Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Yhdistämme digitaalisen markkinoinnin ja kasvokkain kohtaamiset. Meillä sinua palvelee lähes 20 asiantuntijaa digitaalisen ja F2F-kohtaamisen osa-alueilla.

Harva kohtaa asiakkaasi oikeissa kanavissa oikeilla sisällöillä

Jotta markkinointi onnistuisi jättämään riittävän vahvan muistijäljen, ei yksittäinen kohtaaminen brändin kanssa riitä. Parhaimmillaan markkinointi kuljettaa potentiaalisia ostajia ja kiinnostuneita sekä nykyisiä asiakkaita sujuvasti eteenpäin monikanavaisin keinoin. Olennaisempaa kuitenkin kuin kanavat, on nerokas konsepti, joka on rakennettu kohderyhmä- ja tavoitelähtöisesti ja optimoitu eri kanaviin.

Harva ymmärtää kohderyhmäosaamisen ja konseptoinnin merkityksen sekä markkinoinnin tehokkuuden että erottuvuuden kannalta. Digitaaliset kohtaamiset ja face to face -kohtaamiset täydentävät toisiaan, ja kummallekin on olemassa oma tärkeä roolinsa ja tarkoituksensa markkinoinnissa ja asiakaskokemuksen johtamisessa. 

Yli 400-henkisen valtakunnallisen promoottori- ja brand ambassador-verkoston avulla Harva jalkauttaa suunnitellut konseptit ja toteuttaa monipuoliset jalkautumistempaukset. Myös työnantajamarkkinointipuoli kasvaa voimakkaasti, ja Harvan koulutetuille promoottoreille on tarvetta yhä useammin myös rekrymarkkinoinnissa. Harva rekrytoikin jatkuvasti lisää osaajia sekä face-to-face -liiketoiminnan ja digitoimiston puolelle.

Vuonna 2016 syntynyt Harva on yksi Suomen kattavimpia kokonaisvaltaamisen kohtaamisen asiantuntijoita. Harva on vahvasti kiinni ajan hengessä ja hakee jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tehdä B2B- ja B2C-markkinointia. Kummallekin sektorille on muodostettu omat asiantuntijatiimit.

Harva edeltäjineen on toteuttanut tuhansia myyntityövuoroja jakelukanavan eri tasoilla tukkuritasolta ketjuihin, jälleenmyyjäliikkeisiin ja loppukuluttajatasolle - myös digitaalisesti. Jo 1980-luvulla perustettu Tessa on menekinedistämisen pioneeriyritys Suomessa. Hyllytysten ja maistatusten lisäksi brändin alla on tarjottu edustajia päivittäistavarabrändeille. Expressionin puolelta puolestaan tulee pitkä kokemus kuluttajapromootioissa ja tapahtumamarkkinoinnissa sekä digitaalisen markkinoinnin osaaminen. Liv Promotions toi kombinaatioon laajan asiantuntemuksen erityisesti kosmetiikkapuolella ja duty free -promootioiden kasvavalla markkinalla. 

Harva Marketing perustettiin viemään asiakkaiden markkinointi- ja myyntiviestit perille kiinnostavasti ja mitattavasti. Vuosi 2018 on Harvalle kasvun vuosi, kuten myös aiemmat. Harva yhdistää parhaat osaajat ja pitkän kokemuksen markkinoinnin ja myynninedistämisen osa-alueilta.