Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Harva suunnittelee ja toteuttaa markkinointia tavoite- ja tuloslähtöisesti oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Olemme kumppani yrityksille, jotka ymmärtävät modernin markkinoinnin merkityksen myynnin kasvussa ja liiketoiminnan kehittymisessä!

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme ja toimintatapamme lähtevät kokonaisvaltaisesta markkinoinnin ymmärryksestä. Kokonaisvaltainen ymmärrys ei jää vain puheeksi, sillä olemmehan toimineet alalla jo yli 15 vuoden ajan ja kyenneet uusiutumaan jatkuvasti.

Loputon inspiraation lähteemme ovat meidän asiakkaat ja työntekijät. Koko toimintamme nojaa siihen, että pystymme lunastamaan joka kerta asiakkaidemme odotukset ja tuottamaan merkittävää lisäarvoa liiketoiminnalle.

Näkökulmamme markkinointiin on strateginen menettämättä otetta taktisen markkinoinnin tehokkaaseen toteuttamiseen. Olemme hyviä auttamaan ongelmanratkaisussa, mutta vähintään yhtä hyviä tukemaan myös ongelman määrittelyssä. Mikäli kaipaat vain "toista näkökulmaa" tai kourallista inspiraatiota, olemme käytettävissä! Buukkaa aika pelkkään sparrailuun tai konkreettiseen tarpeeseen vaikka heti.harva-digitiimi-mid

Uskomme että jokainen asiakassuhde alkaa siitä, että ymmärrämme asiakkaamme haasteita ja kipuja, ja pystymme tarjoamaan puolueettoman näkemyksen käytettävissä olevista lääkkeistä. Missiomme on tehdä parempaa markkinointia - mikä se ikinä asiakkaallemme tarkoittakaan.

Lähes jokainen asiakkuus on lähtenyt joko liikkeelle nykyisen asiakkaamme suosittelusta, yksittäisestä pilottiprojektista valitulla osaamisalueella tai pitkäjänteisestä kumppanuusneuvottelusta kanssamme.

Harvan osaamisen lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä koko laajan, valtakunnallisen verkostomme alihankkijoita ja partnereita online-tuotannoista hydritapahtumiin sekä rekrytoinnin kehittämiseen.  

Olemme kehittäneet kevään 2020 voimakkaasti virtuaalisten tapahtumien ja promootioiden palveluitamme. Syksyllä on tulossa mielenkiintoisia julkistuksia!  

Ura- ja työpaikkasivustomme löydät täältä. 

Vuonna 2019 konsernimme liikevaihto oli 5,4 milj. euroa. Työllistämme yli 20 digitaalisen markkinoinnin, tapahtumamarkkinoinnin ja työnantajamarkkinoinnin ammattilaista. Vuoden 2020 kevät on ollut hyvin poikkeuksellinen, mutta teemme kaikkemme, että palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja energisesti myös poikkeuksellisessa tilanteessa.

- Päivi Lehtonen, Harvan TJ