<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Yhdistämme digitaalisen markkinoinnin ja kasvokkain kohtaamiset

Harva Marketing Oy syntyi kolmen markkinointi- ja myyntialan asiantuntijan yhdistettyä osaamisensa! 

Jotta markkinointi onnistuisi jättämään riittävän vahvan muistijäljen, ei yksittäinen kohtaaminen brändin kanssa riitä. Parhaimmillaan markkinointi kuljettaa ihmisiä sujuvasti kanavasta toiseen, fyysisistä kohtaamisista digitaalisiin ja toisin päin. Tässä palapelissa olennaiseksi nousee konsepti. Harva yhdistää digitaalista markkinointia ja kasvokkain kohtaamisia ja mahdollistaa näin onnistuneen asiakaskokemuksen syntymisen ja kehittämisen.  

Harvan liiketoiminta starttasi promootiopuolelta ja kasvoi kattamaan modernin digitaalisen markkinoinnin. Yli 400-henkisen promoottoriverkoston avulla Harva toteuttaa myös oppilaitospromootiot. Työnantajamarkkinointipuoli kasvaa voimakkaasti, ja Harva rekrytoi huhtikuussa 2018 lisää asiantuntijoita liiketoiminnan eri osa-alueille. 

Asiakkaat ovat mieltyneet jo Harvan edeltäjien vahvaan tuloksellisuuteen. 1980-luvulla perustettu Tessa on menekinedistämisen pioneeriyritys Suomessa. Hyllytysten ja maistatusten lisäksi se on tarjonnut apuedustajia päivittäistavarabrändeille.

Expressionin puolelta tulee pitkä kokemus kuluttajapromootioissa ja tapahtumamarkkinoinnissa sekä digitaalisen markkinoinnin osaaminen.

Liv Promotions toi kombinaatioon laajan asiantuntemuksen erityisesti kosmetiikkapuolella ja duty free -promootioiden kasvavalla markkinalla. Yhdistymisen myötä Harvasta kasvoi Suomen kattavin promootiotoimisto lentokentällä!

Uuden yrityksen nimeä keksimässä oli toistakymmentä harvalaista. Harva Marketing -nimeen päädyttiin, koska se toimii niin Suomessa kuin kansainvälisten asiakkaidenkin kanssa. 

Harva Marketingin tehtävänä on viedä asiakkaittensa markkinointi- ja myyntiviestit perille kiinnostavasti ja mitattavasti. Tähtäimessä on olla Suomen vaikuttavin kasvattaja markkinointi- ja myyntialalla, puhuttiinpa sitten asiakkaitten tuloksesta tai markkinointialan nuorista ammattilaisista.

Suomen markkinointikentän uusi tulokas, Harva Marketing Oy, hyödyntää tiiminsä vahvaa osaamista ja pitkää kokemusta yhdistäessään digitaalisia ja kasvokkain tapahtuvia markkinointikohtaamisia. Asiakkaiden viestit viedään perille kiinnostavasti ja mitattavasti.