Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Harva tukee ja auttaa sinua suunnittelemaan markkinointisi kokonaisvaltaisesti, tavoite- ja tuloslähtöisesti sekä oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointia yrityksille, jotka ymmärtävät tai haluavat ymmärtää modernin markkinoinnin merkityksen myynnin kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen

Jotta markkinointi onnistuisi jättämään riittävän vahvan muistijäljen, ei yksittäinen kohtaaminen brändin kanssa riitä. Parhaimmillaan markkinointi kuljettaa potentiaalisia ostajia ja kiinnostuneita sekä nykyisiä asiakkaita sujuvasti eteenpäin monikanavaisin keinoin. Markkinointi liittyy aina myös myynnin ja asiakaspalvelun toimintoihin.

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme ja toimintatapamme lähtevät kokonaisvaltaisesta markkinoinnin ymmärryksestä ja siitä, mikä on kullekin asiakkaalle on parasta juuri heidän markkina-, kilpailu- ja tavoitetilanteessaan. Näkökulmamme markkinointiin on strateginen menettämättä otetta taktisen markkinoinnin tehokkaaseen toteutukseen. Digitoimistopuolella olemme yhä useammin vahvaa kasvua hakevan yrityksen kehittäjäkumppani useilla eri markkinoinnin osa-alueilla. Myynninedistämispalvelumme auttavat taas tekemään nopeita vaikutuksia myynnin kasvuun. Tapahtumamuotoilussa tavoitteemme on parantaa tapahtumien tuottoa ja se onnistuu vain lähestymällä tapahtumia kokonaisvaltaisesti koko tapahtumaa edeltävän, sen aikaisen ja jälkeisen asiakaspolun huomioiden. Rekrytointimarkkinoinnin kentällä luomme sekä houkuttele- ja brändistrategioita, konkretisoimme työnantajalupauksia sekä viestimme ne monipuolisen kanavaosaamisemme avulla hakija ja työntekijäkohderyhmille. Olemme erityisen vahva konseptoinnissa, mutta tekemisemme ei jää konseptointitasolle. Tiimimme toteuttaa konseptit kanavariippumattomasti. 

Erotumme monista markkinointitoimistoista sillä, että meillä on yli 400 hengen oma promoottori- ja brand ambassador-verkosto eri puolella Suomessa. Pystymme jalkautumaan nopeasti ja tehokkaasti eri puolelle!

Harva etsii myös jatkuvasti uusia työntekijöitä, sillä toimintamme kasvaa nopeasti hyvin hoidettujen asiakkuuksien ja huippujengin ansiosta. Mikäli haluat olla yksi meistä, tai tiedät jonkun, joka haluaa olla, niin hyppää tänne: 

Ura- ja työpaikkasivustomme löydät täältä. 

Vuosi 2018 oli kasvun vuosi ja liikevaihtomme oli 3,7 miljoonaa euroa. Toimintamme on erittäin kannattavaa ja työllistämme yli 20 ammattilaista. Vuoden 2019 aikana rekrytoimme useita uusia asiantuntijoita kaikkii tiimeihimme asiakkuuksista suunnitteluun.