mitkä ovat sopimuksen ehdot?
Sopimus on voimassa 12 kk ja laskutetaan kuukausittain. Palveluun sisältyy aina 3 kk aloitusjakso, jonka aikana voit koska tahansa lopettaa tilauksen mikäli et ole tyytyväinen.