Harva tekee parempaa markkinointia

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointia tavoite- ja tuloslähtöisesti oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Tehdään parempaa markkinointia

Olemme kumppani yrityksille, jotka ymmärtävät modernin markkinoinnin merkityksen myynnin kasvussa ja liiketoiminnan kehittymisessä!

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme ja toimintatapamme lähtevät kokonaisvaltaisesta markkinoinnin ymmärryksestä. Kokonaisvaltainen ymmärrys ei jää pelkäksi puheeksi, sillä olemmehan toimineet alalla yli 15 vuoden ajan ja kyenneet uusiutumaan jatkuvasti.

Loputon inspiraation lähteemme ovat asiakkaamme ja työntekijämme. Koko toimintamme nojaa siihen, että pystymme lunastamaan joka kerta asiakkaidemme odotukset ja tuottamaan merkittävää lisäarvoa liiketoiminnalle. Kaiken keskiössä ovat meidän osaajamme. 

Näkökulmamme on strateginen mutta emme unohda tehokkaan toteutuksen merkitystä. Olemme hyviä auttamaan ongelmanratkaisussa, mutta vähintään yhtä hyviä tukemaan myös ongelman määrittelyssä. Mikäli kaipaat vain "toista näkökulmaa" tai kourallista inspiraatiota, olemme käytettävissä!

Buukkaa aika pelkkään sparrailuun tai konkreettiseen tarpeeseen vaikka heti.

Vuonna 2019 konsernimme liikevaihto oli 5,4 milj. euroa. Vuosi 2020 ei ole ollut tähän asti helpoimmasta päästä, mutta olemme jälleen kasvu-uralla suhteellisen haastavan koronakauden jälkeenkin.

Fokuksemme on vahvasti kokonaisvaltaisessa markkinointisuunnittelussa (Marketing as a service), digitaalisessa markkinoinnissa (Hubspot Gold -partner) sekä online- ja hybriditapahtumissa. Yhdessä Choice HR:n kanssa tarjoamme Suomen ainoan työnantajakuvan suunnittelu-, konseptointi ja toteutuspalveluun sekä digitaaliseen hakijakokemukseen erikoistuneen markkinointitoimiston.

Harvan tiimeissä toimii yli 25 digitaalisen markkinoinnin, online-tapahtumamarkkinoinnin ja työnantajamarkkinoinnin ammattilaista sekä laaja joukko eri osa-alueiden tuotannon ja suunnittelun ammattilaisia.

 

Harva lukuina

25

Asiantuntijaa ja ammattilaista

300

Promootiotyöntekijää

5.4 M €

Liikevaihto vuonna 2019

Haluamme ratkaista asiakkaidemme haasteita

Uskomme että jokainen asiakassuhde alkaa siitä, että ymmärrämme asiakkaamme haasteita ja kipuja, ja pystymme tarjoamaan puolueettoman näkemyksen käytettävissä olevista lääkkeistä. Missiomme on tehdä parempaa markkinointia - mikä se ikinä asiakkaallemme tarkoittakaan.

Lähes jokainen asiakkuus on lähtenyt joko liikkeelle nykyisen asiakkaamme suosittelusta, yksittäisestä pilottiprojektista valitulla osaamisalueella tai pitkäjänteisestä kumppanuusneuvottelusta kanssamme.

Harvan osaamisen lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä koko laajan, valtakunnallisen verkostomme alihankkijoita ja partnereita online-tuotannoista hydritapahtumiin sekä rekrytoinnin kehittämiseen.  

Olemme kehittäneet kevään 2020 voimakkaasti virtuaalisten tapahtumien ja promootioiden palveluitamme. Syksyllä on tulossa mielenkiintoisia julkistuksia!