Harva tekee vaikuttavaa markkinointia

Harva suunnittelee ja toteuttaa markkinointia tavoite- ja tuloslähtöisesti oikeat kanavat ja sisällöt huomioiden.

Olemme kumppani yrityksille, jotka ymmärtävät markkinoinnin merkityksen myynnin kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen

Harva ei ole yhden aatteen tai kanavan toimisto, vaan osaamisemme ja toimintatapamme lähtevät kokonaisvaltaisen markkinoinnin ymmärryksestä ja siitä, mikä on kullekin asiakkaalle on parasta. Näkökulmamme markkinointiin on strateginen menettämättä otetta taktisen markkinoinnin tehokkaaseen toteuttamiseen. Olemme monille asiakkaillemme kasvun kumppani, mutta usein yhteistyö on lähtenyt liikkeelle pilottiprojektista tai yksittäisesti kehityshankkeesta jollain markkinoinnin osa-alueella. Harvan osaamisen lisäksi käytössäsi on valtakunnan laajuinen verkosto alihankkijoita ja freelancereita sekä visuaalisen suunnittelun, sisällöntuotannon ja promootioiden puolella.  

Harvalla on oma promootiokenttä, joka voi jalkautua kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Ura- ja työpaikkasivustomme löydät täältä. 

Vuosi 2019 oli kasvun vuosi ja liikevaihtomme oli 4,9 miljoonaa euroa. Työllistämme yhä suuremman määrän osaajia digitaalisen markkinoinnin, tapahtumamarkkinoinnin ja Hubspot-markkinoinnin ympäriltä.  Harva suunnittelee, toteuttaa ja valmentaa asiakkaitaan kestäviin ratkaisuihin, joilla tehdään bisnestä ja myyntiä.