Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Harva tukee ja auttaa sinua suunnittelemaan markkinointisi kokonaisvaltaisesti, tavoite- ja tuloslähtöisesti sekä oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointia yrityksille, jotka ymmärtävät tai haluavat ymmärtää modernin markkinoinnin merkityksen myynnin kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen

Jotta markkinointi onnistuisi jättämään riittävän vahvan muistijäljen, ei yksittäinen kohtaaminen brändin kanssa riitä. Parhaimmillaan markkinointi kuljettaa potentiaalisia ostajia ja kiinnostuneita sekä nykyisiä asiakkaita sujuvasti eteenpäin monikanavaisin keinoin. Markkinointi liittyy aina myös myynnin ja asiakaspalvelun toimintoihin.

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme ja toimintatapamme lähtevät kokonaisvaltaisen markkinoinnin ymmärryksestä ja siitä, mikä on kullekin asiakkaalle on parasta. Näkökulmamme markkinointiin on strateginen menettämättä otetta taktisemman markkinoinnin tehokkaaseen toteutukseen. 

Erotumme monista markkinointitoimistoista mm. sillä, että meillä on yli 400 hengen oma promoottori- ja brand ambassador-verkosto eri puolella Suomessa. Pystymme jalkautumaan nopeasti ja tehokkaasti ja kohtaamme ihmiset kasvokkain!

Harva etsii myös jatkuvasti uusia työntekijöitä, sillä toimintamme kasvaa nopeasti hyvin hoidettujen asiakkuuksien ja huippujengin ansiosta. Mikäli haluat olla yksi meistä, tai tiedät jonkun, joka haluaa olla, niin hyppää tänne: 

Ura- ja työpaikkasivustomme löydät täältä. 

Vuosi 2018 oli kasvun vuosi ja liikevaihtomme oli 3,7 miljoonaa euroa. Toimintamme on erittäin kannattavaa ja työllistämme yli 20 ammattilaista. Vuoden 2019 aikana rekrytoimme useita uusia asiantuntijoita kaikkiin tiimeihimme asiakkuuksista suunnitteluun.