Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointia tavoite- ja tuloslähtöisesti oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Olemme kumppani yrityksille, jotka ymmärtävät modernin markkinoinnin merkityksen myynnin kasvussa ja liiketoiminnan kehittymisessä!

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme nojaa hyvin kokonaisvaltaiseen markkinoinnin ymmärrykseen ja erilaisiin osaajatiimeihin. Yli 15 vuoden kokemus ja jatkuva uusiutuminen tuottavat asiakkaillemme monenlaista lisäarvoa. 

Loputon inspiraation lähteemme ovat asiakkaamme ja työntekijämme. Koko toimintamme nojaa siihen, että pystymme lunastamaan joka kerta asiakkaidemme odotukset ja tuottamaan lisäarvoa heille. Kaiken keskiössä ovat meidän osaajamme. 

Näkökulmamme on strateginen mutta emme unohda tehokkaan toteutuksen merkitystä. Olemme hyviä auttamaan ongelmanratkaisussa, mutta vähintään yhtä hyviä tukemaan myös ongelman määrittelyssä. Mikäli kaipaat toista mielipidettä tai kourallista inspiraatiota, olemme valmiina!

Buukkaa aika sparrailuun tai konkreettiseen tarpeeseen vaikka heti.

Terveisin, 
Päivi Lehtonen & Harvan tiimi

Päivi Lehtonen

 

Vuonna 2019 konsernimme liikevaihto oli 5,4 milj. euroa. Vuosi 2020 ei ollut  helpoimmasta päästä, mutta saimme paljon aikaiseksi. Lanseerasimme laajennetun virtuaali- ja hybriditapahtumatarjooman sekä kehitimme johtamispalveluitamme ja prosessejamme voimakkaasti. 

Fokuksemme on kokonaisvaltaisessa markkinoinnissa, jota asiakkaamme ostavat yhä useammin erilaisilla jatkuvan palvelun malleilla, mitkä takaavat paremman ennakoinnin ja resurssoinnin.  Toteutamme runsaasti myös auditointi-, haltuunotto- ja kehitysprojekteja. 

Sisaryhtiömme Choice HR:n brändin alla pystymme kehittämään entistä paremmin työnantajakuvapalveluidemme ja digitaalisen hakijakokemuksen tarjoomaamme. 

Harva lukuina

25

Asiantuntijaa ja ammattilaista

300

Promootiotyöntekijää

5.4 M €

Liikevaihto vuonna 2019

Haluamme ratkaista asiakkaidemme haasteita

Uskomme että jokainen asiakassuhde alkaa siitä, että ymmärrämme asiakkaamme haasteita ja kipuja, ja pystymme tarjoamaan puolueettoman näkemyksen käytettävissä olevista lääkkeistä. Missiomme on tehdä parempaa markkinointia - mikä se ikinä asiakkaallemme tarkoittakaan.

Lähes jokainen asiakkuus on lähtenyt joko liikkeelle nykyisen asiakkaamme suosittelusta, yksittäisestä pilottiprojektista valitulla osaamisalueella tai pitkäjänteisestä kumppanuusneuvottelusta kanssamme.

Harvan osaamisen lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä koko laajan, valtakunnallisen verkostomme alihankkijoita ja partnereita online-tuotannoista hydritapahtumiin sekä rekrytoinnin kehittämiseen.  

Olemme kehittäneet kevään 2020 voimakkaasti virtuaalisten tapahtumien ja promootioiden palveluitamme. Syksyllä on tulossa mielenkiintoisia julkistuksia!