<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1215289601892782&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Harva tekee haluttua markkinointia

Yhdistämme digitaalisen markkinoinnin ja kasvokkain kohtaamiset

Harva Marketing Oy yhdistää Markkinointitoimisto Expressionin, Liv Promotionsin ja Tessan

Uusi yritys on työntekijöidensä ja toimivan johdon omistama. Harva Marketing Oy työllistää syksystä alkaen 25 henkeä täysipäiväisesti, sekä lisäksi osa-aikaisesti 400 ihmistä valtakunnallisesti.

Harva Marketing Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Henrik Sippel, jolla on takanaan 9-vuotinen ura Expressionilla, viimeisimpänä myyntijohtajana. Myös muut ydinhenkilöt siirtyvät uuden yrityksen palvelukseen.

“Markkina on näyttänyt samalta monta vuotta. Kuluttajat ovat yhä taitavampia välttelemään sellaista markkinointia, jota he eivät halua kohdata. Sen sijaan halutun markkinoinnin kysyntä kasvaa. Haluttua voi olla esimerkiksi informaatio kuluttajaa kiinnostavasta aiheesta tai brändin tarjoama suosikkiartistin keikka”, Sippel kertoo.

Jotta kuluttajaa miellyttävä markkinointi tekisi riittävän vahvan muistijäljen, ei yksittäinen kohtaaminen brändin kanssa riitä. Parhaimmillaan moderni markkinointi kuljettaa kuluttajaa sujuvasti kanavasta toiseen, fyysisistä kohtaamisista digitaalisiin ja toisin päin. Harva yhdistää digitaalista markkinointia, kuten sosiaalista mediaa, ja kasvokkain kohtaamisia ostopaikoilla ja niiden läheisyydessä.

Harvan vahvuuksia ovat pitkä kokemus ja laaja osaaminen

Asiakkaat ovat mieltyneet jo Harvan edeltäjien vahvaan tuloksellisuuteen. Tessa on menekinedistämisen pioneereja Suomessa. Hyllytysten ja maistatusten lisäksi se on tarjonnut ns apuedustajia päivittäistavarabrändeille. Expressionin puolelta tulee pitkä kokemus promootioissa ja tapahtumamarkkinoinnissa sekä digitaalisen markkinoinnin osaaminen. Liv Promotions tuo pöytään laajan osaamisen erityisesti kosmetiikkapuolella ja duty free -promootioiden kasvavalla markkinalla. “Yhdistymisen myötä Harvasta tulee Suomen kattavin promootiotoimisto lentokentällä”, Liv Promotionsin perustaja Sabina Hollmén mainitsee.

Uuden yrityksen nimeä keksimässä oli toistakymmentä harvalaista. Harva Marketing -nimeen päädyttiin, koska se toimii niin Suomessa kuin kansainvälisten asiakkaidenkin kanssa. Omassa markkinoinnissa nimen kanssa voi kikkailla: “Harvalla on parhaat tekijät!”

Harva Marketingin tehtävänä on viedä asiakkaittensa markkinointi- ja myyntiviestit perille kiinnostavasti ja mitattavasti. Tähtäimessä on olla Suomen vaikuttavin kasvattaja markkinointi- ja myyntialalla, puhuttiinpa sitten asiakkaitten tuloksesta tai markkinointialan nuorista ammattilaisista.

Suomen markkinointikentän uusi tulokas, Harva Marketing Oy, hyödyntää tiiminsä vahvaa osaamista ja pitkää kokemusta yhdistäessään digitaalisia ja kasvokkain tapahtuvia markkinointikohtaamisia. Asiakkaiden viestit viedään perille kiinnostavasti ja mitattavasti.