Jatkuvan parantamisen mallin suurin hyöty on nopeammin saatavat tulokset. Ensimmäinen tuotantoversio saadaan yleensä valmiiksi jopa 20 päivässä.
Koska sivustoa kehitetään pienemmissä osissa, uudet toiminnallisuudet ovat realistisia ja niiden määrittely ja toteutus helpompaa.
Jatkuva työstäminen on ketterää ja mahdolliset ongelmatilanteet pystytään ratkomaan joustavammin. Kehitys perustuu aitoihin, todennettaviin käyttökokemuksiin, ei mutuiluun.
Liidien generointi omilta verkkosivuilta ei aina ole yhtä vaikeaa miltä se kuulostaa. Alkuun pääsee helposti ilmaisillakin työkaluilla. Tässä blogissa opit, miten aloitat liidien hankinnan muutamassa minuutissa HubSpotin LeadFlown avulla.
Lue lisää ›Etkö tiedä mistä aloittaa mobiilioptimointi? Neuvomme ja opastamme sinut mobiilisuunnittelun ja mobiilivalmiuden äärelle.
Lue lisää ›Konversio-optimoinnin kannalta on tärkeää tietää, miten verkkovierailijasi sivullasi käyttäytyvät. Hotjarin avulla näet mitä käyttäjät tekevät sivustollasi.
Lue lisää ›Harvalla on yli vuosikymmenen kokemus niin verkkosivujen, verkkokauppojen kuin muidenkin verkkoratkaisujen rakentamisesta.
Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!
Aluksi määrittelemme verkkosivustosi tavoitteet. Näiden pohjalta ensimmäiseen eli ns. launchpad-versioon suunnitellaan rakenne ja sisällöt sekä määritellään toiminnallisuudet ja design. Näistä syntyy tarkennettu sivuston kehittämissuunnitelma, esimerkiksi seuraavan vuoden ajalle.
Koska sivuston käyttöanalytiikka määrittää jatkokehityksen, analytiikka asennetaan sivulle heti ensimmäisestä versiosta lähtien. Julkaisun jälkeen seuraamme jatkuvasti sivuston käyttöä ja käyttäjien liikkumista sivustolla ja yksittäisillä sivuilla. Jatkokehitys perustuu tähän aitoon käyttödataan, sekä tietysti saatuun palautteeseen.
Jatkuvan kehittämisen mallissa ensimmäinen versio sivuista saadaan useimmiten julkaistua huomattavasti edullisemmalla kustannuksella kuin perinteisessä mallissa. Kehittäminen jatkuu tämän jälkeen kuukausilaskutteisesti. Loppulasku on samansuuruinen kuin perinteisessä mallissa, mutta lopputulos on huomattavasti toimivampi, sillä se on kehitetty todellisen käyttödatan perusteella. Monelle yritykselle kustannuksien jakaminen pienempään aloituslaskuun ja sen jälkeen esimerkiksi 12 kuukautta kestävään kehitysjaksoon on yhtä isoa kertalaskua edullisempaa.
Verkkosivujen hinnoittelu perustuu työmme tuntihintaan, niin että edullisimpien, yksisivuisten laskeutumissivujen hinta lähtee noin tuhannesta eurosta ylöspäin edellyttäen asiakkaan toimittamaa kuva- ja tekstimateriaalia. Useimpien verkkosivu-uudistusten hinta asettuu 5 000 - 10 000 euron välille, sisällöistä ja niiden toteutusvastuusta riippuen. Laajemmat verkkokaupat ja muut verkkosivustot toki vaativat enemmän työtä.