<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Verkkosivustot

Toteutamme verkkosivustot, verkkokaupat ja muut verkkoratkaisut

Jatkuvan parantamisen malli

Verkkosivu-uudistus on usein pitkä prosessi kulissien takana. Kun sivusto viimein julkaistaan, usein tuntuvasti alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin, se voidaankin jättää pariksi vuodeksi unholaan. Harva kehittää verkkosivuja jatkuvan parantamisen mallilla, jolloin toimiva, ensimmäinen sivustoversio julkaistaan nopeasti. Sen jälkeen oikeaan käyttödataan, kuten palautteeseen ja analytiikkaan, pohjautuvia parannuksia tehdään jatkuvasti.

Tuloksia nopeammin

Jatkuvan parantamisen mallin suurin hyöty on nopeammin saatavat tulokset. Ensimmäinen tuotantoversio saadaan yleensä valmiiksi 30 päivässä.

Helpompi hallita

Koska sivustoa kehitetään pienemmissä osissa, uudet toiminnallisuudet ovat realistisia ja niiden määrittely ja toteutus helpompaa.

Ketterä kehitys

Jatkuva työstäminen on ketterää ja mahdolliset ongelmatilanteet pystytään ratkomaan joustavammin. Kehitys perustuu aitoihin, todennettaviin käyttökokemuksiin, ei mutuiluun.

Lue myös nämä

5 vinkkiä Google Analyticsin käyttöön

5 vinkkiä Google Analyticsin käyttöön

Verkkosivujen mittaaminen on tärkeää liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokosimme vinkit, joilla otat Google Analyticsin haltuun.

Lue lisää ›
Näin asennat Facebook-pikselin

Näin asennat Facebook-pikselin

Asenna Facebook-pikseli verkkosivuillesi ja seuraa ja mittaa sillä Facebookin kautta verkkosivuillesi tullutta liikennettä tai verkkokauppasi eri konversioita.

Lue lisää ›
Sivunopeus tuo näkyvyyttä ja lisää asiakassidonnaisuutta

Sivunopeus tuo näkyvyyttä ja lisää asiakassidonnaisuutta

Verkkosivujen nopeus vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen. Näin parannat verkkosivujesi nopeutta ja sitä kautta myös hakukonenäkyvyyttäsi.

Lue lisää ›
tilaa-mailchimp.jpg

Kaipaatko uusia verkkosivuja?

Rakennamme toimivan ja tyylikkään käyttökokemuksen

Harvalla on yli vuosikymmenen kokemus niin verkkosivujen, verkkokauppojen kuin muidenkin verkkoratkaisujen rakentamisesta.
Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

Varaa juttutuokio

Usein kysyttyä

Mitä jatkuvan parantamisen malli käytännössä tarkoittaa?

Aluksi määrittelemme verkkosivustosi tavoitteet. Näiden pohjalta ensimmäiseen eli ns. launchpad-versioon suunnitellaan rakenne ja sisällöt sekä määritellään toiminnallisuudet ja design. Näistä syntyy tarkennettu sivuston kehittämissuunnitelma, esimerkiksi seuraavan vuoden ajalle. 

Koska sivuston käyttöanalytiikka määrittää jatkokehityksen, analytiikka asennetaan sivulle heti ensimmäisestä versiosta lähtien. Julkaisun jälkeen seuraamme jatkuvasti sivuston käyttöä ja käyttäjien liikkumista sivustolla ja yksittäisillä sivuilla. Jatkokehitys perustuu tähän aitoon käyttödataan, sekä tietysti saatuun palautteeseen.

Mitä verkkosivut maksavat?

Jatkuvan kehittämisen mallissa ensimmäinen versio sivuista saadaan useimmiten julkaistua huomattavasti edullisemmalla kustannuksella kuin perinteisessä mallissa. Kehittäminen jatkuu tämän jälkeen kuukausilaskutteisesti. Loppulasku on samansuuruinen kuin perinteisessä mallissa, mutta lopputulos on huomattavasti toimivampi, sillä se on kehitetty todellisen käyttödatan perusteella. Monelle yritykselle kustannuksien jakaminen pienempään aloituslaskuun ja sen jälkeen esimerkiksi 12 kuukautta kestävään kehitysjaksoon on yhtä isoa kertalaskua edullisempaa.

Verkkosivujen hinnoittelu perustuu työmme tuntihintaan, niin että edullisimpien, yksisivuisten laskeutumissivujen hinta lähtee noin tuhannesta eurosta ylöspäin edellyttäen asiakkaan toimittamaa kuva- ja tekstimateriaalia. Useimpien verkkosivu-uudistusten hinta asettuu 5 000 - 10 000 euron välille, sisällöistä ja niiden toteutusvastuusta riippuen. Laajemmat verkkokaupat ja muut verkkosivustot toki vaativat enemmän työtä.